yaa bütün belirtilerimde erkek kızımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum ama doktorum kıza benziyo dedi 3 hafta sonra kesinleşir dedi nebiliyim bende şaşırdım erkek diye düşünmüştüm hep
Canim.. Gercekten hic belli olmuyor. Ben 3 cuye hamileyim, yurtdisinda kaliyorum. Yumurtalama gununde iliski oldu, et ve peynire aserdim, guzellestim, cok rahat bir hamilelik geciriyorum hatta bazen hamile oldugumu unutuyorum. Allah izin verirse 2 ay sonra dogum ve doktorlar kiz dedi. Bende ilk basta cok sasirdim cunku iki kizmda hem cok cektim, hem basenden kilo aldim, cirkinlestim ve meyveye aserdim. Erkek diye umutlandim ama rabbim bir kiz evladi daha hayirli gørdu. Simdi cok seviniyorum, Biliyorumki rabbim bana hayirlisini veriyor, hatta bazende belki doktor yanilmis dir diyede umut ediyorumburda bir arkadada kiz dediler 9 ay boyunca oglu. Allah hepimiz icin en hayirlisini versin.
mutlucum fionacım nerdesiniz bacım.insan arada uğrar:)))
benim iş biraz karıştı.bugün bhcg 4.95 çıktı.dr pazartesi tekrar istedi.ama iğneden bahsetmedim.devlet hastanesinde yaptırdım..pazartesi bi daha kan vercem.ama sanki hamiş değilmişim gibime geliyo.buna benzer bi durum daha gelmişti başıma....
hani diyordum ya 3 tane yumurta biri kesin kist olmuş.30mmlik.
adet olursand.kontrole başla dedi.adet bitince kontrole çağırdı...anlıycanız ben ayın 16 17sine kadar bekliyip adet olmayı bekliycem yada pazartesi gidip tekrar kan vercem.
yumurtlama günlerin 14.civarıysa kızın olacak? doğrumu
24 29 ekim
27 aralık 2 ocak
19 ocak 30 ocak
kasımda yok
mimoza bana da bakarmısın canım
eşimin doğum tarihi 14-06-1973
benim 20-01-1975
gebe kalmak istediğimiz ay ekim
doğmuş olan kızıma aralık 2004te hamile kaldım canım
mimozacım arada uğruyorum ben özelden de yazdım sana aslında...şu sıralar işlerim korkunç youn canım hiçbişey yapamıyorum ...seni çok merak ettim ben bakıyorum hep arada mesaj yazdınmı diye ...insan uğraşınca hamile deilmiş gibi geliyo sanırım ama olabilirsin bence...hayırlısı olsun canım...nasıl olsa yapıcaz bi türlü:) bende tam 3 adet ovulasyon kiti oldu canım saçmaladım biraz:) hepsini karşılaştırıcam yazıcam buradan size ...birisi tükürükle yapılan test güvenli deilmiş idrar kadar dedi dr. görücem bakalım...yine gitmem gerekitor msn e girmiyosun galiba hiç ... görüşürüz canım...
2 11 ekim
27 ekim 7 kasım
kızına bakmam için son sat veya tam ilişki gününü hatırlıyosan o lazım
mutlucum fionacım nerdesiniz bacım.insan arada uğrar:)))
benim iş biraz karıştı.bugün bhcg 4.95 çıktı.dr pazartesi tekrar istedi.ama iğneden bahsetmedim.devlet hastanesinde yaptırdım..pazartesi bi daha kan vercem.ama sanki hamiş değilmişim gibime geliyo.buna benzer bi durum daha gelmişti başıma....
hani diyordum ya 3 tane yumurta biri kesin kist olmuş.30mmlik.
adet olursand.kontrole başla dedi.adet bitince kontrole çağırdı...anlıycanız ben ayın 16 17sine kadar bekliyip adet olmayı bekliycem yada pazartesi gidip tekrar kan vercem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?