• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bipolar Erkek kardeşim 4 aydır kayıp. Lütfen yardım.

Arkadasların dediği gibi tv programları bu konuda işe yarar.acaba kimlik hareketi var mı?karakoldan falan bakabildiniz mi.bir de fotoğraflı kayıp ilanı paylaşsanız her yerde.sosyal medyada falan.kurye gurupları falan varmış oralarda paylaşabilirsiniz
Havalar soğumaya başladı, bu durumdaki insanlar gece hastanelerde kalıyorlar.

Tv programına çıkıp tüm türkiye önünde tüm aile sırlarının ifşa olmasını istememekte var.
Allah Allah
çocuk kayıp ve hala gurur pess doğrusu
tamam usanmışsınız evler tutulmuş açmış çok para emek harcanmış anlıyorum yorulmuşsunuz ama
iyi bırakın bir köşede ne hali varsa görsün o zaman.. resmen buna geliyor olay

Beddua ederken dikkat et de başına gelmesin! Allah herkesin kalbine göre versin.
Benim canım, ciğerim ortada olmasa bırak Müge Anlı'yı gerekirse her kanala çıkar ararım. Ayıp mı kardeşim kaybolan akrabamı aramak?! Siz neden gocunuyorsunuz bu kadar?!
Sen de ahkam keserken dikkat et bir bakmışsın kardeşin bipolar olmuş işte o zaman bu söylediklerinin bu kadar kolay olmadığını söylediklerinin hepsinin lafta olduğunu anlar başını taşlara vurursun

Sen de ahkam keserken dikkat et bir bakmışsın kardeşin bipolar olmuş işte o zaman bu söylediklerinin bu kadar kolay olmadığını söylediklerinin hepsinin lafta olduğunu anlar başını taşlara vurursun
Bilmeden ahkam kestiğimi nerden biliyorsunuz hanımefendi?! Kardeşimin bipolar olmasına gerek yok babam demans hastası telefonla aradığımda telefonu açmadığında dahi kimi zaman endişeleniyorum annemi, komşuyu arayıp ulaşana kadar akla karayı seçiyorum, işten izin alıp eve gidiyorum kimse de telefonunu açmazsa. Kaldı ki annemde evde olduğu halde. Yani benim babam 4 ay ortada olmasa neler yapabilirim az çok biliyorum, kendimi tanıyorum. Bu yüzden de benim üzerimden gitmeyi bırakın! Herkesin televizyona çıkmaya cesareti olmayabilir de geç. Neden beddua ediyorsun hala?! Siz beddua ediyorsunuz ama ben dua edeyim, Rabbim kimseye, kimsenin yakınına böyle bir hastalık vermesin, kimseyi psikolojik veya beyinsel hastalıklarla da sınamasın inşallah. Sizi ve çevrenizi de dahil.
Bundan sonra da konuyu sabote etmemek ve ceza yememek için cevap yazmayacağım size. Rabbim kalbinizin ekmeğini yemeyi size nasip etsin.

Bilmeden ahkam kestiğimi nerden biliyorsunuz hanımefendi?! Kardeşimin bipolar olmasına gerek yok babam demans hastası telefonla aradığımda telefonu açmadığında dahi kimi zaman endişeleniyorum annemi, komşuyu arayıp ulaşana kadar akla karayı seçiyorum, işten izin alıp eve gidiyorum kimse de telefonunu açmazsa. Kaldı ki annemde evde olduğu halde. Yani benim babam 4 ay ortada olmasa neler yapabilirim az çok biliyorum, kendimi tanıyorum. Bu yüzden de benim üzerimden gitmeyi bırakın! Herkesin televizyona çıkmaya cesareti olmayabilir de geç. Neden beddua ediyorsun hala?! Siz beddua ediyorsunuz ama ben dua edeyim, Rabbim kimseye, kimsenin yakınına böyle bir hastalık vermesin, kimseyi psikolojik veya beyinsel hastalıklarla da sınamasın inşallah. Sizi ve çevrenizi de dahil.
Bundan sonra da konuyu sabote etmemek ve ceza yememek için cevap yazmayacağım size. Rabbim kalbinizin ekmeğini yemeyi size nasip etsin.
Bu sayede burnunuzu insanların işine sokmamayı öğrenir onun yerine yardım isteyen bir insan olduğunda dua edip öneri verirsiniz yukarıdan bakıp, küçük görmek yerine. Kızı ezikleyip laf sokan sensin etrafındaki her insana böyleysen vah vah

Back
X