- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ay ne güzel ya..maşallah size :))Bence yeterli.
Biz yıllarca sadece cumartesileri görüştük bazen bir de çarşamba akşamını eklerdik. İki taraf da çalışınca, köprü trafiği, ailelerden iZin, mesailer, yorgunluk vs zor olurdu.
Bizde erken kalkan diğerine günaydın mesajı atardı, gün içinde ise öğle arasında ve akşam eve gidince konuşur yatmadan da iyi geceler mesajı atardık.
10 yıldır birlikteyiz.
Şimdi eşim işe gidince whatsapptan mesaj atar akşama kadar en az 50 kere yazar;
-Akşam üstüm açılmış belim ağrıyor.
-Akşama yoğurt alayım, mantı yapar mıyız?
-Oğlan nasıl? Kız nasıl?
-Sen nasılsın?
-Uyandınız mı?
-Hadi uyanın.
-Foto atsana.
-Kızın fotosunu çek at.
-Oğlanı niye atmıyorsun?
-Ee kendini de yollasana.
-Maşallah hepinize.
-Bak hele bir şey diyeceğim akşama mantı yapar mıyız?
-Oğlanın çorabı ayağını mı sıkmış? Yakından foto atsana.
-Gene mi uyudunuz? Niye ses yok? Foto atsana . Bir de akşama mantı yiyelim mi? ...
Bence de ya keşke benim erkek arkadaşım da böyle olsa beni biraz rahat bıraksa. Hiç sevmiyorum her dakika konuşmayı dip dibe olmayı. Sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorumGunde bır kere araması yeter ne konuscak ki adam ben telde mesajı ve konusmayı hıc sevmem haftada bır buluşmada yeterlı bence bazıları cok abartıyo sankı evlenınce boyle olacak sureklı arıyacak sızı adamları da uzuyosunuz ne yapacagını sasırıyolar.
Bende gıcık olurum böyle tiplere arada bıraz boşluk olmalı hele bu sabah gunaydın faslı yok mu her gun cok yapmacık gelıyor bana nedense gereksız hergın hergun gunaydın ıyı uykular demek zorunlu olmamalı .Bence de ya keşke benim erkek arkadaşım da böyle olsa beni biraz rahat bıraksa. Hiç sevmiyorum her dakika konuşmayı dip dibe olmayı. Sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum
Kesinlikle. Artık biraz kafa dinlemek için 9'da uyanıyorsam 12'de uyanmış gibi davranıyorum. İnsanın kendine ayırması gereken bir zamanı olmalı. Bütün gün bıt bıt ne yazayım adama. Aramayınca da ayrı dert. Vay efendim sen beni özlemiyorsun. Özlemiyorum tabi her dakika tepemdesin nerdeyse. Öf valla daraldım bak anlatınca bileBende gıcık olurum böyle tiplere arada bıraz boşluk olmalı hele bu sabah gunaydın faslı yok mu her gun cok yapmacık gelıyor bana nedense gereksız hergın hergun gunaydın ıyı uykular demek zorunlu olmamalı .
Böylelerıne de duyeceksın özleyecek zaman mı bırakıyorsun zırt pırt arıyon yapacak işlerı yok rutıne bağlamıslar valla ne o öle günaydın aşkıtoş ıyı uykular aşkitoş bk nu cıkarıyolar haftada bır yada ıkı kere ara sor arkadas.Allah sabır versın oturup konusun bence ama sakınce:))Kesinlikle. Artık biraz kafa dinlemek için 9'da uyanıyorsam 12'de uyanmış gibi davranıyorum. İnsanın kendine ayırması gereken bir zamanı olmalı. Bütün gün bıt bıt ne yazayım adama. Aramayınca da ayrı dert. Vay efendim sen beni özlemiyorsun. Özlemiyorum tabi her dakika tepemdesin nerdeyse. Öf valla daraldım bak anlatınca bile
Yok canım konuşunca ben duygusuz, odun falan oluyorum. Normali buymuş insan sevgilisini özlermiş, merak edermiş, kıskanırmış. Ben anormalmişim.Böylelerıne de duyeceksın özleyecek zaman mı bırakıyorsun zırt pırt arıyon yapacak işlerı yok rutıne bağlamıslar valla ne o öle günaydın aşkıtoş ıyı uykular aşkitoş bk nu cıkarıyolar haftada bır yada ıkı kere ara sor arkadas.Allah sabır versın oturup konusun bence ama sakınce:))
Bendemi mantı yapsam acabaa canım çektiBence yeterli.
Biz yıllarca sadece cumartesileri görüştük bazen bir de çarşamba akşamını eklerdik. İki taraf da çalışınca, köprü trafiği, ailelerden iZin, mesailer, yorgunluk vs zor olurdu.
Bizde erken kalkan diğerine günaydın mesajı atardı, gün içinde ise öğle arasında ve akşam eve gidince konuşur yatmadan da iyi geceler mesajı atardık.
10 yıldır birlikteyiz.
-Oğlan nasıl? Kız nasıl?
-Sen nasılsın?
-Uyandınız mı?
-Hadi uyanın.
-Foto atsana.
-Kızın fotosunu çek at.
-Oğlanı niye atmıyorsun?
-Maşallah hepinize.
-Gene mi uyudunuz? Niye ses yok? Foto atsana . Bir de akşama mantı yiyelim mi? ...
Ay cok tatli masallah :)Bence yeterli.
10 yıldır birlikteyiz.
-Oğlan nasıl? Kız nasıl?
-Sen nasılsın?
-Uyandınız mı?
-Hadi uyanın.
-Foto atsana.
-Kızın fotosunu çek at.
-Oğlanı niye atmıyorsun?
-Maşallah hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?