Sadece 1 defa mı baktırdın? Ben çok utanarak söylüyorum, kasım ayından beri 23 defa baktırmışım

Benim de ilk falımda anla ilgili fazla bir şey demedi. Sık baktırdıkça dedi. Ve dürüst olayım ben de de hiç çıkmadığı birkaç tane falları oldu. Ama o 23 faldan en az 20’si çıktı diyebilirim.
Çok farklı bir tarzı var. Mesela yılbaşında sevgilim yurtdışında idi, ve biz yeni yıla birlikte görüntülü girecektik. Jale bana demişti ki, yılbaşı gecesi en istemediğin bir anda bağlantın kopacak. Yılbaşı gecesi 12’ye 10 saniye kalmıştı, biz görüntülü konuşuyoruz ve geri sayıma başladık. 5,4,3,2, ‘biiiir’ diyemeden patttt internet gitti

Bir keresinde de ‘sana isminde c, n ve r harfleri olan bir erkek ilgisini belli edecek’ demişti. Ertesi gün instagramdan ‘Caner’ isimli biri bana musallat olmaya başlamıştı

(((( Bunlar sadece birkaç örnek.
Gerçekten çok pahalı. Ben ilk baktırmaya başladığımda 750 kredi idi, şu an 1000 kredi. Hatta geçenlerde yıldızname diye yeni bir fal çeşidi geldio uygulamaya, orada ki kredisi 2000

Ve son zamanlarda ne zaman çevrim içi olsa hep yıldızname’de oluyor. Bir kere baktırdım tamam. Her defasında 2000 kredi bayılamam. O kadar da değil.