merhaba ben de bipolarim.
herkesi hayatindan cikarmak iyi mi bilemiyorum ama sana iyi gelmeyen insanlari hayatindan cikardiysan cok guzel bisey yapmissin cunku bizim durumumuzda kotu insanlar bizi cok etkiliyor seni de etkiliyordur eminim. ben de kimseyle arkadad olmak istemiyorum depresif zamanlarimda ama artik kendimi anliyorum ve bana iyi gelen insanlari uzmemek icin kendime dur diyebiliyorum bunu 2 senede duzelttim. cok ani kararlar verme ozellikle arkadas konusunda. bir kafeye girebilirsin sosyallesirsin ve ise gitmek seni zorunlu kilacagi icin eminim ki hayatini duzene sokabilirsin, okuduguma gore hayatinda bir zorunlulugun yok evde oturuyorsun sadece. kafede calismak sosyal olmak icin iyi ortamlar. 2 sene once cok kotuydum hastaligim zirvedeydi bana cok yardimci olan bi arkadasim vardi onun sayesinde atlatabildik bazi seyleri ama sen bu kadar farkinda olmayabilirsin. istersen bana yaz ben sana yardimci olurum. bazen insanin farkinda olmadi gerekiyor depresif veya manik donemlerde yaptigin kotu seylerin pismanligi sonradan yuklenebilir