- 2 Aralık 2017
- 2.741
- 3.940
- 133
- 32
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kıskanç ne ki yanındaaa aşırı süper über kıskanç ama ben yükseleni akrep olan bir aslan burcu kadını olarak sonuna kadar hakkından geliyorumHeee başak erkeği ile kadını benzemeyyyooo . Başak erkekleri kıskançtır hemi de
Gerçi bak benim doğum haritamda evlerde hep aslan var belki ben de aslandan etkileniyorumdur
Kıskanç ne ki yanındaaa aşırı süper über kıskanç ama ben yükseleni akrep olan bir aslan burcu kadını olarak sonuna kadar hakkından geliyorumBelki sende yükseleninden bu kadar özgürlüğüne ve yalnızlığa düşkünsündür
Bu dediğin 11 yıldır birlikteyiz (4yıllik evliyiz) şu an ki durumumuz sen hesap etDüşünün ki... Sevgilisiniz.. 3aylik.
Günde birkac mesaj bir kaç arama. ... Haftada iki kez de görüşme. .
Kadının beklediği o romantiklik o heyecan yok. Yoğun çalışıyor. Ancak hiç arayıp sormuyor diyemem... Ama bir gece boyunca , mesela akşam 7de telefonda konusursa ona yetiyor ve bir daha ancak iyi geceler diyip uyuyor. Bu dinamik normal mi? Yoksa kadınlar mı ilgi arsizi? Yanındayken sevgisini hissettiren ama yaninda yokken ilgi göstermeyen adamı ne yapmalı? Kabul mü etmeli.?
Yoksa bırakıp kaçmali mi?
Bırakıp kaçmalı. Kaçabliyorsan kuzey kutbuna kadar kaç. Bir de sevgiliyken böyle evlense merhabayı da keser.Düşünün ki... Sevgilisiniz.. 3aylik.
Günde birkac mesaj bir kaç arama. ... Haftada iki kez de görüşme. .
Kadının beklediği o romantiklik o heyecan yok. Yoğun çalışıyor. Ancak hiç arayıp sormuyor diyemem... Ama bir gece boyunca , mesela akşam 7de telefonda konusursa ona yetiyor ve bir daha ancak iyi geceler diyip uyuyor. Bu dinamik normal mi? Yoksa kadınlar mı ilgi arsizi? Yanındayken sevgisini hissettiren ama yaninda yokken ilgi göstermeyen adamı ne yapmalı? Kabul mü etmeli.?
Yoksa bırakıp kaçmali mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?