Bioenerji

Bütün duygular bütün sıkıntılar insanın beyninde bilinçaltında oluşturduğu duygular. Siz ağaca bakmanın size huzur verdiğine inandırırsanız kendinizi bir süre sonra ağaca bakmak size huzur verir. Ben bu tip şeylerin bilinç altı oyunu olduğunu düşünüyorum. Tabikide konuyla alakalı bilgili arkadaşlar vardır daha sağlıklı yorum paylaşırlar

bende kuantum enerji eğitimi aldım çok da faydasını gördüm ama tabii inancım şu yönde ki
yukarıda bi kader var çizili çok değişmiyor

Bütün duygular bütün sıkıntılar insanın beyninde bilinçaltında oluşturduğu duygular. Siz ağaca bakmanın size huzur verdiğine inandırırsanız kendinizi bir süre sonra ağaca bakmak size huzur verir. Ben bu tip şeylerin bilinç altı oyunu olduğunu düşünüyorum. Tabikide konuyla alakalı bilgili arkadaşlar vardır daha sağlıklı yorum paylaşırlar
Aslında evet bilinçaltına verilen olumlu komutları enerji ile icsellestirmek bı nevi, beni mutlu ediyor,yorumunuz için tesekkurler

Ne yaparsan yap, göklerden gelen bir karar var
Ben dünyaya olumlu enerji gönderiyorum ,olmuyor..olumsuz enerji gönderiyorum, oluyor..acaba benim enerjimde mi sıkıntı var?yanlış mi gönderiyorum? Ama bu hep boyle🤔

Back
X