- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
hayır değilim. net olarak ayrıldık. ayrılık olalı da 8-9 ay olmuştur.hadi yahuüzüldüm şu an ama o bahsettiğin kişiyle hala berabersin değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır değilim. net olarak ayrıldık. ayrılık olalı da 8-9 ay olmuştur.hadi yahuüzüldüm şu an ama o bahsettiğin kişiyle hala berabersin değil mi?
canım artık enerji işi-mişi diyemeyeceğim bu işlere... sen kendi içinde biliyorsundur ilişkiniz evliliğe gider mi gitmez mi? insan kendisi gayet de farkında oluyor yani. ben ortada ayrılık yokken yazılan "bu adam kaderin senin" yorumlarına bile gülüyordum. bir ilişkinin geleceği ilk 7-8 ayda netleşiyor aslında ama bizler görmüyoruz.bana bi kasvet çöktü şu andün bizi de evlendirmişti :)
canım artık enerji işi-mişi diyemeyeceğim bu işlere... sen kendi içinde biliyorsundur ilişkiniz evliliğe gider mi gitmez mi? insan kendisi gayet de farkında oluyor yani. ben ortada ayrılık yokken yazılan "bu adam kaderin senin" yorumlarına bile gülüyordum. bir ilişkinin geleceği ilk 7-8 ayda netleşiyor aslında ama bizler görmüyoruz.
sen kendi kendine değerlendir ilişkini. fal işine de eğlence gibi bak. çok beklentiye girme.
"Dönmek" hangi anlamda dönmek? sema o dönüş zamanlarını biliyor. mesela bana aylar önceki falında ekim, kasım ve ocak aylarında dönüş yapacak demiş. ekim bitmek üzereydi artık ben patladı diye düşündüm ve aylardır da görüşmemiştik. ekim 30 da aradı. kasım ayı boyunca bana ulaşmaya çalışmış, her yerden engelliydi. ulaşamamış, absürd bir kanaldan ulaştı.yok çok haklısın tabiki:) zaten her an durumlar değişebiliyor ben hayatımın hiç bir döneminde evlilik düşüncesini aklımda geçirmedim bi de dün semaya başka bir şey sormuştum o yüzden de şaşırdım:) hatta çok fazla pembe gelmişti yorum.
aslında aldığımız her karar olayların yönünü değiştiriyor o yüzden gelecek vaad etmeleri çok önemli değil ama bu sefer şunu düşündüm benim beklentim adamın dönmesi e o da mı olmayacak diye üzülüyorum tabi bazen işte bir umut:)
"Dönmek" hangi anlamda dönmek? sema o dönüş zamanlarını biliyor. mesela bana aylar önceki falında ekim, kasım ve ocak aylarında dönüş yapacak demiş. ekim bitmek üzereydi artık ben patladı diye düşündüm ve aylardır da görüşmemiştik. ekim 30 da aradı. kasım ayı boyunca bana ulaşmaya çalışmış, her yerden engelliydi. ulaşamamış, absürd bir kanaldan ulaştı.
ama ben artık o absürd kanalları da ortadan kaldırdım. dolayısı ile ocak ayı isterse kendini yırtsın bana ulaşamaz. ve ulaşmamasını da rica ettim. yani bu durumda sema'nın ocak görüsü otomatik olarak patlamış oluyor.
O nedenle diyorum. insan iradesi işin içine girerse fallar patlıyor.
ya da bosverin yansın baktırmıcam fal orucumu bozmıcam kötü etkileniyorumkızlar fal kutusunda önerebileceğiniz falcı var mı acil bana puan yollamıslar da :) ben daha önce hiç baktırmadım oarada :)
iletişim zamanları sonrası umduğun gibi olur umarım. ben iletişimlerde beklediğim tarzda dönüşler olmayınca bu bekleyişi uzatmama kararı aldım. yapı olarak netliği seven biriyim. lastik gibi uzamasına tahammülüm yoktu. tellwe deki serüven sen yapı olarak sabırsız olmasan ilişki kapınız aralıklı, evlilik de kafasında var ama senden emin olamıyor, hemen çekip gidiyorsun demiş. ilişkiler tek taraflı değil elbette, benim de hatalarım vardır ama demek ki biz birbirimize yetemiyoruz, farklı karakterleriz.iletişim zamanlarının tutması tam olarak umut ettiğim kısım oluyor:) ha ama evet sonraki süreç için senin gibi düşünmekteyim kimileri bana barışacaksınız dedi kimileri sen karar vericeksin dedi. bunu ancak o an gelirse eğer kendi irademle karar verebileceğimize inanıyorum.
