Bir adam düşünün...

bana göre çok az. gün içinde hep yazışırız( ikimizde çalıştığımız için yazışmaların arası 1 saat bile olabiliyor)
en kötü 2 günde bir görüşürüz, görüşmediğimiz günler de işten alır mutlaka.. biz birbirine düşkün bir çiftiz. ama her ilişkinin dinamiği farklıdır. imkanınız her gün görüşmeye uygun değilse ya da yaptığınız iş sık sık konuşmaya uygun değilse ona göre düzen kurarsınız.

Ay ne güzel ya..maşallah size :))

Gunde bır kere araması yeter ne konuscak ki adam ben telde mesajı ve konusmayı hıc sevmem haftada bır buluşmada yeterlı bence bazıları cok abartıyo sankı evlenınce boyle olacak sureklı arıyacak sızı adamları da uzuyosunuz ne yapacagını sasırıyolar.

Bence de ya keşke benim erkek arkadaşım da böyle olsa beni biraz rahat bıraksa. Hiç sevmiyorum her dakika konuşmayı dip dibe olmayı. Sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum

Bence de ya keşke benim erkek arkadaşım da böyle olsa beni biraz rahat bıraksa. Hiç sevmiyorum her dakika konuşmayı dip dibe olmayı. Sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum
Bende gıcık olurum böyle tiplere arada bıraz boşluk olmalı hele bu sabah gunaydın faslı yok mu her gun cok yapmacık gelıyor bana nedense gereksız hergın hergun gunaydın ıyı uykular demek zorunlu olmamalı .

Kesinlikle. Artık biraz kafa dinlemek için 9'da uyanıyorsam 12'de uyanmış gibi davranıyorum. İnsanın kendine ayırması gereken bir zamanı olmalı. Bütün gün bıt bıt ne yazayım adama. Aramayınca da ayrı dert. Vay efendim sen beni özlemiyorsun. Özlemiyorum tabi her dakika tepemdesin nerdeyse. Öf valla daraldım bak anlatınca bile

Böylelerıne de duyeceksın özleyecek zaman mı bırakıyorsun zırt pırt arıyon yapacak işlerı yok rutıne bağlamıslar valla ne o öle günaydın aşkıtoş ıyı uykular aşkitoş bk nu cıkarıyolar haftada bır yada ıkı kere ara sor arkadas.Allah sabır versın oturup konusun bence ama sakınce:))

Yok canım konuşunca ben duygusuz, odun falan oluyorum. Normali buymuş insan sevgilisini özlermiş, merak edermiş, kıskanırmış. Ben anormalmişim.
Aslında balık burcuyum neden bu kadar duygusuz oldum bilemiyorum

Bendemi mantı yapsam acabaa canım çekti

7 de ariyosa ii geceler msjliyla kapatma iyi ama.. haftada iki kez konusna az

Ay cok tatli masallah :)

Hiçte normal değil valla. Aynı böyle davranan öküzle evlendim sabah 8 de Evden çıkar gece 11 de işten gelir. Ne sohbet ne muhabbet. Gerçi erken de gelse öküz aynı öküz olduğundan sıkıntı olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…