- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
Merhaba. Ben bipolar hastasıyım başlıktan da anlaşılacağı üzere. Yılbaşından beri hastayım. 4 ay geçti ve hala iyileşemedim. Mani ve depresyon bir arada görüldü yani saat başı değişiyordum. Karma dönemden geçtim yani. 3 hafta hastanede yattım. Martın ortası gibi çıktım hastaneden. Bugün 24 Nisan. benim öfke nöbetlerim, beynimde uçuşan düşünceler,hareketlilik,enerji artışı,alışveriş isteği,çok konuşma,daldan dala atlama ya da tam tersi depresif hissetme gibi durumlarım düzeldi çok şükürki. Fakat depresyon şiddetli devam ediyor.12 saat uyuyorum kullandığım ilaçlarIarın mgı az geldi beni koruyamadı sanırım büyük biratak geçirdim.İlaçlar malum uyku yapıyor. Enerjisiz hissettiriyor, konuşmaları bile zor algılıyorum, en basit işleri yapamıyorum, beynimde tahta gibi bir şey var iletiler gitmiyor sanki...2016'daki atağımda da bu oldu ama hastaneden çıktıktan bir süre sonra iyileştim.. 2016da da iyileşemicem diye strese girdim bu senede aynı stresi yaşıyorum. Bu defa çok korkuyorum tekrar atak geçiririm diye Türk kahvesi,yeşil çay falan ya da başka bir ilaç içmiyorum ilaçlarla etkileşir diye... bana yardımcı olabilecek, cevap verecek biri var mı?
Son düzenleme: