Gebeliğe Hazırlık Biontech aşı sonrası gecikme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bu kadar gecikmemişti 😑 stres mi, aşı mı yoksa başka bir sorun mu var bilemedim
Doktora gittin mi canım sorun neymiş inşallah ciddi bişey değildir bide bişey sorucam da adete 7 gün kaldı yumurtlamadan bi kaç gün sonra yoğun ama baya beyaz akıntı geldi adet olmuşum gibi bazen parçalı geldi böyle beyaz parçalı bide sümüksü şeffaf uzayan akıntı geldi tüm bu akıntı türleri bi kaç günde oldu şu anda kuru sayılırım hamilelik belirtisi mi acaba 🙏

Söylentilere takılı kalarak zaten belki üremeye zararı olur diye düşünüp olmak istememiştim yoksa bu konuda net şekilde bir bilimsel verim veya araştırmam yok. Hani ne düşünürsen başına gelir derler ya, benim öyle oldu sanırım.

aşıya o kadar negatif yaklaşmışsın ki özellikle adet konusunda bunları yaşamasan şaşardım zaten ,

Doktora gittin mi canım sorun neymiş inşallah ciddi bişey değildir bide bişey sorucam da adete 7 gün kaldı yumurtlamadan bi kaç gün sonra yoğun ama baya beyaz akıntı geldi adet olmuşum gibi bazen parçalı geldi böyle beyaz parçalı bide sümüksü şeffaf uzayan akıntı geldi tüm bu akıntı türleri bi kaç günde oldu şu anda kuru sayılırım hamilelik belirtisi mi acaba 🙏
Doktora gitmedim canım, doğal sökülmesini bekledim. Gecikmenin 10.gününde regl oldum. Akıntı belirti olabilir de olmayabilir de, test yapmalısın

Back
X