• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biosteron dhea ile hamile Kalanlar

Fatos_87_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
17
0
36
38
Merhaba arkadaşlar doktor bana amh düşük oldugu için biosteron verdi. 2 defa tüp denedik fakat heray 1 yumurta oldu onlarda boş çıktı şuan biosteron kullanmıyourm bu ay adetle kontrole gidicem. Biosteron kullanıp faydasını gören oldumu. Sayısı artan kalitesi iyiolan tüp bebek denemesinde olumlu olan oldu mu.

Merhaba arkadaşlar doktor bana amh düşük oldugu için biosteron verdi. 2 defa tüp denedik fakat heray 1 yumurta oldu onlarda boş çıktı şuan biosteron kullanmıyourm bu ay adetle kontrole gidicem. Biosteron kullanıp faydasını gören oldumu. Sayısı artan kalitesi iyiolan tüp bebek denemesinde olumlu olan oldu mu.
Şuan biosteron kullanıyor musunuz. Bende yeni başladım biosteron dhea 25mg. Yumurta rezervim düşük yaşım 24. 2 defa tüp bebek denedik olgun yumurta çıkmadığı için döllenme olmadı. Smdi 3. Tedaviye başlayacağız insallah. Sizde ne gibi faydası oldu farkettiğinz Bi değişiklik oldu mu

Selamlar elinde biosteron ilacı olan var mı ben bulamıyorum eczanelerde yokmuş. Satın almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun

Selamlar elinde biosteron ilacı olan var mı ben bulamıyorum eczanelerde yokmuş. Satın almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun
Ben de çok zor buldum , size fikir vereyim bulmadiysanız , çevre ilçelerdeki yani gidebileceginiz yakınlıkta ki farklı yerlerdeki eczaneleri tek tek arayın birinde olabilir ,ayırtır gider alırsınız .

Back
X