• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

selam , binnaz da asya aydin ve arnisa bahadira baktirip cikan oldu mu? ikisine de ayni hafta icinde baktirdim ve cok benzer yorumlar geldi ne bileyim umutlandim :( cevaplaya olursa cok sevinirim

Asya aydına baktirdim verdiği vade tutmadı baktirdigim konu faldan 2 gün sonra gerçekleşti onun verdiği vadeye daha var🤭

Binnazda instagramdan bir falcıya ulaştım o sitede falcılar çok mutsuz gerçekten üzüldüm durumlarına diğer sitelere yönelecegim. Siteler isim yapıyor ama içleri boş.

dün bir tarot yorumuna 3 puan verdim diye mail aldim:D yorumcu memun kalmadigimi düsünmüs uzülmüs 5 puan cikarm istermiymisim,demekki puanlamalar böyle cikiyor :D

dün bir tarot yorumuna 3 puan verdim diye mail aldim:KK70: yorumcu memun kalmadigimi düsünmüs uzülmüs 5 puan cikarm istermiymisim,demekki puanlamalar böyle cikiyor :KK70:
zaten sanırım burada da binnazda baktıran yok pek genel olarak konuşuluyor. Binnaz sadece başlık olarak kaldı.

yanılıyosam arkadaşlar düzeltebilir.

Back
X