• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir adamin fiziksel görunumu sizde ne kadar önemli?

mrsRochester

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
44
0
611
Diğer
Merhaba arkadaslar,
Askin gözu kördur derler...diyelim sizin gözunuzde yakisikli olan bir erkek öburlerinin gözunde cirkin, kuvvetsiz, zayif ne bileyim yani cirkin bir erkek. bu sizin onunla olmanizi engellermi?(huylari tabiiki iyidir ve iyi kalpli bir insan)
:nazar::enbuyukkk:

ben onu beğendiysem onunla mutluysam kimi ilgilendirirki..belki onların beğeneceği adamıda ben çirkin bulucam..bu göreceli bir kavramdır..

asla dış görünüş önemli değildir.

yürek var ya yürek önemlidir.dış görünüş mevki 2 planda olan şeyler
.

Bu senin hayatındaki bir konu mu bilmiyorum ama,senin varsayalım.
Aaaa çok yakışıyosunuz harikasınız sözleri senin mutluluğuna yetmez.
Unutma kapı kapanınca çevredekiler dışarda kalır.

ben dısına deıl ıcıne bakarım benım erkek arkadasımda herkess aaaaa yelız bu sana yakısmıo dıolar ama ben dunyanın en yakıslı erkekgıen degısmem onuuuuuuuuuuuu huyu kısılıgı bır kız ıcın en onemlı olmalıııııııııııııı

arkadasların geneline katılmıyorum ilk fırsatta hiç kimse karsındakinin yüregine bakma fırsatı bulamaz insanı ilk etkileyen dıs gorunusudur bu illa ki manken gibi süper yakısıklı olmayabilir.Herkesin etkilendigi bir tip vardır kimisi sempatik kimisi esmer kii sarısın vesaire vesaire etkilenmek için karsıdan elektirik almak gerekir bu da bence ilk etapta dıs görünüşüdür bakıslarıdır, gülümseyisidir budur... ayrıca su da vardır siz o erkegi sevmişsseniz baskalarının ne düşündügü önemli degil sonucta okişiyle siz cıkıyosunuzdur o lafı eden insan degil ben cok gördüm benm aa cok tatlı dedigim birine öğğ iğrenc diyeni veya aynı tepkiyi benim ona verdigimi yani anlatmak istedigim birbirini hiç görmemiş insan birbirine asık olamaz bence karsındaki kisinin yakısıklılıgından degil onun yarattıgı havasından durusundan bakıslarından asık olunur sonra baktınız ruhu da güzel oooo ne ala:)ama degilse at çöpe işte benim fikrim böyle...

arkadasların geneline katılmıyorum ilk fırsatta hiç kimse karsındakinin yüregine bakma fırsatı bulamaz insanı ilk etkileyen dıs gorunusudur bu illa ki manken gibi süper yakısıklı olmayabilir.Herkesin etkilendigi bir tip vardır kimisi sempatik kimisi esmer kii sarısın vesaire vesaire etkilenmek için karsıdan elektirik almak gerekir bu da bence ilk etapta dıs görünüşüdür bakıslarıdır, gülümseyisidir budur...
ilk başta aynen katılıyorum ama daha sonra bunların hiçbie önemi kalmıyor.:1hug:

evet kesinlikle benimde anlatmak istedgim bu yani aslında bizim ulasmak isteidgimiz yüregine giden ilk adım dıs görünüş yüregi güzelse devam ederr degilsede yürümez işte buda arkadasımın dedigi sonrdan önemi kalmayan bişey...

fiziği düzgün olan bi erkeği tanıma istediğim fiziği düzgün olmayan bi erkeği tanıma isteğimden daa fazla olur.ama sadece arkadaşlık etmek için tipin önemi yoktur tabiki.hele ki arkadaşlık sürecinden onu tanıyıp sevince tipin hiç bi önemi kalmaz a.s

