- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
- 113
Lebara canım sen nesibeye baktirdin mi hiç.
Hayır hiç denemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lebara canım sen nesibeye baktirdin mi hiç.
Olumsuz diye begenmemek haksızlık değil miSema ve cem medyum cok olumsuzdu begenmedim
Fallar bi yana, ben bu erkekleri anlamıyorum bi ayrılık yaşanıyor sonra barış oluyor bir şekilde ama hal ve tavırları neden düzelmiyor,Bu arada iletisimin olmasiyla ve hayatinda biri olmadigini biliyodum zaten oncedende.bu haliyle de famanin sacma sapan gomdugu fal cikmamis oldu ha bi de fal alem de haleh bana iletisim olcak demisti yine senin biseu yapman gerek demisti.ama sonrasindaki surecte olumlu konusmustu baya suan olumlu olan bosey yok arada konusmak var bu.yine de haleh'e haksizlik etmiyim yaziyim.yalniz halehin fali kart uzerinden ilerleyen bir yorumdu kart kart yorumlamisti.bide olumlu sure icin aralik sonrasi demis.bilmiyorum aralik icin yorum yapmamis eger o da cikarsa yazarim.Benim sabrim onun bu davranislarini 1 ay daha goturmez o da ayri
Fallar bi yana, ben bu erkekleri anlamıyorum bi ayrılık yaşanıyor sonra barış oluyor bir şekilde ama hal ve tavırları neden düzelmiyor,
Değişmekten kastım, yani kimse onları barışma ya zorlamiyor değil mi barışma ya zorlamak zaten onları sogutuyor bi şekilde onlar adım atınca ilişki tekrar başlamış oluyor. Peki neden soğuk davranmaya devam ederler işte bunu anlamıyorum. Iliskiyi koruyan sabır gösteren hep kadın oluyor,madem barış oldu birlikte yeniden saglamlastirmak gerekir.erkek soğuk davrandikca kadın daha fazla hata yapiyorbir insanın değişmesini beklemek hem hayal hem de hata olur. karşılıklı olarak "birlikte yaşayabilmeyi" öğrenmek gerekiyor.
Hah canim suan tam olarak bunu dusunuyorum.ben hata yaptim ben ozur diledim okey bunu anliyorum ama kabul ettiysen ne diye canimdan bezdiruyosun madem etme ozaman artik ayni ilgi sevgin yoksa derdin neFallar bi yana, ben bu erkekleri anlamıyorum bi ayrılık yaşanıyor sonra barış oluyor bir şekilde ama hal ve tavırları neden düzelmiyor,
Az once okumadan attim bu mesajini zaten okusam yazmaya gerek kalmazdi benden cok yasican ne guzel anlatmissin derdimiDeğişmekten kastım, yani kimse onları barışma ya zorlamiyor değil mi barışma ya zorlamak zaten onları sogutuyor bi şekilde onlar adım atınca ilişki tekrar başlamış oluyor. Peki neden soğuk davranmaya devam ederler işte bunu anlamıyorum. Iliskiyi koruyan sabır gösteren hep kadın oluyor,madem barış oldu birlikte yeniden saglamlastirmak gerekir.erkek soğuk davrandikca kadın daha fazla hata yapiyor
Değişmekten kastım, yani kimse onları barışma ya zorlamiyor değil mi barışma ya zorlamak zaten onları sogutuyor bi şekilde onlar adım atınca ilişki tekrar başlamış oluyor. Peki neden soğuk davranmaya devam ederler işte bunu anlamıyorum. Iliskiyi koruyan sabır gösteren hep kadın oluyor,madem barış oldu birlikte yeniden saglamlastirmak gerekir.erkek soğuk davrandikca kadın daha fazla hata yapiyor
oynatan kızlar sanırım.Bizde eksik olan "gizem". Sanırım erkekler gizemli kızlara bayılıyor.
Bu arada iletisimin olmasiyla ve hayatinda biri olmadigini biliyodum zaten oncedende.bu haliyle de famanin sacma sapan gomdugu fal cikmamis oldu ha bi de fal alem de haleh bana iletisim olcak demisti yine senin biseu yapman gerek demisti.ama sonrasindaki surecte olumlu konusmustu baya suan olumlu olan bosey yok arada konusmak var bu.yine de haleh'e haksizlik etmiyim yaziyim.yalniz halehin fali kart uzerinden ilerleyen bir yorumdu kart kart yorumlamisti.bide olumlu sure icin aralik sonrasi demis.bilmiyorum aralik icin yorum yapmamis eger o da cikarsa yazarim.Benim sabrim onun bu davranislarini 1 ay daha goturmez o da ayri
kızlar sema'yı ben de severim. belirttiği tarihlerde hep o aradı beni, o konuda bir şey diyemem ama o da 1 sene önceki fallarında evlendirmiş bizi, ciddiyetle yaklaşacak demiş.
o nedenle sema'nın da pozitif hallerine çok kanmayın. o anlık durumu net gördüğü için gelecek için fikir yürütüyor olabilir ama bizler iradeli canlılarız. 24 saatte bile insanın en olumlu hissiyatı değişebiliyor birine karşı. o nedenle bilemiyorlar sanırım geleceği.
Bu dördü de cikmadi bana.
Demek ki senle enerjilerimiz ters.
Bana hic cikmadi, hic bilemedi berbatti dedigin falci var mi? Ben bir kriz aninda ona atayim, enerjimiz tersse onun bana cikma olasiligi yuksek![]()