Binnaz Abla

Kizlar bana en net tutan fal :falsepeti yagmur du.tum olaylaridedigi gibi gidiyor aralik ayi sen tam mutlu olamayacaksin ama onla iletisim yeniden basladigi icin bi yandan da kendini teselli ediceksin ama o istedigin durumda da olmayacak demisti.tam olarak suan bunu yasiyorum bir kere daha fal atmak istemiyorum zaten aralik boyle gecer demis atarsam ocakta atmam gerek o da olumsuz bisey der diye korkuyorum zaten. Ama yagmur benim falcim yani baskasina atmicam sadece pahali iste 3 4 ayda baktirsam 50 lirayi eritirdim ama durumlarin olumsuzlugundan dolayi surekli fal attigim icin kasimda 3 kere atmisim.yuh diyorum kendime uzak durmam gerek artik

Bu arada iletisimin olmasiyla ve hayatinda biri olmadigini biliyodum zaten oncedende.bu haliyle de famanin sacma sapan gomdugu fal cikmamis oldu ha bi de fal alem de haleh bana iletisim olcak demisti yine senin biseu yapman gerek demisti.ama sonrasindaki surecte olumlu konusmustu baya suan olumlu olan bosey yok arada konusmak var bu.yine de haleh'e haksizlik etmiyim yaziyim.yalniz halehin fali kart uzerinden ilerleyen bir yorumdu kart kart yorumlamisti.bide olumlu sure icin aralik sonrasi demis.bilmiyorum aralik icin yorum yapmamis eger o da cikarsa yazarim.Benim sabrim onun bu davranislarini 1 ay daha goturmez o da ayri

Bu arada iletisimin olmasiyla ve hayatinda biri olmadigini biliyodum zaten oncedende.bu haliyle de famanin sacma sapan gomdugu fal cikmamis oldu ha bi de fal alem de haleh bana iletisim olcak demisti yine senin biseu yapman gerek demisti.ama sonrasindaki surecte olumlu konusmustu baya suan olumlu olan bosey yok arada konusmak var bu.yine de haleh'e haksizlik etmiyim yaziyim.yalniz halehin fali kart uzerinden ilerleyen bir yorumdu kart kart yorumlamisti.bide olumlu sure icin aralik sonrasi demis.bilmiyorum aralik icin yorum yapmamis eger o da cikarsa yazarim.Benim sabrim onun bu davranislarini 1 ay daha goturmez o da ayri
Fallar bi yana, ben bu erkekleri anlamıyorum bi ayrılık yaşanıyor sonra barış oluyor bir şekilde ama hal ve tavırları neden düzelmiyor,

Fallar bi yana, ben bu erkekleri anlamıyorum bi ayrılık yaşanıyor sonra barış oluyor bir şekilde ama hal ve tavırları neden düzelmiyor,

bir insanın değişmesini beklemek hem hayal hem de hata olur. karşılıklı olarak "birlikte yaşayabilmeyi" öğrenmek gerekiyor.

bir insanın değişmesini beklemek hem hayal hem de hata olur. karşılıklı olarak "birlikte yaşayabilmeyi" öğrenmek gerekiyor.
Değişmekten kastım, yani kimse onları barışma ya zorlamiyor değil mi barışma ya zorlamak zaten onları sogutuyor bi şekilde onlar adım atınca ilişki tekrar başlamış oluyor. Peki neden soğuk davranmaya devam ederler işte bunu anlamıyorum. Iliskiyi koruyan sabır gösteren hep kadın oluyor,madem barış oldu birlikte yeniden saglamlastirmak gerekir.erkek soğuk davrandikca kadın daha fazla hata yapiyor

Hah canim suan tam olarak bunu dusunuyorum.ben hata yaptim ben ozur diledim okey bunu anliyorum ama kabul ettiysen ne diye canimdan bezdiruyosun madem etme ozaman artik ayni ilgi sevgin yoksa derdin ne

Değişmekten kastım, yani kimse onları barışma ya zorlamiyor değil mi barışma ya zorlamak zaten onları sogutuyor bi şekilde onlar adım atınca ilişki tekrar başlamış oluyor. Peki neden soğuk davranmaya devam ederler işte bunu anlamıyorum. Iliskiyi koruyan sabır gösteren hep kadın oluyor,madem barış oldu birlikte yeniden saglamlastirmak gerekir.erkek soğuk davrandikca kadın daha fazla hata yapiyor
Az once okumadan attim bu mesajini zaten okusam yazmaya gerek kalmazdi benden cok yasican ne guzel anlatmissin derdimi

özeleştiri yapmam gerekirse; ben kartlarımı hep açık oynadım. hep net oldum aslında karşımdakinden de bunu bekledim. ama böyle olunca "kaybetme korkusu" olmuyor herhalde. bu yüzden aynı tas aynı hamam...

ne zaman ki arkamı dönüp gidebileceğimi bir şekilde anlıyor, hah işte o zaman pervane oluyor :işsiz:

Şu Fama'nın patlamasına nasıl seviniyorum. Uyuz olmuştum baktığı fala da, tarzına da.

kızlar sema'yı ben de severim. belirttiği tarihlerde hep o aradı beni, o konuda bir şey diyemem ama o da 1 sene önceki fallarında evlendirmiş bizi, ciddiyetle yaklaşacak demiş.

o nedenle sema'nın da pozitif hallerine çok kanmayın. o anlık durumu net gördüğü için gelecek için fikir yürütüyor olabilir ama bizler iradeli canlılarız. 24 saatte bile insanın en olumlu hissiyatı değişebiliyor birine karşı. o nedenle bilemiyorlar sanırım geleceği.

kızlar sema'yı ben de severim. belirttiği tarihlerde hep o aradı beni, o konuda bir şey diyemem ama o da 1 sene önceki fallarında evlendirmiş bizi, ciddiyetle yaklaşacak demiş.

o nedenle sema'nın da pozitif hallerine çok kanmayın. o anlık durumu net gördüğü için gelecek için fikir yürütüyor olabilir ama bizler iradeli canlılarız. 24 saatte bile insanın en olumlu hissiyatı değişebiliyor birine karşı. o nedenle bilemiyorlar sanırım geleceği.

hadi yahu:( üzüldüm şu an ama o bahsettiğin kişiyle hala berabersin değil mi?

Bu dördü de cikmadi bana.

Demek ki senle enerjilerimiz ters.

Bana hic cikmadi, hic bilemedi berbatti dedigin falci var mi? Ben bir kriz aninda ona atayim, enerjimiz tersse onun bana cikma olasiligi yuksek :KK23:

ahhaha evet ters mantık. bana cıkmayan hüma, asenat, kemal devrim, selin imer, müge aydın hatırladıklarım bunlar cnm

Back
X