Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Bitanem hepimizin topigi ..Icimize gelen dua etme istegi dualarimizin kabul olacagina dair en guzel isaret bence canim bende atmam artik fal

Ayyy canım tabiii hepimizin de olsun sen dusunmussun ne de güzel olmuş.

Evetttt bende öyle düşünüyorum nasip ediyor kii Rabbim duâ edebiliyorum hiç esirgemesin çok mutlu ve huzurluyum.

Yaslarin bir onemi yok ben bazrn 19 bazen 80 hissediorum
Ayyy ben de kendimi hepp küçük hissediyorum içimde yaramaz küçük haylaz bir kız var yaşlanmayan.
Ve o küçük kızı ortaya çıkaran büyük bir aşk

Kizlar supersiniz yaa..bayildim topige..:) ben yazin 3 ay kadar birakmistim fali,hayatimda duzelen birsey olmamisti ama kararli sekilde karar vermistim..uzulsem bile daha iyi hissediyordum, cunku fal atmadigim icin,kendimi aciz hissetmekten kurtulmustum..fal atmak aslinda insani acizlestiriyor..kendi icimizdeki gucu,kendi mantik ve aklimizi,hislerimizi herseyimizi yadsimis oluyoruz aslinda..hayatimizi,kararlarimizi ve gelecegimizi baskalarina danisarak,onlarin sozlerine gore yonlendirerek,kendimizi yok ediyoruz,ani yasamiyor,ani surekli gelecegi dusunerek yok ediyoruz..hayat aslinda o kadar degerliki,bunu belki insan cok gencken anlamiyor..
bir donem yine dellenip attim,birdebenim hic ortam yoktur..ya birseyi komple birakirim yada tuketene dek deli gibi yaparim..ust uste yine fallar baktirdim,ve sonunda yine biraktim insallah..dun odami temizleyerek basladim,gardrobumu duzenledim, 5 poset giysi cikti giyilmeyen verilecek..o kadar ihmal etmisim kendimi yani..simdi de duzenli olarak spora baslamak ve 4-5 kg fazlamdan kurtulup fitlesmek hedefim..burda sizlerle yazismakda guzel olacak bu toparlanma surecinde,yazdiklarinizi okuyorum,hepimizde aslinda ne cevherler varmis ya :)

Evet gercektende basima gelen bir olayda ben bunu gorup cok urktum..Meshur cafe falcilarindan birisine gitmistim,dinlerken bir ara basimi kaldirip kadinin yuzune baktim..Kadinin yuzu oyle bir ifade almistiki,az once normal normal konusan insanla hicbir ilgisi yoktu..Sanki akil hastanelerindeki delilerin bosluga bakip orda gorulmeyen hayali seylerle konustuklari gibi hareketler yapiyor,yuzunde tiksinme ifadesi falan,basini iki yana sallayip kabul etmeme gibi hareketler yapiyordu..o zaman kacasim geldi o an ordan,icimden kendime ne isin var senin boyle bir insanin karsisinda,onun diyecegi iki kelimeye agzini acip bakiyorsun g.zekali dedim..trajikomikti cidden..

canlar merhaba ne kadar uzun zaman geçti değilmi şöyle topiğe bir bakarken o günlere döndüm yaklaşık 1,5 sene oldu çok şükür falı bırakalı, ama sizleri topicte hep takip ettim.haberlerinizi aldım bir bakıma .umarım herkes mutlu ,huzurlu ve sevdiciğine kavuşmuştur yada yenilerine yelken açmıştır.

Laleee hosgeldin :) Bayadir yoktun, insallah iyisindir, biz ayni tas ayni hamam iste fali biraktik terapiye basladik

Lutfen her turlu konuda yazalim insan birbirinden ogreniyor yeni hobiler ve tavsiyelerle aydinlaniyor.Ben pilatese gidiyorum aletli olana o kadar iyi geldiki terledikce mutlu hissediyorum hocam hep tepemde ama oyle olmasa anlami kalmiyormus

Son düzenleme:
Lale burada ol gel sende neler yapiyorsun yaz

Lutfen her turlu konuda yazalim insan birbirinden ogreniyor yeni hobiler ve tavsiyelerle aydinlaniyor.Ben pilatese gidiyorum aletli olana o kadar iyi geldiki terledikce mutlu hissediyorum hocam hep tepemde ama oyle olmasa anlami kalmiyormus
aslinda hareket direkt depresyonu ve uzuntuyu gideriyor..gecenlerde arkadaslarimla sabahtan belgrada kosuya gittik,kulaklik taktim muzik acip,yagmurda yagdi ama o kadar iyi hissettimki..hem acik hava,oksijen,hem muzik hemde kosabilmek..insan kendini daha guclu hissediyor..sonrada eve gelip sicak du yapip cay demleyip kahvalti ettim,tum gun yayildim evde..oyle iyi geldiki :)

Bir kadinin en güzel yaslarindaymissin, Allah uzun güzel yaslar versin :)
Amin canım hepimize inşallah

Ben 35 yaşında gerçek aşk ile karşılaştım ve hala sürüyor niye çünkü Vuslat yokk
Ama şikayetim var mı asla çok çok şükür diyorum..
Kızlar canlar şuna inanın kii aşkın Yaşı Yok.
Hatta olgun yaşlarda daha güzel oluyor...
Öncekiler tırtmış..

Bende spordan sonra kendimi eve atip dus almayi uzerine yayilmayi cook seviyorum ne sinir ne gerginlik kaliyor dopamin den

Kizlar ben cocukluktan beri sac konusunda cok hassasim kesim renk kuafor fizanda olsa gider denerim verdigim paraya sacta hic acimam.En son hindistancevizi yagi denedim inanilmaz nemlendirdi beklerken kurabiye gibi kokuyorsunuz ve yikadiktan sonraki gun saclardaki fark cok belli oluyor

_Makaron_ sac diyorum sari diyorum bob kesim diyorum artik sen anla kardesim en kisa zamanda bekliyorum degisimini )

3 ayda 7 kilo aldım. Nasıl kızgınım kendime. Sınavımı, fiziğimi, herşeyimi mahvettim. Yarın diyete başlıyorum. Çok yorgun olmazsam kuaföre de yarın gideceğim. Allah seni inandırsın 1 aydır kaşlarımı, bıyıklarımı almadım :))))

Benim saçlar çok kuru hemen deneyeyim. Aktarda mı satılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…