- 16 Nisan 2019
- 126
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi Brightmoon
.g
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, benimde erkek arkadaşım okb'li ve dediğiniz gibi bazı sorunlar yaşıyoruz. Size sormak istediğim birkaç şey var eğer mümkünseBenim eşim okb. Ayrıca bence okb den dolayı hafif narsistik kişilik bozukluğu da var bence. Bazen ona o kadar kızıyorum ki... Ama cok çabuk geçiyor. Birlikte çok eğleniyoruz, çok güzel vakit geçiriyoruz. Evet okb li biriyle hayat çok zor ama hayatınızı bir şekilde düzene oturtuyorsunuz sonuçta. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim eşimle ilgili en büyük sorunum benim yerime karar vermesi. Yani ben ona böyle bir şey söylemeden benim hayatımı mahvettiğini düşünmesi, ayrılalım sen daha mutlu olursun demesi. Lütfen siz de böyle şeyler söylemeyin eşinize. Daha çok üzülüyoruz öyle biz:)
Tabiki sorabilirsiniz:)Merhaba, benimde erkek arkadaşım okb'li ve dediğiniz gibi bazı sorunlar yaşıyoruz. Size sormak istediğim birkaç şey var eğer mümkünse
özel mesaj atabilme şansınız var mı acaba ?Tabiki sorabilirsiniz:)
Tabiki yalnız telefon elimde olmuyor küçük kızımdan dolayı 23.00 dan sonra cevap atabilirim.özel mesaj atabilme şansınız var mı acaba ?
tabiiki, size özel mesaj atamıyorum kapalı sanırım. atabailirseniz sevinirimTabiki yalnız telefon elimde olmuyor küçük kızımdan dolayı 23.00 dan sonra cevap atabilirim.
Bipolar oldugunuza eminmisinz bu ciddi bir rahatsızlık ve kolay teşhisi konmaz pat diyeKüçükkenden beri içim hiç rahat değildi ben de hep kendim mücadele ettim nişanlanmadan önce ya eşimi mutlu edemezsem dedim hastalığım arttı o zaman sadece ellerimi çok yıkama okb vardı yani,şimdi doktor bipolar bozukluk teşhisi de koydu,ilaçlarımı içiyorum ama fayda etmiyo anlayamıyorum,keşke burdan benim gibi dertleşecek birini bulsam da birbirimize destek versek çünkü hiç arkadaşım yok....