iletişim zamanları sonrası umduğun gibi olur umarım. ben iletişimlerde beklediğim tarzda dönüşler olayınca bu bekleyişi uzatmama kararı aldım. yapı olarak netliği seven biriyim. lastik uzamasına tahammülüm yoktu. tellwe deki serüven sen yapı olarak sabırsız olmasan ilişki kapınız aralıklı, evlilik de kafasında var ama senden emin olamıyor, hemen çekip gidiyorsun demiş. ilişkiler tek taraflı değil elbette, benim de hatalarım vardır ama demek ki biz birbirimize yetemiyoruz, farklı karakterleriz.
bunları her iletişimde irdeleyeceksin sen de. sadece iletişim zamanlarının ötelenebileceğini de bil. benim esas adam bir aramasında elinin telefona çok gittiğini ama hep geri çektiğini söylemişti. tereddüt edip aramıyor olabilir.
iletişim zamanları sonrası umduğun gibi olur umarım. ben iletişimlerde beklediğim tarzda dönüşler olmayınca bu bekleyişi uzatmama kararı aldım. yapı olarak netliği seven biriyim. lastik gibi uzamasına tahammülüm yoktu. tellwe deki serüven sen yapı olarak sabırsız olmasan ilişki kapınız aralıklı, evlilik de kafasında var ama senden emin olamıyor, hemen çekip gidiyorsun demiş. ilişkiler tek taraflı değil elbette, benim de hatalarım vardır ama demek ki biz birbirimize yetemiyoruz, farklı karakterleriz.
bunları her iletişimde irdeleyeceksin sen de. sadece iletişim zamanlarının ötelenebileceğini de bil. benim esas adam bir aramasında elinin telefona çok gittiğini ama hep geri çektiğini söylemişti. tereddüt edip aramıyor olabilir.
doğru bilmişsin :)nedense akrep burcu olduğunu hissettim :) bak şimdi biraz daha umutlandım. sen her geri dönüşte kendin düşünüp karar vermişsin.
Bi de şunu sorabilirim sonradan erkek arkadaşımın aramak için tereddüt ettiğini söyledin mesela öyle fallar geliyor ki beni inanılmaz analiz etmiş duygularımı vs. o an tabi erkek arkadaşımı da yorumluyorlar. şu an doğru mu değil mi bilemiyorum ama acaba analiz yaparken bu kişiler karşı tarafı da bizi çözdükleri gibi bilebiliyorlar mıdır?
Kac yasında bu oğlan ? Cocuk gbi bu adamlar ya insan neden tereddüt eder ki yok arıcaktm fln..adam yok valla bu devirde ...iletişim zamanları sonrası umduğun gibi olur umarım. ben iletişimlerde beklediğim tarzda dönüşler olmayınca bu bekleyişi uzatmama kararı aldım. yapı olarak netliği seven biriyim. lastik gibi uzamasına tahammülüm yoktu. tellwe deki serüven sen yapı olarak sabırsız olmasan ilişki kapınız aralıklı, evlilik de kafasında var ama senden emin olamıyor, hemen çekip gidiyorsun demiş. ilişkiler tek taraflı değil elbette, benim de hatalarım vardır ama demek ki biz birbirimize yetemiyoruz, farklı karakterleriz.
yeterince olgun canım. ama aramakta tereddüt etme sebebi, benim aramalrında söylediğim "ya net ol ya da artık hayatımdan çık git yalvarırım" cümlelerimdir.Kac yasında bu oğlan ? Cocuk gbi bu adamlar ya insan neden tereddüt eder ki yok arıcaktm fln..adam yok valla bu devirde ...
bugün çok konuştum. biraz susayım
özetle, bazı falcılar çok yetenekli gerçekten. ama geleceği bilemezler buna eminim artık. lütfen kendinizi olumlu-olumsuz harap etmeyin.
ben artık beni eski günlerime kavuşturacak insanın olmasını ümit ediyorum. ecem, emine, fama aynı adamı tarif ettiler. ortak tarifte benim gibi aşk acısı çekmiş, halden anlayacak biri olduğubakalım çıkarsa yazarım
![]()