- 7 Kasım 2014
- 7.516
- 13.727
- 448
Selam kızlar
Aşı olmayı düşünmüyordum şu zamana kadar ama ailem çok ısrar etti. Lütfen aşını ol, hamile kalırsan zaten 1 kere covid geçirdin. Hamilelikte daha zor olur, yasaklar başlar bir yere gidemezsin vs vs diye. Aşı olmak istemiyordum çünkü yan etkileri belki üreme sistemini etkiler diye.
Neyse eşimle karar verdik, ilk doz biontech aşımı 14 Eylül'de oldum. Ve korktuğum başıma geldi. Beklenen adet tarihim 24 Eylül'dü. Şuan tarih 3 Ekim ve 9 gün gecikmem var. Gebelik testlerimde negatif çıkmıştı 2 gün öncesine kadar. Şuan çok endişeliyim, ne zaman regl olacağım diye kara kara düşünüyorum. Doktor kontrolünde femara kullanıp yumurtlama takibi yapıyorduk. Tedavim de aksadı. Neredeyse 2.doz aşı zamanım geldi ama ben hâlâ regl olmadım.
Çok üzgünüm. Doktorua mesaj attım, duphaston ilaç kullan dedi. Pazartesi gününü bekliyorum ki gidip yazdırayım. İlk defa regl sökücü ilaç kullanacağım. Bebiş isterken hiç bu kadar zor bir süreç yaşayacağımı bilmiyordum, Ekim ayı 10.denememiz olacak tabi regl olursam

Neyse eşimle karar verdik, ilk doz biontech aşımı 14 Eylül'de oldum. Ve korktuğum başıma geldi. Beklenen adet tarihim 24 Eylül'dü. Şuan tarih 3 Ekim ve 9 gün gecikmem var. Gebelik testlerimde negatif çıkmıştı 2 gün öncesine kadar. Şuan çok endişeliyim, ne zaman regl olacağım diye kara kara düşünüyorum. Doktor kontrolünde femara kullanıp yumurtlama takibi yapıyorduk. Tedavim de aksadı. Neredeyse 2.doz aşı zamanım geldi ama ben hâlâ regl olmadım.