hamilesin galiba...
yumurtlama dönemin kıza yatkın zamana denk gelmiş 14.gün civarı yumurtluyorsan tabi..
mimoza cnm bugun cinsiyetimizi öğrendik erkekmiş tutmadı yanii:)
balküpünün adetten sonrası erkege yatkın.adetin 18 ve 19.günü nötr bu nötrlükten öncesi ve sonrası erkege yatkın diye yorumladım ben
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.
Biorhythm Chart Form
BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.
Alt boşluğa Hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.
sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
Slm kizlar, bana tekrar bakarmisiniz? Bu defa cinsiyet tarihi farkli. Ben 240978. Esim 160376. Ve cinsiyet tarihi 18/3-2010 ve 20/3-2010. Simdiden tskler
ayın 20si n ötr
18i ise elaranın yorum tarzını doğru anladıysam erkeğe yatkın matematiğinkini doğru anladıysam kıza yatkın...hangisi doğru merak ettim:hulya:
elaracım yatay çizgi altını kıza yatkın demişti matematik.ama sen daha farklı yorumluyorsun.matematiğin topiğinin ilk sayfasını bi oku...ama senin yorumun daha farklı ve daha tutan bi yorumsa o zaman matematiğinkini değiştirmek lazım...o sebepten balküpüne yine baktım.seninkine göre yorumladım... senin dikkat ett iğin mavi çizginin kırmızıya göre konumu.ama benim matematiğin yorumlama sayfasından anladığım yata y eksene göre uygunluğu..ama seninki daha fazla tutuyor.demekki yatay eksene değil mavinin kırmızıya konumuna bakmak lazım:uhm:
yani senin yönteme göre erkeğe yatkın diyebiliriz.ama benim matematiğin öğrettiği yönteme göre kıza yatkın.sadece bir gün tam erkek günü var oda yum döneminden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?