- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
- Konu Sahibi Alphesibia
-
elseve'den başkasını tanımam
Canım ben sarmaşık özlüsünü kullandın memnun kaldım diyemem yeni başladım çünkü ama saçların çok dolaşıyorsa krem kullan yada kremlisini al kremsiz olanı aldım çok dolaştı falan. Glisste iyidir mor olanı ve açık pembe olanına bayılıyorum açık pembe olanı saçlarımı yumuşaık yapıyor. saçların çok yıpranmışsa siyah serisi öneririm ama kokusu değişik biraz kahve gibi kokuyor ama diğerlerine göre 3 kat fazla keratin içeriyormuş saçlarım çok yıpranmış olduğu için kullandım onu 7-8 ay baya toparladı. Umarım işine yarar bene bu kutu bitince gene glisse dönmeyi düşünüyorum açıkcası.
Yıllardır Dove kullanıyorum...Çok memnunum..
Ancak... Şu mesaj ilgimi çekmedi değil...
Canım ben sarmaşık özlüsünü kullandın memnun kaldım diyemem yeni başladım çünkü ama saçların çok dolaşıyorsa krem kullan yada kremlisini al kremsiz olanı aldım çok dolaştı falan. Glisste iyidir mor olanı ve açık pembe olanına bayılıyorum açık pembe olanı saçlarımı yumuşaık yapıyor. saçların çok yıpranmışsa siyah serisi öneririm ama kokusu değişik biraz kahve gibi kokuyor ama diğerlerine göre 3 kat fazla keratin içeriyormuş saçlarım çok yıpranmış olduğu için kullandım onu 7-8 ay baya toparladı. Umarım işine yarar bene bu kutu bitince gene glisse dönmeyi düşünüyorum açıkcası.
Benim de başım dökülme derdiyle belada :26::18:
Çok çok şampuan değiştirdim arşiv gibi oldum
İlla gliss ya da bioblas'tan birini seçeceksen...
Kesinlikle bioblası düşünme derim, en büyük pişmanlığım
Lavanta suyunu öneririm tatlım gerçekten çok iyi geldi bana Dr.İbrahim Saraçoğlundan duymuştum ilk denedim işe yaradı hem uzaması içinde fayda etti sanki.
Teşekkür ederim :) Elseve kullanıyorum su an, 5 onarıcı etki olanı. Henüz bitirmedim ama değiştirmek istiyorum.
Saç dökülme sorunum var :26:
Canım ben bioblas kullanıyorum saçlarım baya gürleşti. Ama herkeste aynı etkiyi bırakmıyor onu biliyorum. Yine de denemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?