İlk tanışmada göünüş önemli oluyor ama mesela zamanla ilk başta yakışıklı gelen biri tanıdıkça çirkin gelebiliyor veya tam tersi ilk başta çirkin gelen birini tanıdıkça yakışıklı gelebiliyor...

kim ne diyo takmam wala, ben beğeniyosam gerisi önemli değil. Zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler. Hem bi insanı güzel yapan o insanın sadece dış görünüşü değildir bütünüdür, mesela ilk kez gördüğün biri çirkin gelebiliyor insanın gözüne ama zamanla onu daha yakından tanıdıkça öyle bi güzelleşiyo ki, kendin bile şaşırıyosun. Aynı şey tam tersi bir durum için de geçerli.

ben kendime yakıştırıyorsam ve o benim gözümde dünya güzeliyse ki seviyosan öyle gelir insanlara da bişi demek düşmez açıkcası..
benim için yakışıklılık önemli değildir beni mutlu ediyosa bana huzur veriyosa ve ben onu seviyosam gerisi ... yerimseniben

Bunlar göreceli kavramlar..
Benim içim çok yakışıklı olan başkası için sıradan olabilir..
Zaten çevrenize bakın, aşık kadınlar ya da aşık erkekler için , dünyanın en yakışıklı erkeği ya da en güzel kadını kendi eşleri_sevgilileridir.

Yani sonuç olarak; bence yakışıklı ise, başkasının ne düşündüğü önemsizdir.

şimdi çok pozitif bir bakış açısıyla.. ben kalbe bakarım falan gibi cümleler kurmayıp gerçekçi bakmak istiyorum konuya..elbette o kadar değer verdiğiniz sevdiğini saydığınız insanın ruhu,kalbi karakteri sizinle uyuşmuştur.. kıyemetidir ve önemlidir.. ancak fiizksel unsurları yok saymak hayalcilik olur.. birine sırf yakışıklı diye ilgi duymam imkansız ama benim için bir bütündür..
ben erkek arkadaşıma bakarken kalbi,insanlığı,gülüşü,hayatta edindiği sosyal pozisyon bunlar hep bir bütün.. bunlar birleşti ve o oldu.. bende onu sevdim.. ne sadece hayran olduğum gülüşü için sevdim.. ne gelecek vadeden güsel mesleği için ne de sadece insanlığı için.. ben bunlaır birbirinden ayıramam..
ama şu var ki şu dakikadan sonra onun benim beğendiğim fiziksel özellikleriin yitirmesi benim gözümde değerini azaltmaz.. birini gerçekten sevdiğinzde böyle anlayabilirsiniz bence..​

ilk bakısta herkes için dış güzellik ön plandadır.ancak evlilik önemli bir karar.bir ömür boyu birlikte geçirebileceğin insanla fikrin uyusmuyorsa güzelliğin ne önemi var.asıl olan iç güzellik bence.dış güzellik gelip geçiçidir.evleneceğin kişiyi fiziğine bakarak seçmemeli insan.ilerde nolacağımız bellimi.kaza olur sakat kalır sonra evlendiğin kişi bırakır gider seni.bunlar gercek hayatta yasanmıyor değil.zaten sadece dış görünüşüne bakan insanın gönlü zengin değildir bana göre o yüzden asıl güzellik,asıl zenginlik gönül güzelliğidir........

bende katılıyorum tamam dış güzellik iç güzllikten önemli olamaz amaaaaaaa
ya hem çirkin, hem cimri, hem pis, hem asosyal, hemde güven vermeyen bir erkegi amaaan ben seviyorum gerisi boş diye baş tacı yaparsanız oda kendini bir halt sanar size tekmeyi basar:oklava:

Bence tipinden çok davranışlar, hareketleri ve de temizliği önemli... Yani dehşet yakışıklı ama salaklık abidesi, konuştuğunu bilmeyen bir adamla işim olmaz. Kişiler görüntüleri ile ilgi çekebilirler ama karakterleri ile sevilirler...
Gönül kimi severse güzel de odur....:enbuyukkk:

Back
X