Binnaz Abla

bana bi kasvet çöktü şu an :KK43: dün bizi de evlendirmişti :)
canım artık enerji işi-mişi diyemeyeceğim bu işlere... sen kendi içinde biliyorsundur ilişkiniz evliliğe gider mi gitmez mi? insan kendisi gayet de farkında oluyor yani. ben ortada ayrılık yokken yazılan "bu adam kaderin senin" yorumlarına bile gülüyordum. bir ilişkinin geleceği ilk 7-8 ayda netleşiyor aslında ama bizler görmüyoruz.

sen kendi kendine değerlendir ilişkini. fal işine de eğlence gibi bak. çok beklentiye girme.

canım artık enerji işi-mişi diyemeyeceğim bu işlere... sen kendi içinde biliyorsundur ilişkiniz evliliğe gider mi gitmez mi? insan kendisi gayet de farkında oluyor yani. ben ortada ayrılık yokken yazılan "bu adam kaderin senin" yorumlarına bile gülüyordum. bir ilişkinin geleceği ilk 7-8 ayda netleşiyor aslında ama bizler görmüyoruz.

sen kendi kendine değerlendir ilişkini. fal işine de eğlence gibi bak. çok beklentiye girme.

yok çok haklısın tabiki:) zaten her an durumlar değişebiliyor ben hayatımın hiç bir döneminde evlilik düşüncesini aklımda geçirmedim bi de dün semaya başka bir şey sormuştum o yüzden de şaşırdım:) hatta çok fazla pembe gelmişti yorum.

aslında aldığımız her karar olayların yönünü değiştiriyor o yüzden gelecek vaad etmeleri çok önemli değil ama bu sefer şunu düşündüm benim beklentim adamın dönmesi e o da mı olmayacak diye üzülüyorum tabi bazen işte bir umut:)

yok çok haklısın tabiki:) zaten her an durumlar değişebiliyor ben hayatımın hiç bir döneminde evlilik düşüncesini aklımda geçirmedim bi de dün semaya başka bir şey sormuştum o yüzden de şaşırdım:) hatta çok fazla pembe gelmişti yorum.

aslında aldığımız her karar olayların yönünü değiştiriyor o yüzden gelecek vaad etmeleri çok önemli değil ama bu sefer şunu düşündüm benim beklentim adamın dönmesi e o da mı olmayacak diye üzülüyorum tabi bazen işte bir umut:)
"Dönmek" hangi anlamda dönmek? sema o dönüş zamanlarını biliyor. mesela bana aylar önceki falında ekim, kasım ve ocak aylarında dönüş yapacak demiş. ekim bitmek üzereydi artık ben patladı diye düşündüm ve aylardır da görüşmemiştik. ekim 30 da aradı. kasım ayı boyunca bana ulaşmaya çalışmış, her yerden engelliydi. ulaşamamış, absürd bir kanaldan ulaştı.

ama ben artık o absürd kanalları da ortadan kaldırdım. dolayısı ile ocak ayı isterse kendini yırtsın bana ulaşamaz. ve ulaşmamasını da rica ettim. yani bu durumda sema'nın ocak görüsü otomatik olarak patlamış oluyor.

O nedenle diyorum. insan iradesi işin içine girerse fallar patlıyor.

bir de yetenekli falcıların bildiği şeyler arasında benim ruh halim vardır.

bu konuda sezgi, eylem, sema, fama çok iyi bilmişler kendi kendime ne düşündüğümü. bu karşımdaki erkeğe dair düşünceler değil yanlış anlaşılmasın. ben hayatımda hiç olmadığı kadar "hayat nedir? sevgi nedir?" tanımlamalarını kafamda kovalamaya başladım. adeta inime çekildim. ve bazı kararlar aldım. bu kararlar sadece aşk değil, aile, sosyal hayat, ilişkiler üzerineydi. o kış uykusu döneminden bir çıktım ki ben o eski ben değilim. o eski ben ve şimdiki ile uçurum var. bu da 4-5 ayda oldu.

bunu bu falcıların bilmesi çok ilginç gelmiştir bana. psikologum olsa 3-4 seansta konuşarak anlayamaz belki değişimi. psikolojileri çok iyi biliyorlar. bunu okumak bile çok zevkli. bu anlamda arkadaşım falsepeti venüsü ve hümayı çok tavsiye etti ama venüs kısmet olmadı henüz. hümaya 1 sene önceki falımda bu tip şeylerden bahsetmemişti.

"Dönmek" hangi anlamda dönmek? sema o dönüş zamanlarını biliyor. mesela bana aylar önceki falında ekim, kasım ve ocak aylarında dönüş yapacak demiş. ekim bitmek üzereydi artık ben patladı diye düşündüm ve aylardır da görüşmemiştik. ekim 30 da aradı. kasım ayı boyunca bana ulaşmaya çalışmış, her yerden engelliydi. ulaşamamış, absürd bir kanaldan ulaştı.

ama ben artık o absürd kanalları da ortadan kaldırdım. dolayısı ile ocak ayı isterse kendini yırtsın bana ulaşamaz. ve ulaşmamasını da rica ettim. yani bu durumda sema'nın ocak görüsü otomatik olarak patlamış oluyor.

