Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yaa bütün belirtilerimde erkek kızımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum ama doktorum kıza benziyo dedi 3 hafta sonra kesinleşir dedi nebiliyim bende şaşırdım erkek diye düşünmüştüm hep

Canim.. Gercekten hic belli olmuyor. Ben 3 cuye hamileyim, yurtdisinda kaliyorum. Yumurtalama gununde iliski oldu, et ve peynire aserdim, guzellestim, cok rahat bir hamilelik geciriyorum hatta bazen hamile oldugumu unutuyorum. Allah izin verirse 2 ay sonra dogum ve doktorlar kiz dedi. Bende ilk basta cok sasirdim cunku iki kizmda hem cok cektim, hem basenden kilo aldim, cirkinlestim ve meyveye aserdim. Erkek diye umutlandim ama rabbim bir kiz evladi daha hayirli gørdu. Simdi cok seviniyorum, Biliyorumki rabbim bana hayirlisini veriyor, hatta bazende belki doktor yanilmis dir diyede umut ediyorum burda bir arkadada kiz dediler 9 ay boyunca oglu. Allah hepimiz icin en hayirlisini versin.

sağlıcakla alırsın inşallah cnm kucağına ...
evet çok farklı olduğu için şaşırıyorum bende hala içimden acaba erkekte pipisi 3 haftaya kadar büyücekmi die saçma sapan geçiriyorum ama en çok hayırlısını istiyorum rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin kız erkek hayırlısını versinopuyorumnanaktan

mimozacım arada uğruyorum ben özelden de yazdım sana aslında...şu sıralar işlerim korkunç youn canım hiçbişey yapamıyorum ...seni çok merak ettim ben bakıyorum hep arada mesaj yazdınmı diye ...insan uğraşınca hamile deilmiş gibi geliyo sanırım ama olabilirsin bence...hayırlısı olsun canım...nasıl olsa yapıcaz bi türlü:) bende tam 3 adet ovulasyon kiti oldu canım saçmaladım biraz:) hepsini karşılaştırıcam yazıcam buradan size ...birisi tükürükle yapılan test güvenli deilmiş idrar kadar dedi dr. görücem bakalım...yine gitmem gerekitor msn e girmiyosun galiba hiç ... görüşürüz canım...

mimoza bana da bakarmısın canım
eşimin doğum tarihi 14-06-1973
benim 20-01-1975
gebe kalmak istediğimiz ay ekim
doğmuş olan kızıma aralık 2004te hamile kaldım canım

Nitay kullanıcısından alıntı
benim doğum tarihim 29 mayıs 1983
eşimin doğum tarihi 09 eylül 1977
son regl 30 eylül canım bakarsan erkek için ama kasımda hamile kalmayı planlıyorum 28/10 /2010 da bu ay regl olacağım sonra hapı bırakıcağım teşekkür ederim

24 29 ekim
27 aralık 2 ocak
19 ocak 30 ocak
kasımda yok
teşekkürler mimoza

mimoza bana da bakarmısın canım
eşimin doğum tarihi 14-06-1973
benim 20-01-1975
gebe kalmak istediğimiz ay ekim
doğmuş olan kızıma aralık 2004te hamile kaldım canım

2 11 ekim
27 ekim 7 kasım
kızına bakmam için son sat veya tam ilişki gününü hatırlıyosan o lazım

canım msne giriyorum ama seni yakalayamıyorum galiba:)
bakalım.zaten ben bu ay hamiş kalamazsam hapa başlıycam malum kist var.
hapı bırakıncada adet düzenim eski haline ne zaman oturur bilemiycemm..aslında çok hata yaptım.klomene hiç gerek yoktu benim..tıkır tıkır işliyodu..çok düzenli reglim vardı ama ben kaşındımsempatiksalakcinni
neyse bakalım bu ay kalmadıysam eski düzenim otutrunca bende kit kullancam sadece.dr yok zaten dr sperm testi istedi.baktıki hamile kalamıyorum.bilseki ayda bi gün deniyorum:kedi:...

bütün drları elden geçirdim nerdeyse...en son tüp bebek merkezinde bulamazsam kendimi hiç şaşırmıycamsempatiksalakcinni

fhna tuttu
buzmavi tutmadı
funmak tutmadı
yasminkamu beklemede
arzum44 tuttu
nidah tuttu
sadrazam33 tutmadı
dilem tutmadı
vandetta tuttuı
ezelce tutmadı
gülnisa tutmadı
dimuserver tuttu
erenhava tuttu
gonca85gonca tuttu

Canım ya hiç birbirimize rastlayamıyoruz artık.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Galiba sen iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorsun bhcg de.Hiç belli olmaz pazartesi yüksek bir değerle karşılaşabilirsin?Ben de bu ay denemeye başlıyorum.Ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum.Hayırlısı artık.

yazayım hemen ben de
benim doğ tarihim 02.05.1975
eşimin 16.08.1972
ilişki günü 28.02.2003
ikincisi de 18.07.2010

bioritimde ilk kız gibi benim, ama eşim tam kız gününde
ikincisinde ben erkeğe yatkın eşim tam erkek gününde
rus da ikisi de kız görünüyor
bakalım yanlış mı yorumladım. sence mimoza ????

şunu da belirteyim ilk çocuğumda usg de bebek kesenin solunda, ikincisinde sağında

Son düzenleme:
mimoza ben daha öncede yazmıştım fakat tam erkek gününde olmam gerekiyo
ben ocak şubat düşünüyoru ama tabii hayırlısı
bana da banada bi bakarmısın
esşim:07 08 1978
ben 01 11 1979
sat:10 ekim 2010

canım,
benim doğ.tar. 05/07/1980,
eşimin doğ.tar. 25/09/1981
banada buay ve kasım ayına bakabilirmisin?
şimdiden teşekkür ederim.

banada bakarmısın eşim 1981 doğumlu ben 1987 doğumluyum son adet tarıhımde 19 agustos 2010 ilk bebekiimiz ... teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…