Sizlik bir durum yok üzülmeyin, arkadaşınız bu konuda çok hassas demek ki, daha önce böyle haberler aldığında üzüldüyse ailesi anlatmamştır sizinkini.Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Dün görümcemle otururken laf lafı açtı. Kendisinin dügünü olacak. Dış çekimi yapıldı. Kuaförde benimle alakalı bir diyalog geçiyor.
Daha anlaşılır olması adına bu konunun muhatabları ben ve eski komşumuz olan arkadaş. Ben 2 yıllık evliyim. Bir kimyasal gebelik yaşadım. Şuan tekrar hamileyim. Diğer arkadaş 6 yıllık evli. Bir düşükten sonra tekrar bebek sahibi olamamışlar. Bebek konusunda tahammülü sıfır neredeyse. Kuaför ve görümcemin çocukluk arkadaşı
Diyalog şöyle gelişiyor. Dış cekimin olduğu gün hafif lekelenmem olduğu için evde yatıyordum. Kuaförde beni görümceme soruyor bu arkadaş. Mrsdonmez nerede diyor. Görümcemde o rahatsız evde yatıyor diyor. O da nesi var diyor. Görümcem kanaması oldu diyor. Bu arkadaş hala anlamıyor. Ne kanaması diyor. Görümcemde
E o hamile ya diyor. Kız şoktan şoka sürükleniyor. Ben zaten şüpheneliyordum da annemler benden sakladılarda bilmem ne. Bu diyalog yaşanıyor.
Görümcem de bana anlattı. Şimdi size sorum şu. Ben bu olaya çok üzüldüm. Sonuçta bu bebeği rabbim bize nasip etti. Senelerce bekleyende var hemen olanda var. Zor bi süreç olduğunun farkındayım. Ama saklamanın bi manası var mıydı ? Ben mi abarttim kafamda ? Dilerim cenabı allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Eşim bana art niyetli düşünme onlar çok üzülüyorlar dedi. Ben de farkindayim çok üzüldüklerini. Ama bi bebek haberi alınca hayırlı olsun inşallah kucağınıza alırsınız denmez mi ? Kendi kendimi kotu hissettim ben mi yanlış düşünüyorum diye.
Bana bahsettiginiz gibi acayip bir sey varmis gibi gelmedi.
Komsunuzun yillardir bebeginin olmamasi sebebiyle, ailesi sizin hamile oldugunuzu soylemek istememis olabilir. Zaten yeterince hassaslasmistir, ailesi tekrardan benim niye olmuyor diye uzulsun istememistir.
Olayin sizle bir ilgisi yok yani. Tamamen kendi aralarinda.
Size de katılıyorum. Bu da çok doğru bir bakış açısı. Konunun benimle alakası yok dediğiniz gibi. Bu zamanlarda nasıl hassaslaşılıyor biliyorum. Sadece diyalog biraz farklı gelince bana. Israrla kız benim hamile olduğumu soruyormuş ailesine, aileside değil diyormuş :)
ee belki ailesi de bilmiyordur. hamilelik herkese duyurulmasi gereken bir sey degil ayrica.
Ailesi biliyor. Ilk ögrenenlerdenler. Hatta benden pirinc istemislerdi. 41 hamileden pirinc topluyorlarmis. Pilav yapip kiza yedirmek icin.
onların cocugu olmuyorsa bır nedenı vardır belkıde hıc olmayacak ve bu durumdakı cogu bayan cocugu takıntı halıne getırıp sevınmesı gereken durumlara uzulebılıyor yada ıcten ıce kıskanabılıyor, aileside buyuk ıhtımal uzulmesın dıye soylemedı o da ona tepkı vermıdtır..Görümcemle kız çocukluk arkadaşı ben de kuaförde olmadığımdan sordum x sana nasıl davrandı ilgilendi mi falan diye. Laf lafı açınca anlattı oda. Çekememezlik yaptığını düşünmedim. Ailesinin tutumu beni çok şasırttı. O yüzden sizlere danışmak istedim bu konu saklanacak bi konu mu diye.
+1Bana bahsettiginiz gibi acayip bir sey varmis gibi gelmedi.
Komsunuzun yillardir bebeginin olmamasi sebebiyle, ailesi sizin hamile oldugunuzu soylemek istememis olabilir. Zaten yeterince hassaslasmistir, ailesi tekrardan benim niye olmuyor diye uzulsun istememistir.
Olayin sizle bir ilgisi yok yani. Tamamen kendi aralarinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?