bir adam giriyor hayatıma...

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
Evet yine ben 😁
İyi akşamlar herkese. 1 yıldan biraz uzun bir süre önce boşandım. 5 yaşında kızım var.

Bir adamla tanıştım. Benimle aynı yaşta, eşi 3 sene önce vefat etmiş. İki çocuğu var. Biri 10 diğeri 11 yaşında bir kız bir erkek. Kendisi farklı bir ilde yaşıyor.

Telefonda konuştuk, hem sesli hem görüntülü. Hayata bakışımız, sevdiğimiz sevmediğimiz şeyler nerdeyse aynı. Çok eğlenceli birisi. Çocuklar hakkında da konuştuk. Her şey iyi gibi.

Benim çekincem çocuklar. Nasıl olur, anlaşırlar mı, kızımın psikolojik durumu nasıl olur... Ergenliğe girecek onunkiler. Kızım için endişe ediyorum ve çekiniyorum.

Çok yeni sayılır zaten ama haftaya buraya yanımıza geliyor. Kabul ettim çünkü telefonda ne kadar tanıyabilirsin ki...

Bu şekilde ilişki yürütüp evlenen var mı? Çocukların durumu nasıl olur sizce? Bir de o gelince nasıl davranmalıyım? Pek kendime güvenmiyorum aslında özgüvenim de yerlerde...

Teşekkürler

Telefonda hayata bakışınızı çözebildiyseniz ne mutlu. Bence şu an mantıklı yaklaşamıyorsunuz. Boşanalı çok olmamış. Kızınız 5 yaşında ve siz ısrarla iş probleminizi çözmüyorsunuz. Boşandınız, çocuğunuz var diye elbette gönül işlerinden uzak duracak değilsiniz ama önce kendinizi ve kızınızı garantiye alacak bir iş bulun lütfen. Eski eşiniz ölse ortada kalacaksınız. Tanıştığınız erkek konusunda da acele etmeyin lütfen, zamana bırakın.

İcinize sinmedigini hissettim. Emin olmadiginizi dusunuyorum. 2 buyuk cocugu var, bosver. Hani cok asik olsan değer de, hic ugrasmayın bence. Uzak durun (Bu arada sizi eski diyet konularindan hatirliyorum, birbirimize destek de olmustuk, benim nick degisti, vb)

Ben 18 yıllık evliliğini 10 yıl önce bitirmiş 24 ve 14 yaşlarında iki çocuklu bir kadın olarak yazıyorum. Ben sizin gibi boşanır boşanmaz yeni bir evlilik peşine koşanların, keyfi boşandığını düşünüyorum. Çünkü önceki eşten gerçekten canı yanan bir kadın koşa koşa yeni koca aramaz, arayamaz, korkar. Hele ki bir de çocuğu özellikle de kız çocuğu varken. Bilmiyorum ya anlayamıyorum. Tabi ki gönül ilişkisi olabilir ki o nun için bile çok erken bence ama evlilik hem de 2 çocuklu biriyle çok saçma.

Hayır arkadaşın arkadaşı o tanıştırdı
Bence biraz hızlı gidiyorsunuz. Sizin daha önce de böyle konunuz vardı. Bir sene olmuş boşanalı, biraz dinlenin mental anlamda. Uzaktaki adamı ne kadar tanıyabileceksiniz ki 🤷🏻‍♀️

Bence zamana bırakın bunuda karşınızda ki kişiye söyleyin.

Adamın evlilik düşüncesi varmis ama siz acele etmeyin.

Evlilik hemen olabilecek birşey değil birbirimizi iyi tanıyalım biraz vakit geçirelim evlilik yoluna daha sonra girelim deyin.

Eğer adam kabul etmezse yok ben hemen evlilik istiyorum derse uzaklaşın derim amacı sadece mantık evliliği yapıp çocuklarımın başına bir anne/abla gelsin yemeklerini yapsın çamaşırlarını yikasin onlarla ilgilensin diyede düşünüp evlenmek niyetinde olabilir.

Koşa koşa evlenecek değilsin ya. Tanırsın zaman geçirirsin. Belli zaman sonra çocuklar bir araya gelir. Bakarsın duruma zaten az çok yüzünü gösterir. Bu konuda erkekler pek doğru söylemez ama boşanma sebebi neymiş? Ve çocuklar kimde kalıyor?

Evet yine ben 😁
İyi akşamlar herkese. 1 yıldan biraz uzun bir süre önce boşandım. 5 yaşında kızım var.

Bir adamla tanıştım. Benimle aynı yaşta, eşi 3 sene önce vefat etmiş. İki çocuğu var. Biri 10 diğeri 11 yaşında bir kız bir erkek. Kendisi farklı bir ilde yaşıyor.

Telefonda konuştuk, hem sesli hem görüntülü. Hayata bakışımız, sevdiğimiz sevmediğimiz şeyler nerdeyse aynı. Çok eğlenceli birisi. Çocuklar hakkında da konuştuk. Her şey iyi gibi.

Benim çekincem çocuklar. Nasıl olur, anlaşırlar mı, kızımın psikolojik durumu nasıl olur... Ergenliğe girecek onunkiler. Kızım için endişe ediyorum ve çekiniyorum.

Çok yeni sayılır zaten ama haftaya buraya yanımıza geliyor. Kabul ettim çünkü telefonda ne kadar tanıyabilirsin ki...

Bu şekilde ilişki yürütüp evlenen var mı? Çocukların durumu nasıl olur sizce? Bir de o gelince nasıl davranmalıyım? Pek kendime güvenmiyorum aslında özgüvenim de yerlerde...

Teşekkürler
İkinci evlilik olunca direkt ciddi mi düşünülüyor acaba? Bence acele etmetietmeyin, her şey 4*4 lük olsa bile adamın iki sizin 1 çocuğunuz var hiç kolay olmasa gerek.

Adamın çocuklu olması avantaj bence. Seninde çocuğun var. Şartlarınız eşit yani.
Sen yapı itibariyle biraz tez canlısın. Hemen her konuda çabuk heyecana kapılıyorsun.
Yeni bir ilişki için 1 sene gayet yeterli bir süre. Bende 15 senelik evliliğim bittikten 1 sene sonra sevgili yapmıştım ve hayatta yaşadığım en tutkulu ilişkiydi.
Hakkında hayırlısı. İnşAllah düzgün bir adam çıkar 🙏🏻

Birileriyle tanışabilirsiniz ama hemen evlilik moduna girmek icin çok çok erken. Siz daha kendi hayatınızı yolunuza koyamadınız. İş arıyordunuz ne oldu? Farklı şehirdeki adamın yaşadığı yere mi gideceksiniz evlilik olursa? Evliliği kurtuluş gibi görürseniz pişman olabilirsiniz. Sizin durumunuz o gibi geldi bana.

Back
X