Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

A onu hiç bilmiorum canım. Chopard parfümlerinden wish ve casmiri biliyorum sadece. Casmir çok ağır geliyor bana tarzım değil ama wish mükemmel bir koku bana göre. Happy spirit nasıl bir koku tarif edebilir misin?

Romantik bir koku. Hem hafif hem kendini belli eden cinsten. Baktim icerigine turuncgil, hanimeli, manolya karisimiymis. Bunu bilmemen normal canim Turkiye'de yaygin degil, internetten zar zor buluo aliyorum. Benim tanismam da yillar once yurtdisindan setiyle getirmisti biri oyle tanistim, sonra vazgecemedim. Bi de ben kolay kolay parfum begenmem. O yuzden begendim mi sabit kaliyor bende :)

sagol kuzum sende boyle seylere meraklisin iyi oldu bu topik valla _Makaron_ canim sen nasilsin bgn ?

Canım benim çok teşekkür ederim. İyiyim hamd olsun, sadece iş yoğunluğu çok bugün. Sen nasılsın güzelim?

_Makaron_ saclar ne zaman olacaaak

ya sen birak onlar ne anlar:₺) yeni versiyonu daha da guzel iki yeni icerik eklenmis sumbulteber var harika olmus

Marple'm ay akşam gidecektim feci üşeniyorum. Günlerdir mesadeyim, uykusuzum çoookkk henüz karar vermedim.

Ben de bu sabah beğendiğim parfümlere bakıyordum net.ten ama çok pahalı be. Issey miyake veHugo Boss Femme'i çok beğeniyorum. Alamam şimdilik. Fallara verene kadar neler almıştık neler.

Canim ben parfumler hakkinda profesyonel yazilar yazacak duzeydeyim o derece )) istedigini sorabilirsin

ben bıraz takıntılıyım taktım mı takıyorum senelerce dıor mıss cherie kullandım ama sonra onun sevdıgım kokusunu degıstırdıler daha agır bır koku oldu sevmedım onu bı ara lady million kullandım onuda babam hedıye ettı dıye en son jımmy choo kullanıyorum ıkı senedır fazla parfum degıstırmedım yanı kuzum ama tercıhlere acıgım =)) bırde Sİ nin kokusunu begenmiştim.en sonda ysl black opium bay-ıl-dımmmmm kı ben agır koku sevmem normalde duyuncada rahatsız olurum ama cok begendım o kokuyu nedense

Bana oje rengi onerirmisiniz kizlar bordo kizil kahve istiyorum

bordo chine glaze-cherry berry bayılıyorum o renge her surdugumde soruyorlar :) uzaktan bordo ısıkta falan murdume yakın bır renk cok guzel.
kızıl kahvede pastelde bir renk var,golden rose 114'tu galıba ama pasteldeki daha güzeldi numaranısını bulursam soylerım kuzumm :)

üsenme git emın ol ıyı gelıcek sana bende bazen usenıyorum yapmak ıstedıgım seylere ama sonra fırsat bulunca ıyı kı yapmısım dıyorsun =)))
bende ıyım kuzum ısteyım ama bgn bıraz uykusuzum kahve ıcıyorum sabahtan beri =)))
bu kadar nescafeden sonra selılut tedavısı, kremı konusuda acabılırım yakında :S

Tamam gidiyorum bu akşam Mesai iptal oldu yuppyyy.... Kız ben de hem sigarayı bıraktım hem de diyete başladım bir de falı bıraktım. Nasıl zorluyor nasıl zorluyor :)))

China glaze o rengi gordum hemen alayim o zaman ben bekliorum digerini

bende mıllet yesıl,mavı falan surer ya nefret ederım kırmızı,french,bordo,koyu renkler bırde pastel 40 numara var onunda cok begenıyorum rengi koyu bir mor ama cok tatlı bir renk
Ikinci renk harika iste ama o rengin daha kahve tonu oluyor oyle bulamadim

Ayy o model hepsinden guzeldii ya

Çok beğenmiştim ama telefonun hafızasına kaydetmiştim. Patladı telefonla beraber Açık kahve sıcak sarı ombre yaptırmaya karar verdim. Çok açık renkler çok kullanmamıştım. Amaann bu defa böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…