canım bu hesap değil.sadece kadının doğduğu andan itibaren başlayan bio ritim grafiğinin gebelikle ilişkilendirilmesi...buda gebe kaldığın gün senin bioritim grafiğinin yorumlanması ile oluyor...sadece kadının grafiğinden yararlanılıyor.zira o gün kadının bioritmi neyse yumurtasındaki çekim gücüde bu şekilde seçim yapıyor...mantığı bu....
senin yumurtlama günlerin belli değil tutmuşta olabilir tutmamışta.asıl önemli olan ilişki gününün yumumurtlama günne denk gelmiş olamsı...tahmini reglle tutmaması normal. erkenmi geçmi yumurtladın bilemeyiz sonuçta...
adet sonrası yumurtlama zamanı tek ilişki yumurtlamadan bir veya iki gün önce olursa kız olma ihtimali yüksek.yumurtlama günü ve sonrasıda erkek olma ihtimali yüksek.ama burda onlarca kişiden elde ettiğimiz verilere göre yum günüde ve hatta sonrasındada kızı olan oldu...hatta yum öncesi gün aşırı ilişkiden oğlu olanda oldu...
velhasıl kelam %100 net birşey yok.herşey kısmet.sadece bazı yöntemlşer biraz şansı artırıyor.bio ritimde öle bişi.....
Mimoza nasılsın?Benim bebek 16 haftalık oldu.Ama sorunlu bir gebelik yaşıyorum.Kanamam var ve şu anda hastanede yatıyorum.Dün muayenede bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.Herhalde yanılma olmamıştır.Bende ne bioritim ne de kese konumu tutmadı.İnşallah hastaneden çıkıp iyileşirsem ayrıntılı yazacağım.Görüşürüz.
eşlerinizin ve kendinizin kesin d.tarihi ve hamile kalmak istediğiniz ayı bana yazın.sizin için bu iki takvimede bakayım...
ayrıca doğmuş çocuklarınıza hamile kaldığınız tam tarihi yazarsanız iki takvime uygunluğunada bakarım.....turkbayrag i Biorhythm Chart Form
eşlerinizin ve kendinizin kesin d.tarihi ve hamile kalmak istediğiniz ayı bana yazın.sizin için bu iki takvimede bakayım...
ayrıca doğmuş çocuklarınıza hamile kaldığınız tam tarihi yazarsanız iki takvime uygunluğunada bakarım.....turkbayrag i Biorhythm Chart Form
mimoza cnm sanirim bu aralar mesgulsun ama bende senden bakmani rica etcektim.sadece bio-ritim onu hesaplamasi nasil yapiliyor bilmiyorum.
benim d.tarihim: 29.10.1987 sat: 08.04.2011 bu ay hamile kalirsam hangi günler hangi cinsiyete yatkin söylersen sevinirim.ya da bilen baska arkadas varsa cvp verebilir mi??
simdiden tesekkürler
ben 15.09.83 eşim 13.11.83 sat:25.12.2010 hamile kaldığım ay ocak 16 haftalık hamileyim bakarmısın ne çıkıyor bu takvimde çinde erkek rusda kız keseyi bilmiyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?