arkadaşlar, bu takvimler hikayee inanmayın tutanların ki tesadüf tamamen bence. Benim çin rus bio ritim herşey KIZ diyordu hatta eşimle kız diye baya alıştırmıştık sırf bu takvimler yüzünden... Fakat geçen hafta ERKEK olduğunu öğrendik :) doktorada sorduk bunlar doğrumu diye alakası yok hiçbir tıbbi tarafı yok o takvimlerin dedi. Nasıl olsa öğreneceksiniz sabırlı olmak lazım sanırım, çünkü ister istemez etkileniyo insan...
arkadaşlar benşm içinde bakarmısınız bi kızım var birde oglum olsun istiyorum
dogum tarihim 11.10.1984
eşiminki 14.02.1979
yumurtlama tarihim nisan sonu mayıs başı gibi olacak
bioritim haritasını gördüm ama neye göre yorumladıgınızı anlayamadım
yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar, bu takvimler hikayee inanmayın tutanların ki tesadüf tamamen bence. Benim çin rus bio ritim herşey KIZ diyordu hatta eşimle kız diye baya alıştırmıştık sırf bu takvimler yüzünden... Fakat geçen hafta ERKEK olduğunu öğrendik :) doktorada sorduk bunlar doğrumu diye alakası yok hiçbir tıbbi tarafı yok o takvimlerin dedi. Nasıl olsa öğreneceksiniz sabırlı olmak lazım sanırım, çünkü ister istemez etkileniyo insan...
eveeetttttt.... daha hamile olmadan rüyamda bile gördüm.zaten iki secenek var ya kiz ya erkek biri mutlaka tutar.... kurban oldugum Allah bilir.. en hayirlisini versin... amin........
takvim com bioritm sayfasını aç dogum tarihini ve ilişki tarihini yaz çıkan çizelgede duygusal ve fiziksel degerler varduygusal deger yüksekse kız fiziksel deger yüksekse erkek diye yorum yapılıyor iki deger eşit veya çok yakınsa nötr oluyo bu bioritm olayı hani şu satılan jonas yöntemiyle hgemen hemen aynı tutma yüzdesi yüksek fakat tutmayanda oluyo
eşlerinizin ve kendinizin kesin d.tarihi ve hamile kalmak istediğiniz ayı bana yazın.sizin için bu iki takvimede bakayım...
ayrıca doğmuş çocuklarınıza hamile kaldığınız tam tarihi yazarsanız iki takvime uygunluğunada bakarım.....turkbayrag i Biorhythm Chart Form
canım merhaba konuyu açalı baya olmuş ama ben daha yeni okuyorum yeni, hamileyim merak edihyorum cinsiyeti neolacak diye takvime baktım ama hiçbişey anlamadım bana yardımcı olurmusun doğum tarihim 27\06\1988 eşimin doğum tarihi o9\05\1986 şubat 2011de hamile kaldım benim için bakarsan çok sevinirim teşekkürler şimdiden
arkadaşlar bende artık topiğimi kapatmak istiyorum.bence boş işler bunlar.hepsi fasa fiso....hemileyseniz çok fazla beklemeden 3 aylık olunca zaten öğreniyorsunuz.eğer plan yapıyorsanızda başka bilimsel yöntemleri deneyin.bence bu yöntem fazla tutmasıda tesadüfi..cevap yazamadığım kişilerden özür diliyorum.gerçekten boşuna bu yöntemi fazla önemsemeyin......
ahaaa çin takvimi erkek dei rus takvimi de kız dedi dün öğrendim kızım olacak ama rus takvimini bugün duydum çin takviminden dolayı erkek bekliyordum çok şaşırdım ve çok sevindim cinsiyet bnm için hiç önemli değildi ama kız olunca ayrı bir sevindim sanki :)
arkadaşlar bende artık topiğimi kapatmak istiyorum.bence boş işler bunlar.hepsi fasa fiso....hemileyseniz çok fazla beklemeden 3 aylık olunca zaten öğreniyorsunuz.eğer plan yapıyorsanızda başka bilimsel yöntemleri deneyin.bence bu yöntem fazla tutmasıda tesadüfi..cevap yazamadığım kişilerden özür diliyorum.gerçekten boşuna bu yöntemi fazla önemsemeyin......