- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
A onu hiç bilmiorum canım. Chopard parfümlerinden wish ve casmiri biliyorum sadece. Casmir çok ağır geliyor bana tarzım değil ama wish mükemmel bir koku bana göre. Happy spirit nasıl bir koku tarif edebilir misin?
sagol kuzum sende boyle seylere meraklisiniyi oldu bu topik valla _Makaron_ canim sen nasilsin bgn ?
_Makaron_ saclar ne zaman olacaaak
ya sen birak onlar ne anlar:₺) yeni versiyonu daha da guzel iki yeni icerik eklenmis sumbulteber var harika olmus
Canim ben parfumler hakkinda profesyonel yazilar yazacak duzeydeyim o derece)) istedigini sorabilirsin
Bana oje rengi onerirmisiniz kizlar bordo kizil kahve istiyorum
Canım benim çok teşekkür ederim. İyiyim hamd olsun, sadece iş yoğunluğu çok bugün. Sen nasılsın güzelim?
Marple'm ay akşam gidecektim feci üşeniyorum. Günlerdir mesadeyim, uykusuzum çoookkkhenüz karar vermedim.
üsenme git emın ol ıyı gelıcek sana bende bazen usenıyorum yapmak ıstedıgım seylere ama sonra fırsat bulunca ıyı kı yapmısım dıyorsun =)))
bende ıyım kuzum ısteyım ama bgn bıraz uykusuzum kahve ıcıyorum sabahtan beri =)))
bu kadar nescafeden sonra selılut tedavısı, kremı konusuda acabılırım yakında :S
Ben siyah ojeyi de seviyorum. O dediğin 40 numara mürdüm gibi bişey mi?bende mıllet yesıl,mavı falan surer ya nefret ederım kırmızı,french,bordo,koyu renkler bırde pastel 40 numara var onunda cok begenıyorum rengi koyu bir mor ama cok tatlı bir renk
China glaze o rengi gordum hemen alayim o zaman ben bekliorum digerinibordo chine glaze-cherry berry bayılıyorum o renge her surdugumde soruyorlar :) uzaktan bordo ısıkta falan murdume yakın bır renk cok guzel.
kızıl kahvede pastelde bir renk var,golden rose 114'tu galıba ama pasteldeki daha güzeldi numaranısını bulursam soylerım kuzumm :)
Bravo kiz sigara igrenc bir seyyyTamam gidiyorum bu akşamMesai iptal oldu yuppyyy.... Kız ben de hem sigarayı bıraktım hem de diyete başladım bir de falı bıraktım. Nasıl zorluyor nasıl zorluyor :)))
Ikinci renk harika iste ama o rengin daha kahve tonu oluyor oyle bulamadimbende mıllet yesıl,mavı falan surer ya nefret ederım kırmızı,french,bordo,koyu renkler bırde pastel 40 numara var onunda cok begenıyorum rengi koyu bir mor ama cok tatlı bir renk
Bende hic french sevmiyorum kisin ozellikle
Ayy o model hepsinden guzeldii ya
Bende hic french sevmiyorum kisin ozellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?