- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Teşekkürler ...Bırakıp kaçmalı
Düşünün ki... Sevgilisiniz.. 3aylik.
Günde birkac mesaj bir kaç arama. ... Haftada iki kez de görüşme. .
Kadının beklediği o romantiklik o heyecan yok. Yoğun çalışıyor. Ancak hiç arayıp sormuyor diyemem... Ama bir gece boyunca , mesela akşam 7de telefonda konusursa ona yetiyor ve bir daha ancak iyi geceler diyip uyuyor. Bu dinamik normal mi? Yoksa kadınlar mı ilgi arsizi? Yanındayken sevgisini hissettiren ama yaninda yokken ilgi göstermeyen adamı ne yapmalı? Kabul mü etmeli.?
Yoksa bırakıp kaçmali mi?
Fotodaki bebek ve kızıma kavuştum yazısı dikkatimi çekti benimde ama belki başkası için soruyordur diye hiç düşmedim onun üzerineProfilinizde evli yazıyor , umarım profil bilgileriniz eskidir. Adama gelirsek de uğraşılmaz böyle tiple ama yaşı büyükse , belki ona bağlıdır.
İnanır mısınız bende aşırı ilgiden boğulanlardanım. Haftada 2 kez görüşme az geldi bana ama günde bir kaç mesaj bir kaç arama gayet iyi bence, sürekli mesajlaşalım araşalım kafasına giremiyorum hiç ve sizin durumunuzun tam aksine benim erkek arkadaşım da çok üzerime düşer arar ilgilenir ve benden şikayet eder aramasam aramican diye
Profilinizde evli yazıyor , umarım profil bilgileriniz eskidir. Adama gelirsek de uğraşılmaz böyle tiple ama yaşı büyükse , belki ona bağlıdır.
Fotodaki bebek ve kızıma kavuştum yazısı dikkatimi çekti benimde ama belki başkası için soruyordur diye hiç düşmedim onun üzerine
Şükürler olsun benden bir tane daha buldum, hangi arkadaşıma bahsetsem ne biçim kadınsın kadınlar ilgi ister adamı hiç aramıyorsun vs diyorBen de öyleyim ya, yüz yüze görüşmek daha önemli. Onun dışında günde 2 kere arama ve kısa kısa mesajlaşma yetiyor bana. :/
Şükürler olsun benden bir tane daha buldum, hangi arkadaşıma bahsetsem ne biçim kadınsın kadınlar ilgi ister adamı hiç aramıyorsun vs diyor
Özellikle memleketime ailemin yanına gittiğimde aramaya fırsat bulamıyorum arkadaşlarımla görüştüğümde de öyle ama o sürekli mesajlaşalım araşalım diye düşünüyor. İnanır mısınız hele ilişkinin ilk zamanlarında yarım saate bir arıyordu açmazsam bu süre dakikaya düşüyorduDaha yeni yeni alıştırdım adamı
Kız sevgilim başakYa sorma , ben de rahatsız edilmeyi hiç sevmem. Bazen hele yalnız kalmak istiyorum mesela zart zart aranmayı sevmem.
Yalnızlığıma düşkünüm biraz ondan sevmiyorum belki de. Sen de öyle olabilirsin.
Mesela arkadaşlarımlaysam, arkadaşlarımla buluşmadan konuşur, mesajlaşırım.
Onun dışında bir daha anca arkadaşlarımdan ayrılıp eve dönerken haber ederim.
Mıçmıç hiç sevmiyorum yaa... Başak burcuyum ben. Sen de mi başaksın yoksa ?
Normali budur zaten biriyle beraberken aranmaz,mesaj atılmaz,kısa ve bilgi amaçlıysa olabilir sadece,böyle yapmayan saygı duymuyodur bence zaten,batak için toplanıyoruz der eşim mesaj atar sonra tee yola çıkınca geliyorum der,ancak acil bi durum olursa ararım ben,kızlarla tatile gittim hergün bi on on beş dakika ancak konuştuk,bi iki fotoğraf o kadar,uzaklaşmışım o da birileriyle buluşmuş belli ki rahatsız edilmemesi gerekir,bence siz normalsinizYa sorma , ben de rahatsız edilmeyi hiç sevmem. Bazen hele yalnız kalmak istiyorum mesela zart zart aranmayı sevmem.
Yalnızlığıma düşkünüm biraz ondan sevmiyorum belki de. Sen de öyle olabilirsin.
Mesela arkadaşlarımlaysam, arkadaşlarımla buluşmadan konuşur, mesajlaşırım.
Onun dışında bir daha anca arkadaşlarımdan ayrılıp eve dönerken haber ederim.
Mıçmıç hiç sevmiyorum yaa... Başak burcuyum ben. Sen de mi başaksın yoksa ?
Normali budur zaten biriyle beraberken aranmaz,mesaj atılmaz,kısa ve bilgi amaçlıysa olabilir sadece,böyle yapmayan saygı duymuyodur bence zaten,batak için toplanıyoruz der eşim mesaj atar sonra tee yola çıkınca geliyorum der,ancak acil bi durum olursa ararım ben,kızlarla tatile gittim hergün bi on on beş dakika ancak konuştuk,bi iki fotoğraf o kadar,uzaklaşmışım o da birileriyle buluşmuş belli ki rahatsız edilmemesi gerekir,bence siz normalsiniz
Kız sevgilim başakilişkinin başında özgürlüğüne çok düşkün olduğunu bu konuda baskıya gelemeyeceğini ve kısıtlanmak istemediğini söyleyen oydu özellikle ben aslanım, burçtan kaynaklanıyor olabilir tabi bende inanırım burçlara. Aynen bende arkadaşlarımla buluşmadan arar konuşurum veya mesajla arkadaşlarımla buluşacağımı söylerim ki arkadaşlarımın yanında arayıp durmasın, aynen eve dönerken haber veririm döndükten sonra da müsaitsek araşabiliriz bugün neler yaptın vs diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?