Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım ben kız istiyorum

merahaba,
ben 18.06.1985
eşim 15.11.1982
SAT 27.10.2010
benimkinede bakarsanız sevinirim. herkes kız dio

merhaba
ben;02.09.1984
eşim;30.01.1984
son adet tarihim 20.12.2010
bende kız bebek isitiyorum ne zaman uygun yanıtlarsanız sevinirim

ilişki günü yada son sat lazım.ama ilişki günleri daha ii sonuç veriyor..adet düzeninde önemli 28de birmi oluyorsun.düzenlimi bunlarda önemli
28-30 arası adet donemım ılıkıde sanırım 18 20 22 aralık tam emın degılım son sat 15 aralık

merhabalar;
bende 6 haftalik hamileyim
esimin dogum tarihi 27.02.1978
benim dogum tarihim 04.03.1979
sat;30.12.2010
iliski tarihi 11 ocak 2011
banada hesaplarsaniz sevinirim:)kendim ugrastim bisey beceremedim cunku:)))

merhabalar;
bende 6 haftalik hamileyim
esimin dogum tarihi 27.02.1978
benim dogum tarihim 04.03.1979
sat;30.12.2010
iliski tarihi 11 ocak 2011
banada hesaplarsaniz sevinirim:)kendim ugrastim bisey beceremedim cunku:)))

biortime göre erkek günlerinde hamiş kalmışsın

merhaba benim icin de bakar misin
benim dogum tarihim 05 01 1979
esimin 12 09 1979
sat:16 01 2011
hamile kaldigim gun 31 ocak 2011
simdiden sagol

mrbalar bu hesabınız kan tazeleme yöntemine benziyor.Benimkinede bakarsanız sevinirim doğrumu çıkıyor merak ettim

eşim:02-10-1979

ben:28-10-1981

ilk çocuğuma 2006 kasımda hamile kaldım (11 kasım en son sat)

ikinciye 2009 kasımda hamile kaldım (15 kasım en son sat)

ilki erkeğe yatkınreglinin 16.gününe kadar
ikinci reglinin 14.gününe kadar kız

Son düzenleme:
ilki erkeğe yatkınreglinin 16.gününe kadar
ikinci reglinin 14.gününe kadar kız

2 tane oğlum var canım.Şöyle birşey duymuştum yumurtlama gününe yakın zamanda 1 defalık ilişkide kız oluyor yumurtlama sonrasında ilişkide erkek oluyor.Bu hesabınızda ona uyuyor gibi geldi bana.Acaba kız bebek için uygun tarih ne zamandır.en az 2-3 yıl sonrası için tabi

canım bu hesap değil.sadece kadının doğduğu andan itibaren başlayan bio ritim grafiğinin gebelikle ilişkilendirilmesi...buda gebe kaldığın gün senin bioritim grafiğinin yorumlanması ile oluyor...sadece kadının grafiğinden yararlanılıyor.zira o gün kadının bioritmi neyse yumurtasındaki çekim gücüde bu şekilde seçim yapıyor...mantığı bu....
senin yumurtlama günlerin belli değil tutmuşta olabilir tutmamışta.asıl önemli olan ilişki gününün yumumurtlama günne denk gelmiş olamsı...tahmini reglle tutmaması normal. erkenmi geçmi yumurtladın bilemeyiz sonuçta...
adet sonrası yumurtlama zamanı tek ilişki yumurtlamadan bir veya iki gün önce olursa kız olma ihtimali yüksek.yumurtlama günü ve sonrasıda erkek olma ihtimali yüksek.ama burda onlarca kişiden elde ettiğimiz verilere göre yum günüde ve hatta sonrasındada kızı olan oldu...hatta yum öncesi gün aşırı ilişkiden oğlu olanda oldu...
velhasıl kelam %100 net birşey yok.herşey kısmet.sadece bazı yöntemlşer biraz şansı artırıyor.bio ritimde öle bişi.....

kizlar bisey sorcam,bu rus cinsiyet takvimine bakarken kendi dogum tarihimizi istiyoya hani,sonrada diyoki dusuk,kurtaj vb.etkiler diyo,ben 7 sene once normal dogum yaptim,simdi dogum tarihi yerine,dogum yaptigim tarihimi yazacam,yoksa yine kendi dogum tarihimimi?bi bilginiz var mi arkadaslar

merhaba. yorumların çoğunu okudum ama şu bio-ritme nasıl bakılıyor anlayamadım. lütfen biri de bana bakabilir mi ?
doğum tarihim : 07 eylül 1979
eşimin doğum tarihi : 13.eylül 1979
son adet tarihim :24 aralık 2010
ilişki günü :10 ocak 2011
şimdiden teşekkür ederim. şu anda 12+ 1 günlük hamileyim ve bugün ikili test yaptırdık. doktorum cinsiyeti konusunda 2 hafta sonra bakalım dedi ve çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…