Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sağol mimoza inş. hayırlısı olur. kızım olsa daha güzel olur. bu hafta dr gidicem belli olunca yazıcam hemen

ya kızlar ben çin takviminden bakıyorum erkek rus takviminden baktım aboyka çıktı kız sanırım bio ritmi bilmiyorum hangisi daha güvenilir ki bunların
yinede yazayım
eşimin 20.02.1983
benim 03.10.1986
sat 16 eylül 2010

bende halk inanışlarını topladım sitenin birinden

içlerinde ilginç bilgilerde yok değil hani :))

Son düzenleme:
bu arada yazmayı unuttum çin takvimi ve rus takvimi tuttu her ikisinde de erkek çıkmıştı....

mimoza biz farklı bakıyoruz galiba
balküpüne ben erkege yatkın demiştim sen kıza yatkın demişinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
mimoza cnm bugun cinsiyetimizi öğrendik erkekmiş tutmadı yanii:)

canım seninkine bir daha baktım.aslında yatay çizginin altı kıza yatkın diyorduk ama iki çizginde üstüste geliyor yum günlerinde.yani nötr gibi bir şey...hayırlı olsun canım...tutmadığına inan seviniyorum...:hulya:çünkü bu takvimi fazla önemsemeye başlamıştım

balküpünün adetten sonrası erkege yatkın.adetin 18 ve 19.günü nötr bu nötrlükten öncesi ve sonrası erkege yatkın diye yorumladım ben

Slm kizlar, bana tekrar bakarmisiniz? Bu defa cinsiyet tarihi farkli. Ben 240978. Esim 160376. Ve cinsiyet tarihi 18/3-2010 ve 20/3-2010. Simdiden tskler

balküpünün adetten sonrası erkege yatkın.adetin 18 ve 19.günü nötr bu nötrlükten öncesi ve sonrası erkege yatkın diye yorumladım ben

elaracım yatay çizgi altını kıza yatkın demişti matematik.ama sen daha farklı yorumluyorsun.matematiğin topiğinin ilk sayfasını bi oku...ama senin yorumun daha farklı ve daha tutan bi yorumsa o zaman matematiğinkini değiştirmek lazım...o sebepten balküpüne yine baktım.seninkine göre yorumladım... senin dikkat ett iğin mavi çizginin kırmızıya göre konumu.ama benim matematiğin yorumlama sayfasından anladığım yata y eksene göre uygunluğu..ama seninki daha fazla tutuyor.demekki yatay eksene değil mavinin kırmızıya konumuna bakmak lazım:uhm:
yani senin yönteme göre erkeğe yatkın diyebiliriz.ama benim matematiğin öğrettiği yönteme göre kıza yatkın.sadece bir gün tam erkek günü var oda yum döneminden önce

Son düzenleme:

................................

Slm kizlar, bana tekrar bakarmisiniz? Bu defa cinsiyet tarihi farkli. Ben 240978. Esim 160376. Ve cinsiyet tarihi 18/3-2010 ve 20/3-2010. Simdiden tskler

ayın 20si n ötr
18i ise elaranın yorum tarzını doğru anladıysam erkeğe yatkın matematiğinkini doğru anladıysam kıza yatkın...hangisi doğru merak ettim:hulya:

ayın 20si n ötr
18i ise elaranın yorum tarzını doğru anladıysam erkeğe yatkın matematiğinkini doğru anladıysam kıza yatkın...hangisi doğru merak ettim:hulya:

baktigin icin cok sagol canim.. Bende merak ettim simdi 23/3-2010 cinsiyet gunumu hatrliyorum yumurtalama testi positiv cikmisti ve ogun beraberdik.. Elara erkek gunu demisti.. Doktorum kiz dedi. Fakat bide ya 18/3-2010 yada 20/3-2010 beraberdik belki bu gunlerden biri tuttu diye dusunuyorum.. Adet tarihim 12/3-2010.

her ikinizede teşekkür ederim sonucta yapılan bu testler eğlence amaçlı kız erkek farketmiyor zaten onemli olan saglıklı olması....

bioritimin tanımlamasına uyarak bakıyorum ben mimozacım.bölesi bana daha mantıklı geldi
yatay cizgisini başlangıc çizgisi olarak düşün.yukarı dogru cizgiler yükseldikce en verimli günündesin demekk

yatay çizgiden aşagı dogru gittikce verimsiz günlerindesin anlamında.
burdaki olay ilişki günündeki verimliligin
iki cizgin aşagıda olması neden kıza yatkınlık olsun diye düşündüm.bi acıklamasını bulamadımm

heryerde oldugu gibi burdada kadını aşagılara atmışlarr:)))
buna gönlüm razı olmadı hemde bioritimin gercek yorumlama şekline göre bakıldıgında daha dogru sonuclar veriyor.

tabiki tutmayanda oluyor ama cogunda tuttuu bu şekilde.
ama gün verirken yatay çizginin üstündeki günleri veriyorumm.yani en verimli günlerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
bioritimde fal gibi bişi sonucta.tamamen bakanın yorumuna kalmış
ben böle yorumluyorumm başkaları farklı yorumlayabilir.kimse benimki dogru yorum diyemezz.ben demiyorummm ,denmemelide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…