Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Iste benim stilim izliyorum kizlar varmi izleyen :KK66:)
Onlarin zeka seviyesine dayanamiyorum ben :)) oyku serter hepsinden guzel giyiniyo ;) hatta bi kiz var 19 yasindaymis galiba sari sacli estetik heryeri sok oldum 19 yasinda oldugunu duyunca :KK57: ay dur bakiyim bende bi :) jessica jones diye bi dizi buldum bende onu izliyordum

Ayrica kizlar yeni konu nasil aciliyor? 3 boyutlu cizim icin acmam lazim bilgisi olan birini bulurum insallah kk' de :KK43:

canım bizede söyle ettiğin duaları bizde başlayalım,birbirimiz içinde okuyalım hatta o kadar fal baktırdık bir hayrını görmedik en azından artık bir yararımız olsun bırbırmızede :nazar::KK74::KK74:
Canım duâ topiklerini takip ediyorum.
Kendimce uygun bulduğum listelere giriyorum.
Ama kendimin ayrıca ettiği İnşirah var Sabah ve akşam mutlaka 7 tane okuyorum.
Ya Camii Ya Vedud esmasini çekiyorum devamlı.
Bir üstteki üyeye duâ et topigine mutlaka girip ustekine duâ ediyorum.
Alttaki de bana ediyor.

Bizede et bacim ya neler okudugunu da bizimle paylas bizde okuyalim:KK200:
Canım yazdım aynen dediğim gibi yapıyorum.
Rabbim herkesin gönlünde olanı nasip etsin İnşaAllah.

ztn yorgunduda :KK43: ıs var yarın bende yatar muahhhh kızceler hepınize @benazir Grey_ Grey_ @bermuda VivianLeigh VivianLeigh Baldankabak Baldankabak Nefs Nefs

ben bu duayı hep okurum kızlar sizinlede paylaşıyım Allah rahatlık versin hepimize :KK200:
Eki Görüntüle 1707341
fotografı aldıgım yerdede bu açıklama vardı opuyorum hepinizi ..

İnşirah Suresi Kur'an'ın 94. suresidir. Mekke'de indirilmiştir. 8 ayetten oluşmaktadır. İnşirah Suresi, İslam inancına göre insanın sıkıntıların giderilmesini ve kalbinin ferahlamasını sağlar.

Kızlar gerçekten İnşirah öyle bir duâ kii etkisi çok kuvvetli.
Ben okuyorum aylardır çok şükür sabır veriyor güç veriyor insana.
Ve anlamında her zorlukla beraber bir kolaylık hatta bir kolaylık daha var diyor.
Yanii Rabbim kimseyi darda bırakmıyor kolaylik içinde kolaylik sunuyor.
Sadece sabırla inançla ısrarla kapısını vurun.
Isteyin dinleyin Rabbim bir yol bir çıkış veriyor inan kiii.
Ama sabır sabır vee sabır gösterin.
Teslim olun bekleyin ;) ;)

Ben bugün alışveriş yaptım Marple. Kendime bir sürü ciciler aldım. Valla çok güzel terapi oluyor. Alışveriş gibisi yok..
xenforo-smilies-kk2.gif

onu getırmek yok aklınaa yokkk :KK62::KK62:
evde olmakta cok etkılıyor baldan kendını oyalıycak bıseyler bul kuzum :KK43:
Eee var sinava kaldi 10 gun haril haril calismam gereken zaman ben elde telefon yayiliyorum. Vallahi ise girecegim diye seviniyorum hayatimi askiya aldim yasamiyorum resmen :rolleyes:

Duygusallagi attigimiz gun olacagiz biz, tabi atabilirsek :KK31:

Boslukta kalmak cok sikici birsey project runway var digiturkte ben cok severim onun sezonlarini izledim tum gun cok tembel ve bitkinim nedense

Eee var sinava kaldi 10 gun haril haril calismam gereken zaman ben elde telefon yayiliyorum. Vallahi ise girecegim diye seviniyorum hayatimi askiya aldim yasamiyorum resmen :rolleyes:

Duygusallagi attigimiz gun olacagiz biz, tabi atabilirsek :KK31:

ota boka gozlerı dolan bır ınsan olarak cok can sıkıcı bır durum normalde boyle degılım ama ılıskı konusunda gercekten sınır bozucu :KK70::KK70:
10 gun mu kaldı ? baldan sana foruma gırmeyıde yasaklıyorum cabukkk calısıyorsun !!!!

Back
X