Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Guzel kahveler:KK66:))
Kahve deme banaaaa aklıma fal geliyor
xenforo-smilies-kk53.gif

Canim kilcal damar problemi ince ciltlerde oluyor bir cok urun var ama cok etkini pek yok rosecae deniyor bu soruna google da o sekilde aratirsan nuxe,avene ve diger dermokozmetik markalarinda var cnm
Hepsini arastirdim maprlem zaten bb yi de ona uygun bioderma kullaniyorum. Benim korkum da rosa denen bi hastalik var ilerde onun olmasindan cok korkuyorum, cok doktora gittim degilsin kilcal damarlarin catlak diyorlar ama bence rosa baslangici bu derin arastirmalarim sonucu teshis koydum. Bazen aksamlari yuzum oyle bir yaniyor ki icten disa ates cikiyor bildigim kipkirmizi oluyorum, tam o anda fotograflar aldim doktorlara gostercem cunku gunduz yuzumde bisey olmayinca degilsin diyolar kanitla gitcem. Zaten degilim de ilerde olabilirim ona gore onlem alayim diyorum cok korkunc cunku resimleri :KK17:

Hepsini arastirdim maprlem zaten bb yi de ona uygun bioderma kullaniyorum. Benim korkum da rosa denen bi hastalik var ilerde onun olmasindan cok korkuyorum, cok doktora gittim degilsin kilcal damarlarin catlak diyorlar ama bence rosa baslangici bu derin arastirmalarim sonucu teshis koydum. Bazen aksamlari yuzum oyle bir yaniyor ki icten disa ates cikiyor bildigim kipkirmizi oluyorum, tam o anda fotograflar aldim doktorlara gostercem cunku gunduz yuzumde bisey olmayinca degilsin diyolar kanitla gitcem. Zaten degilim de ilerde olabilirim ona gore onlem alayim diyorum cok korkunc cunku resimleri :KK17:
Teyzemde vardi senin gunes koruma kullanman sart yaz kis demeden

Bende astronot eslerine takildim cok hosuma gitti cok gulmek icinde muppets larin yeni show u digiturkte basladi miss piggy favorimdir ;)))

merakk ettım hemen bakıcam butun dızılerı bıtırdım yenı dızı arayısında bır ınsanım =))
gözlerim yollarda vıkıngleri beklıyorum =))
başka önerin varsa beklıyoruz :KK60:
Ben buna geçen hafta başladım canım 5. bölümde kore dizisi hem saati kısa hemde bölümleri uzun olmayınca sıkmıyor değişen bir kadının hikayesi. Güney kore dizilerini seversen önerim çok olur. :cool:

Kizlar ben cilt bakiminda nuxe ve avene kullaniyorum yagliya donuk yuz cildim ve cok memnunum bu iki markadan..cok denedim en son bu ikisi kaldi..ruj nars ve maybelline, rimel lancome ve loreal telescopic,far nars ve givency,pudra ise guerlain ve sephora vazgecilmezim

darphinde çok iyi marple,benımde ciltim öyle normalden yaglıya donuk ama bu ara burun cevrem kaşlarımın ustu falan soyuluyor heralde nemsızlıkten,bı ara khıels kullandım ama oyle aman aman bır etkısı olmadı peelıng kullanmak dert bendede :( yuzume surdugum an o tanecıklerı yara oluyor granursuz peelınglerde baya ucuk fıyatlarla satılıyor sagolsunlar :(

ruj deme bana dayanamıyorum kı coguda aynı renk nude ve tonları =)) narsın kalem rujlarını cok sevıyorum bırde mac cosmo rengı hep onu kullanıyorum,sephoranın kalıcı rujunu aldım gecen 01 rengı cok guzel bır kırmızı ama bakısıyoruz ben onu nasıl suruceksem :D:D the balmın urunlerıde ıyı bu arada eyelıner manyaklıgı var bende lancome ve macın jelını kullanıyordum en son the balmınkını aldım cok guzel surumude kolay ve diğerleri göz kabagıma bulaşırdı bu ne akıyor ne bulaşıyor cok begendım,fıyatıda daha uygun :)

bu aralar ne kadarda tutumlu bır kız oldum ben oyle :D:D

allah korusun baldan :(
aklına getırme oyle seyler,inşallah değildir cildin çok hasassa özellikle mevsım degısıklıklerınde kızarıklıklar çok oluyor :(

darphinde çok iyi marple,benımde ciltim öyle normalden yaglıya donuk ama bu ara burun cevrem kaşlarımın ustu falan soyuluyor heralde nemsızlıkten,bı ara khıels kullandım ama oyle aman aman bır etkısı olmadı peelıng kullanmak dert bendede :KK43: yuzume surdugum an o tanecıklerı yara oluyor granursuz peelınglerde baya ucuk fıyatlarla satılıyor sagolsunlar :KK43:

ruj deme bana dayanamıyorum kı coguda aynı renk nude ve tonları =)) narsın kalem rujlarını cok sevıyorum bırde mac cosmo rengı hep onu kullanıyorum,sephoranın kalıcı rujunu aldım gecen 01 rengı cok guzel bır kırmızı ama bakısıyoruz ben onu nasıl suruceksem :KK70::KK70: the balmın urunlerıde ıyı bu arada eyelıner manyaklıgı var bende lancome ve macın jelını kullanıyordum en son the balmınkını aldım cok guzel surumude kolay ve diğerleri göz kabagıma bulaşırdı bu ne akıyor ne bulaşıyor cok begendım,fıyatıda daha uygun :)

bu aralar ne kadarda tutumlu bır kız oldum ben oyle :KK70::KK70:
Canimdarphin bende hic olmadi nedense bende eyeliner seviyorum cok jel olani hic kullanmadim ama bakayim merak ettim

Ben buna geçen hafta başladım canım 5. bölümde kore dizisi hem saati kısa hemde bölümleri uzun olmayınca sıkmıyor değişen bir kadının hikayesi. Güney kore dizilerini seversen önerim çok olur. :cool:

hiç izlemedim kore dizisi ama başlaya bilirim :) en son ıskandınav dizisi izledim borein diye güzel bir dizi denimarkayla isviçre arasında bi kopru varmıs orda gecıyor,iki ülke arasında cinayetler falan oluyo polisiye,gerilim seviyorsan hoşuna gidebilir, baya sey ogrendım koprude bizim marmarayın cakması hahahahah :KK70:artık bızımkı mı cakma bılemıycem:KK70: dublee yol,altından tren gecıyor bir yerden sonra suyun altından gecıyor birde iki ülkeyi birleştiriyor bizi ksıkanmış serefsizler :D:D

:KK66:

Canimdarphin bende hic olmadi nedense bende eyeliner seviyorum cok jel olani hic kullanmadim ama bakayim merak ettim

the balmınki cok rahat surumu hem fırca yıkama derdıde yok kalıcıda baya akmıyor aklında olsun bak bu :) bu markanın allıkları bide far paletleride cok güzel ayrıca amerıkada cok pahalı bir marka buranın tersine burda daha uygun. BAL076-3.webp

the balmınki cok rahat surumu hem fırca yıkama derdıde yok kalıcıda baya akmıyor aklında olsun bak bu :) bu markanın allıkları bide far paletleride cok güzel ayrıca amerıkada cok pahalı bir marka buranın tersine burda daha uygun.Eki Görüntüle 1704415
Far paletini aldim alerji yapti kuzum bana ya nasil ozenerek almistim ;( eyeliner en sevdigim urunlerden kirmizi rujla yapiorum makyaj bazen ;)))

Back
X