• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir adamin fiziksel görunumu sizde ne kadar önemli?

fıızksel görünüş gececı ama huylar kalıcıdır hep bunu söylerım iç guzellık önemlı olan sevdıysem ve sevıldıgımı anladıysamm kesınlıkle bırkamam şimdiki sevgıler çıkar ıcın gerçi senağlama

bence aşk önemlidir, ben dıs gorunusun cok da onemlı olmadıgını notre dame kamburunu okuduktan sonra anlamıstım. Kitaptaki kambur Quasimodo'ya aşık olmuştum.

fiziki ozellik meselesi kroluk derecesine kadar dusmemisse onemsemem
onemsemedimde cirkin ama deliler gibi asik oldugum bi kocam var

önemli olan bana verdiği değer dış görünüşü o kadar önemli deil ne yakışıklı züppeler var geceyi nerede geçirdiği belli deil

dogru konusmakta fayda var bence herkes icin fiziksel görüntünün azda olsa önemi vardır,kadın her nekadar basarılı özgüven sahibi olsada sevgilisinin yada esinin yanında kendisini güvende hissetmek ister bu güven asarım keserim höyt seklinde değil manevi bir güven, güc konusuna gelince kimse ezik büzük bir adam istemez yanında sonucta maddi cokseyi olmasa bile cevresinde bir saygınlıgı olsun ister, ilgi ister zaman zaman sımartılmak ister ama en önemlisi gercekten sevildigini onun icin cok degerli oldugunu hissetmek ister

Benim için çirkin olmaması, yüzüne bakılır olması yeterli...bunun dışında yakışıklılık aramam bence karakteri çooook daha öenmlii ve bana verdiği değer...

pek beğenilmeyen bir erkeği seçtiysem daha çok gururlanırım. çünküüü o zaman herkes anlarki o erkekte başkasında bulunmayan müthiş yöneler var ve ben onu seçmişim...

Benim için dış görünüşü çok önemli erkeğin.İlla ki yakışıklı olmalısengözlerimebaksanabAma şöyle bi gerçek de var neden olduğunu bilmiyorum ama beni beğenenler de dış görünüşe çok önem veren erkekler:sm_confused:Şu da bi gerçek ki ne yakışıklı erkekler gördüm içlerinde ruh yok:dance:

Yok canım onu demek istemedim.Ben karşı tarafa görünüşe önem verdiğimi asla söylemem belli etmem de.Ama erkekler öyle değil.Hemen şöyle güzelsin böyle güzelsin diye yaklaşınca insan sinir olmuyor değil.Ben fiziksel olarak beğendiğimi dile getirmem ama erkek sürekli sen de güzelsin ben de çok yakışırız çıkalım diye düşünürse baştan kaybeder.Kısacası kendi gibi ruhu da güzel olmalı.Hepimizin karşılaştığı bir sorun bu:a015:

ya tabiki fiziksel görüntünün de önemi vardır ama öncelik değildir ...ayrıcada bir erkek için ne kadar önemliyse benim içinde o kadar önemlidir fiziksel görüntü bakıyorum da erkeklere pek çirkinlere yanaşmıyorlar ...:dilcikar:

Kısacası bayan ya da erkek ne kadar güzel olursa olsun mütevazi olmalı evet yeri geldiğin de ''Ben güzelim demeli .''ama asla ortalarda kasım kasım kasılarak gezmemeli:)))Yakışıklı bir erkek de sadece yanında güzel bir kız dolaştırmak için bir bayanı seçiyorsa,onun huyunun,kişiliğinin önemini kavramak istemiyorsa o yakışıklının güzelliği ne işe yarar ki:))))Tüm kk'lı bayanların karşısına hem fiziksel hem de ruhsal açıdan istedikleri gibi erkekler çıksın :nazar:a.s.:nazar:

ruhu ve gönlü güzel olması yeterli bence zaten bunlar varsa bi insanda o yüzünede vurur çirkinde olsa size çirkin görünmezki a.s

ben size kendimin daha dün yasadigi biseyi anlatayim.
benim begendigim biri var, ama sadece dis görünüs olarak,
cünkü kendisini tanimiyorum. Tanimayida pek istemem cünkü
nasil bir kisilige sahip oldugunu az cok tahmin ediyorum.
Iste bu begendigim kisi mesela yakisikli biri, gülüsü, bakisi, durusu beni cok etkilyor.
Ama dün arkadaslarimla otururken, bi cocuk geldi, arkadaslarimdan birinin arkadasiymis.
Bu cocuk benim hic tipim degil mesela, ne bakisi, ne gülüsü, hic biseyi beni etkilemiyor dis görünüs olarak.
Ama konusmasi, herseyi degisik yani düzgün bi sekilde degerlendirmesi benim hosuma gitti.
Dis görünüs o kadar önemli degil tabiki, bir insanin karakteride seni etkileyebilir diye düsünüyorum.

Back
X