Şampuan ve Saç Kremleri Bioblas mı, Gliss mi?

Alphesibia

...............
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.053
12
158
Merhaba. Ben şampuanımı değiştirmek istiyorum. Aklımda iki marka var fakat çok kararsızım.
Bioblas ve Gliss 'in her ikisini de kullanmış olup, bana fikrini söyleyebilecek olan var mı acaba?

Canım ben sarmaşık özlüsünü kullandın memnun kaldım diyemem yeni başladım çünkü ama saçların çok dolaşıyorsa krem kullan yada kremlisini al kremsiz olanı aldım çok dolaştı falan. Glisste iyidir mor olanı ve açık pembe olanına bayılıyorum açık pembe olanı saçlarımı yumuşaık yapıyor. saçların çok yıpranmışsa siyah serisi öneririm ama kokusu değişik biraz kahve gibi kokuyor ama diğerlerine göre 3 kat fazla keratin içeriyormuş saçlarım çok yıpranmış olduğu için kullandım onu 7-8 ay baya toparladı. Umarım işine yarar bene bu kutu bitince gene glisse dönmeyi düşünüyorum açıkcası.

Sorunun saç dökülmesi ise bioxcin forteyi öneririm.

Bioblus tan memnun kalmadım.Diğerini de kullanmadım...

bioblas kullandım ama sevmedim ilaç gibi kokusu var.gliss ürünleri çok güzel gliss in şampuanını da kullandım sıvı saç kremlerini de memnun kaldım hep.

elseve'den başkasını tanımam

Elsevenin boyalı saçlar için olanını tek geçerim zaten daha önce kozmetik sektöründe çalıştım dünyada boyalı saçlar için en çok satılan şampuan o bize geliyordu her ay satış oranları tüm avrupada. Onarıcı bakım seriside iyi.

Yıllardır Dove kullanıyorum... Çok memnunum..
Ancak... Şu mesaj ilgimi çekmedi değil...

Teşekkür ederim :) Elseve kullanıyorum su an, 5 onarıcı etki olanı. Henüz bitirmedim ama değiştirmek istiyorum.
Saç dökülme sorunum var :26:

Yıllardır Dove kullanıyorum... Çok memnunum..
Ancak... Şu mesaj ilgimi çekmedi değil...

Benim iş arkadaşımdan Dove nin onarıcı serisini kullanıyor çok memnun sürekli dove kullanan vazgeçmiyor ama ben hiç kullanmadım. Glissin ürünlerini çok beğeniyorum mesela pembe olan asia beauty içinde silikon yok silikon bazı saçlara zamanla zarar verebiliyor glissin kırmızı olanı var içinde parıltılar var saçları partalıyor oda iyi mesela ben bir tek mor olanını beğenmedim düzleştirici etkili olanını geri kalanları beğendim. Ama arkadasın dökülme problemi varmış ben dökülmeyi lavanta suyu ile baya azalttım

sanki okumuş gibi gliss 'in siyah serisinin şampuanını ,kremini ayrıca ısıya karşı koruyucu spreyini,(düzleştirici çok kullandığımdan),yine siyah serinin çift fazlı ekstra hasar onarım spreyini ilk defa kullanmak üzere aldım. bu mesajı okuyunca da iyiki almışım dedim. umarım bana da iyi gelir..

Benim de başım dökülme derdiyle belada :26::18:

Çok çok şampuan değiştirdim arşiv gibi oldum

İlla gliss ya da bioblas'tan birini seçeceksen...

Kesinlikle bioblası düşünme derim, en büyük pişmanlığım

Bioblas'ın sarmaşık özlü olanını merak ediyordum ama madem çok dolaştırıyor saçları vazgeçeyim ben, çoğunluk Gliss'ten yana zaten

pantene den uzakdur da ne kullanırsan kullan kafamda sac kalmadı 3 gun bıraktım kullanmayı sac dokulmem durdu

ben ikisini de kullandım.bioblas saç dökülmesini gerçekten durduruyor ama kazık gibi yaptı saçlarımı ayrıca saç kremini kullandım.gliss daha yumuşak ve daha hoş kokulu.yani ben glissi daha çok sevdim..

ben ikisini de kullandım gliss i öneririm
ama dökülme problemin varsa en iyisi organik şampuan
gliss de çok güzel,pembe olanı,siyah olanı süper.geçen gün yeni çıkan kahverengi olanı aldım ama pek beğenmedim kokusu ilaç gibi gereğinden fazla yumuşattı şsaçımı kuş tüyü gibi oldu:))

Lavanta suyunu öneririm tatlım gerçekten çok iyi geldi bana Dr.İbrahim Saraçoğlundan duymuştum ilk denedim işe yaradı hem uzaması içinde fayda etti sanki.

Lavanta suyunu öneririm tatlım gerçekten çok iyi geldi bana Dr.İbrahim Saraçoğlundan duymuştum ilk denedim işe yaradı hem uzaması içinde fayda etti sanki.

Lavanta suyu mu, nasıl yapacağım? :44:

Lavantaları suyla kaynatıp saça mı süreceğim?

Teşekkür ederim :) Elseve kullanıyorum su an, 5 onarıcı etki olanı. Henüz bitirmedim ama değiştirmek istiyorum.
Saç dökülme sorunum var :26:

ben gliss i kullandim. Ilk basta cok guzel yapiyort sonra etkisi geiyor. Ben de degistirdim. Head&shoulders in kadinlara ozel sac dokulme karsiti sampuanini aldim ve bayildim, oneririm.

Canım ben bioblas kullanıyorum saçlarım baya gürleşti. Ama herkeste aynı etkiyi bırakmıyor onu biliyorum. Yine de denemekte fayda var.

Canım ben bioblas kullanıyorum saçlarım baya gürleşti. Ama herkeste aynı etkiyi bırakmıyor onu biliyorum. Yine de denemekte fayda var.

Ben de Bioblas'ın dökülme problemine iyi geldiğini duydum ama saçlarımı çok sertleştirmesinden korkuyorum canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…