- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
- Konu Sahibi Alphesibia
-
cnm dokulme sorunun varsa bu markaların hıc bırı ısıne
yaramaz .kerastase tavsıye ederım .dokulme önleyıcı seri
gercekten vaad ettıgını karşılıyor .ama bıraz pahalı :/
Şuan loreal elseve kepek karşıtı olanı kullanıyorum, çünkü egzamam var elidor, blendax hepsini denedim ama loreal vazgeçilmezim.
Önceden saç derim diğer şampuanlarda daha çok yara oluyordu kaşınıyordu
Elseve bir kaç ay önce aldım çok güzel toparladı, yaralarımdan kırıklarımdan kurtardı beni
Biraz daha derimin alışmasını bekliyorum
Sonra pembe olanı ( nutri- gloss ) bunu kullanacağım
Zaten yumuşak yapıyor ama daha da yumuşak olsun istiyorum
Naçizane tavsiyem Loreal
Not: Saç dökülmelerimide büyük ölçüde azalttı. Dökülmelerinin farklı bir nedeni de olabilir. Önce bir dr a görün. Ondan sonra şampuan arayışına gir derim.
Merhaba. Ben şampuanımı değiştirmek istiyorum. Aklımda iki marka var fakat çok kararsızım.
Bioblas ve Gliss 'in her ikisini de kullanmış olup, bana fikrini söyleyebilecek olan var mı acaba?
bioblas bende kullanıyorum ama memnun değilim hiç saçlarımı çok sertleştiriyo vede dökülmesini hiç azaltmadı aksine sertleşiyo dolaşıyo iyice tararken yine gökülüyo
Bende ikisinide kullandım.Gilisten memnun kalmadım kokusu falan güzel ama faydası olmadı bana 3 kutudur bioblas kullanıyorum bitti sarmaşık özlüsünü aldım saçlarım parlak ve yumuşacık kremli olanı dökülmeyi şıp diye kesmiyor ama baya azalttı.kokusundan çok yaraına bakın ..gliss beyaz kutu 5 etki bi arada memnun kalmadım bioblas sarmaşık özlünün kokusu gayet iii.ve yumuşakk yaptı benim saçımı.
bende daha bugün aldım kızlar ya bioblasıikili satılıyor biri büyük saç dökülmesine karşı şampuan+bakım kremi diyor,küçük şişede sarmaşık özlü şampuan yazıyor küçük şişedekinin üstünde bakım kremi yazmıyor sadece onu kullanmam daha mantıklı o zaman birde elidorun onarıcı bakım kremini aldım üstünede onu sürerim çünkü benim saçlarım çok kurular ve 1 yıldır saç kremine alıştırdım saç kremi sürmezsem keçe gibi oluyorlar, ah ah hep o düzleştiriciden oldu var kullanmasaydım güzelim saçlarımı mahvettim
Hayır, Glliss Schwarzkopf'un :) Ben Elseve kullandım öncesinde ama memnun kaldım.
Nemlendirmesi için
bunu tavsiye edebilirim canım.
canım bu tam benlikmiş ya çook teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?