Bipolar,okb ve evlilik

Ben sevmek,sevilmek bi de anne olmak için evlenmiştim herkes öyledir zaten,ama nasip olmadı,eşim de para kaybetti o zaman ona çok destek olmuştum depresyonda değildim çok neşeliydim şimdi hep üzgünüm,hiç bişey yapamıyorum ev işleri zor geliyo korona var mağazalar da kapalı gezilecek yer yok iyice sıkıldım

Kendinin doktoru ol canim.Biliyorum zorluyor yoruyor ama hep iyisini düşünmezsen iyice dipte hissedeceksin.Virus bittiğinde sosyal hayata dönmenin,gezmelerin,kendini mutlu etmelerin sana cok faydası olacaktir.O zamana kadar guzel düşün evde kafanı dagitacak seyler bul.

Ben varım. Benim de anksiyete ve panik atagim var. İki ilaç kullanıyordum önce teke düştük, simdi diğerini de bırakma aşamasındayım. Eskiden ben de bir sekilde idare ederdim, şimdi öyle değilim. Hemen elim ayağima dolaşır bir panik yaparım velhasıl... Ben de eski güçlü hallerimi, kendi kendime sorun çözebildigim günleri özlüyorum. Ama olacak hatta daha da güçlü olacağız inşallah.

Ne bileyim 40 yaşındayım kocama da faydam yok doğru dürüst ev işi de yapamıyorum çocuk a veremedim ona benim yüzümden hayatı mahvoldu diye çok üzülüyorum ne zaman geçcek bilmiyorum,sağ olun yazdığınız için...

Benim eşim okb. Ayrıca bence okb den dolayı hafif narsistik kişilik bozukluğu da var bence. Bazen ona o kadar kızıyorum ki... Ama cok çabuk geçiyor. Birlikte çok eğleniyoruz, çok güzel vakit geçiriyoruz. Evet okb li biriyle hayat çok zor ama hayatınızı bir şekilde düzene oturtuyorsunuz sonuçta. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim eşimle ilgili en büyük sorunum benim yerime karar vermesi. Yani ben ona böyle bir şey söylemeden benim hayatımı mahvettiğini düşünmesi, ayrılalım sen daha mutlu olursun demesi. Lütfen siz de böyle şeyler söylemeyin eşinize. Daha çok üzülüyoruz öyle biz:)

Herşeyi kafaya takıyorum saçımı,kilomu zaten ev işi yapamıyorum şimdi de korono var devlet has.psikoloğu seans almaz heralde çok bunaldım ben içim huzursuz

Benim eşim okb. Ayrıca bence okb den dolayı hafif narsistik kişilik bozukluğu da var bence. Bazen ona o kadar kızıyorum ki... Ama cok çabuk geçiyor. Birlikte çok eğleniyoruz, çok güzel vakit geçiriyoruz. Evet okb li biriyle hayat çok zor ama hayatınızı bir şekilde düzene oturtuyorsunuz sonuçta. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim eşimle ilgili en büyük sorunum benim yerime karar vermesi. Yani ben ona böyle bir şey söylemeden benim hayatımı mahvettiğini düşünmesi, ayrılalım sen daha mutlu olursun demesi. Lütfen siz de böyle şeyler söylemeyin eşinize. Daha çok üzülüyoruz öyle biz:)
Merhaba, benimde erkek arkadaşım okb'li ve dediğiniz gibi bazı sorunlar yaşıyoruz. Size sormak istediğim birkaç şey var eğer mümkünse

Küçükkenden beri içim hiç rahat değildi ben de hep kendim mücadele ettim nişanlanmadan önce ya eşimi mutlu edemezsem dedim hastalığım arttı o zaman sadece ellerimi çok yıkama okb vardı yani,şimdi doktor bipolar bozukluk teşhisi de koydu,ilaçlarımı içiyorum ama fayda etmiyo anlayamıyorum,keşke burdan benim gibi dertleşecek birini bulsam da birbirimize destek versek çünkü hiç arkadaşım yok....
Bipolar oldugunuza eminmisinz bu ciddi bir rahatsızlık ve kolay teşhisi konmaz pat diye

Back
X