bir abla bir kardeş olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ama 2 gün öncesine kadar her şey aynıydı. Benim anlamadığım kısım da bu

Benim üç yıl önce bi sevgilim oldu. O kadar mükemmel bir insandı ki anlatamam, seninle Evlenicem dedi ailemle tanıştı annem babam o kadar sevdi ki onu. Neyse fazla uzatıyorum seninki gibi nedensizce bitti. Tam 1yıl sonra geri döndü yalvardım yakardım neden bitti anlat diye. Meğer beni amcamın kızı tanıştırmıştı onunla o da nişanlıydı, bu alçak adam mesleğini, yaşını, nerde yaşadığını herşeyi herşeyi yalan söylemiş ona cinsel birliktelik yaşamışlar. Benim hiç bişeyden haberim yok tabi. Beni de amcamın kızı gibi sanmış tanıdıkça aşık olmuş. Tabi herşey yalan hayatımdan çıkıp gitmiş o yüzden. Yani neler oluyor hiç bilmediğimiz onda da ne numaralar vardır bu tür adamlardan fayda gelmez gitsin bitsin boşverin.

Cidden ya, topu topu 2 bcuk ay ciktniz ve anti depresanami basladin yani?
Aci cekmekten hoslaniyosun sanirim.
Hobby galiba sende.
Dediğim gibi daha önce de kullanıyordum. Doktorum yeniden başlamamızı önerdi başladık

Çok zor bir durum gerçekten. Allah herkesin karşısına düzgün insanlar çıkarsın inşallah

Kusura bakma bana gore boyle erkekler hic samimi gelmiyor.
Yani oyle her gece evlilik dualari etmek hayaller kurmak 2.5 ayda evlilik dusunme felan bunlar bana tuhaf geliyor samimi degil gibi.
Ee kendiside ayran gonullu biri sanirim.
Belkide benim sozlum cok odun ondan alisik degilil bilemiyorum.

Dikkat edersen bu kişi seni daha kötü yapıyor. Adam ne istediğini bilmiyor iki günde insan değişir mi ? Pek sağlıklı bir ilişki gibi durmuyor. Beklemede kal olacağı varsa olur ama sen adım atma yaşın çok genç daha ne aşklar seni bulur.

sana tavsiyem altında bir sebep arama.

ben sorunum olsa da kimseyi kolay kolay engellemem mesela. sen engelliyor musun ?
dün sevdiğini söyleyen bugün neden engellesin o zaman ? neden ? böyle sevgi olur mu ?
"" yaaa ama seviyordu "".. kabullen var böyle adamlar. bana da denk geldi. sana da gelmiş.
kurcalamak sadece canını yakar.

ulaşmasın diye numara değiştiren mi ararsın,(arayıp sormadıgim halde. kendi kendine )neler neler.. bunu yapanda nolur beni birakma diye ayağıma kapanmıştı pazar günü. pazartesi sabahı bitirmek istiyorum dedi. noldu yani hani sevgi hani aşk meşk. geçsinler bunları.

Ben inanmıyorum, AŞK SEVGI VS. geçici duygular bunlar.. Yanında kalmak isteyen kalır ve sende istersen devam eder...olay bu işte. ne abartiyoruz var ya...antidepresanlar filan.

Bizim bakış açımız yanlış bence.

Herşey iki günde degişiyorsa zaten ciddi anlamda suphelenmelisin belki evli belki başka bir ilişkisi vardi ara vetmişti o arayıda senle doldurdu.belki ailesinin istediği biri ile evlenecek ama geri dönse de seni sevmeyecek neden mi?
Çunkı eğer gerçekten sevseydi sni yukseklere çıkarıp birden bırakmazdi.
Yüksek ihtimal evli yada ciddi bir ilişkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…