O nedenle diyorum. insan iradesi işin içine girerse fallar patlıyor.

iletişim zamanlarının tutması tam olarak umut ettiğim kısım oluyor:) ha ama evet sonraki süreç için senin gibi düşünmekteyim kimileri bana barışacaksınız dedi kimileri sen karar vericeksin dedi. bunu ancak o an gelirse eğer kendi irademle karar verebileceğimize inanıyorum.

kızlar fal kutusunda önerebileceğiniz falcı var mı acil bana puan yollamıslar da :) ben daha önce hiç baktırmadım oarada :)

iletişim zamanlarının tutması tam olarak umut ettiğim kısım oluyor:) ha ama evet sonraki süreç için senin gibi düşünmekteyim kimileri bana barışacaksınız dedi kimileri sen karar vericeksin dedi. bunu ancak o an gelirse eğer kendi irademle karar verebileceğimize inanıyorum.
iletişim zamanları sonrası umduğun gibi olur umarım. ben iletişimlerde beklediğim tarzda dönüşler olmayınca bu bekleyişi uzatmama kararı aldım. yapı olarak netliği seven biriyim. lastik gibi uzamasına tahammülüm yoktu. tellwe deki serüven sen yapı olarak sabırsız olmasan ilişki kapınız aralıklı, evlilik de kafasında var ama senden emin olamıyor, hemen çekip gidiyorsun demiş. ilişkiler tek taraflı değil elbette, benim de hatalarım vardır ama demek ki biz birbirimize yetemiyoruz, farklı karakterleriz.

bunları her iletişimde irdeleyeceksin sen de. sadece iletişim zamanlarının ötelenebileceğini de bil. benim esas adam bir aramasında elinin telefona çok gittiğini ama hep geri çektiğini söylemişti. tereddüt edip aramıyor olabilir.

Son düzenleme:
iletişim zamanları sonrası umduğun gibi olur umarım. ben iletişimlerde beklediğim tarzda dönüşler olayınca bu bekleyişi uzatmama kararı aldım. yapı olarak netliği seven biriyim. lastik uzamasına tahammülüm yoktu. tellwe deki serüven sen yapı olarak sabırsız olmasan ilişki kapınız aralıklı, evlilik de kafasında var ama senden emin olamıyor, hemen çekip gidiyorsun demiş. ilişkiler tek taraflı değil elbette, benim de hatalarım vardır ama demek ki biz birbirimize yetemiyoruz, farklı karakterleriz.

bunları her iletişimde irdeleyeceksin sen de. sadece iletişim zamanlarının ötelenebileceğini de bil. benim esas adam bir aramasında elinin telefona çok gittiğini ama hep geri çektiğini söylemişti. tereddüt edip aramıyor olabilir.

nedense akrep burcu olduğunu hissettim :) bak şimdi biraz daha umutlandım. sen her geri dönüşte kendin düşünüp karar vermişsin.

Bi de şunu sorabilirim sonradan erkek arkadaşımın aramak için tereddüt ettiğini söyledin mesela öyle fallar geliyor ki beni inanılmaz analiz etmiş duygularımı vs. o an tabi erkek arkadaşımı da yorumluyorlar. şu an doğru mu değil mi bilemiyorum ama acaba analiz yaparken bu kişiler karşı tarafı da bizi çözdükleri gibi bilebiliyorlar mıdır?

iletişim zamanları sonrası umduğun gibi olur umarım. ben iletişimlerde beklediğim tarzda dönüşler olmayınca bu bekleyişi uzatmama kararı aldım. yapı olarak netliği seven biriyim. lastik gibi uzamasına tahammülüm yoktu. tellwe deki serüven sen yapı olarak sabırsız olmasan ilişki kapınız aralıklı, evlilik de kafasında var ama senden emin olamıyor, hemen çekip gidiyorsun demiş. ilişkiler tek taraflı değil elbette, benim de hatalarım vardır ama demek ki biz birbirimize yetemiyoruz, farklı karakterleriz.

yaklasık 2 senedir online fal baktırıyorum o sürcte 3 sevgilim oldu geçmiş falları okuyunca (3. su an sürüncemede oldugu içimn bilemyirm :) geçmişteki 2si için de cok dogru tespştler yapmsılar ve hepsi de bu adamlarla evlilik olmıcak demiş ve tutumus , ama hiç biri iletişim tarihlerini tutturamamıs mart demiş haziran olmus kasım demiş aralık olmus bi şekilde fallarım sonuc oalrak %90 tutmus , bu seneki fallarımın henuz vadesi dolmadı tam olarak bakalım onlar nasıl ilerlicek ama sanırım bu fal olayında ayrıntıları kimse bilemiyor karsı tarafın bakıs acısına göre senaryo ciziyolar :(

nedense akrep burcu olduğunu hissettim :) bak şimdi biraz daha umutlandım. sen her geri dönüşte kendin düşünüp karar vermişsin.

