Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelen sıkıntıları daha kolay karşılamaya yarıyor sanki ben öyle hissediyorumbende kuantum enerji eğitimi aldım çok da faydasını gördüm ama tabii inancım şu yönde ki
yukarıda bi kader var çizili çok değişmiyor
Hihi evet tabi tüh her doğruyu bilenlerden değiliz malesef neyseki siz onlardansiniz tebriklerKeriz silkeleme ...
Aslında evet bilinçaltına verilen olumlu komutları enerji ile icsellestirmek bı nevi, beni mutlu ediyor,yorumunuz için tesekkurlerBütün duygular bütün sıkıntılar insanın beyninde bilinçaltında oluşturduğu duygular. Siz ağaca bakmanın size huzur verdiğine inandırırsanız kendinizi bir süre sonra ağaca bakmak size huzur verir. Ben bu tip şeylerin bilinç altı oyunu olduğunu düşünüyorum. Tabikide konuyla alakalı bilgili arkadaşlar vardır daha sağlıklı yorum paylaşırlar
Tabiki o kesin ,Ne yaparsan yap, göklerden gelen bir karar var
O neydi giiiiz
Ben dünyaya olumlu enerji gönderiyorum ,olmuyor..olumsuz enerji gönderiyorum, oluyor..acaba benim enerjimde mi sıkıntı var?yanlış mi gönderiyorum? Ama bu hep boyleNe yaparsan yap, göklerden gelen bir karar var
aynen öyleGelen sıkıntıları daha kolay karşılamaya yarıyor sanki ben öyle hissediyorum
Hmm tmmBurası orası değil.
Kesinlikleaynen öyle
evrende hepimiz bir enerjiyiz aslında
sadece farkındalık lazım
Sartlanmis olabilirmisiniz ?Ben dünyaya olumlu enerji gönderiyorum ,olmuyor..olumsuz enerji gönderiyorum, oluyor..acaba benim enerjimde mi sıkıntı var?yanlış mi gönderiyorum? Ama bu hep boyle![]()
BilmiyorumSartlanmis olabilirmisiniz ?