Bi de şunu sorabilirim sonradan erkek arkadaşımın aramak için tereddüt ettiğini söyledin mesela öyle fallar geliyor ki beni inanılmaz analiz etmiş duygularımı vs. o an tabi erkek arkadaşımı da yorumluyorlar. şu an doğru mu değil mi bilemiyorum ama acaba analiz yaparken bu kişiler karşı tarafı da bizi çözdükleri gibi bilebiliyorlar mıdır?
doğru bilmişsin :)

bu sorudan inan ben de emin olamadım. beni çok çok iyi analiz edenler mevcuttu. ona dair düşünceleri ise o kadar ketum bir adam ki kendisi. anlamak zor, kendini anlatmaz, zaten bu noktaya gelme sebebimiz bu. emine mesela, aynı anlarda birbirinizin aklına geliyorsunuz veya o öyle hissediyor demişti. selena'ydı sanırım bu adam zaten duygusallığı az olan biri ve ne zaman sana sevgisi ifade etmeye kalksa sen kursağında bırakmışsın demişti. bunları kendisinden de net olarak duydum sonradan. yaşadıkça insan anlıyor "haaa bunu demişti falcının biri" diye, ama ben pozitif söylenenlere hiç bir zaman inanmadım. bana göre insan bu hayata 1 kez geliyor, eğer seviyorsa adam gibi gelir, ifade eder, kaçmaz, bekletmez, süründürmez, denemeler yapmaz.

Kac yasında bu oğlan ? Cocuk gbi bu adamlar ya insan neden tereddüt eder ki yok arıcaktm fln..adam yok valla bu devirde ...

selena'nın bir cümlesi vardı. 10 ay olmuş baktıralı. ben o noktaya takıldım kaldım. neden biz olamıyoruz sorusunu sormuştum. demişti ki kafasına takılan bir konu var, ailevi veya başka bir şey net göremiyorum. ama o konu ile yüzleşmekten kaçıyor sevgisinden. yüzleşse sonucun olumsuz olacağını biliyor. ve bundan sonraki süreçte de hep kaçınacak, sana bu nedenle net gelemeyecek demişti.

ilerleyişimize o kadar uyuyor ki... ama o konu nedir hiç bilemiyorum. çok sorguladım ağzından tek kelime alamadım. bana haksızlık bu. neden ne ise bilmek hakkım. ben bilsem zaten çoktan yürür giderdim, böyle sorularla aylarca debelenmezdim. hayatında biri var demek diyip ona uydurdum sonra. işi gereği çevresinde kadın çok. olması kadar doğal bir şey yok.

Kac yasında bu oğlan ? Cocuk gbi bu adamlar ya insan neden tereddüt eder ki yok arıcaktm fln..adam yok valla bu devirde ...
yeterince olgun canım. ama aramakta tereddüt etme sebebi, benim aramalrında söylediğim "ya net ol ya da artık hayatımdan çık git yalvarırım" cümlelerimdir.

bugün çok konuştum. biraz susayım :eek:
özetle, bazı falcılar çok yetenekli gerçekten. ama geleceği bilemezler buna eminim artık. lütfen kendinizi olumlu-olumsuz harap etmeyin. :nazar:
ben artık beni eski günlerime kavuşturacak insanın olmasını ümit ediyorum. ecem, emine, fama aynı adamı tarif ettiler. ortak tarifte benim gibi aşk acısı çekmiş, halden anlayacak biri olduğu :KK50: bakalım çıkarsa yazarım :KK49:

bugün çok konuştum. biraz susayım :eek:
özetle, bazı falcılar çok yetenekli gerçekten. ama geleceği bilemezler buna eminim artık. lütfen kendinizi olumlu-olumsuz harap etmeyin. :nazar:
ben artık beni eski günlerime kavuşturacak insanın olmasını ümit ediyorum. ecem, emine, fama aynı adamı tarif ettiler. ortak tarifte benim gibi aşk acısı çekmiş, halden anlayacak biri olduğu :KK50: bakalım çıkarsa yazarım :KK49:

konuş sen konuş iyi geliyor :) çok iyi niyetli içten yazdın çok saol gerçekten yorulduğunu anladım kararsızlıktan yorulmuşsun ve radikal bir karar almışsın bu kararını sürdürüyorsun tabi ne olacağı hiç belli olmaz en güzel en iyi şeyler olsun her zaman inşallah :)

darısı da tüm forumun başına diyorum :)

Ben ve Arkadaşım geçen ay baktırdık keşke daha önce burayı inceleseymişim HARAM olsun ,
100 liraya bakıyor ne isim ne tarih ne orda yazılanlar çıktı
hemen işleme yönlendirdi
300+300+300 üç işlem çıkardı onları yaptırınca net tarih vs görünürmüş
suan ıntegramdakı hesabı aktif facedekini göremiyorum sanırım ben sonrasında doldurunca engelledi
ALLAH bi şekilde çıkaracak o paraları ondan

Back
X