Bir adet ahım var,,,

Lahavlevelakuvvetei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
86
34
3
36
Kızlar ilahi adalete inanıyoruz hepimiz eden bulur diyoruz var mı bu duruma şahit olan? Ah ettiginiz ve gerçekleştiği oldu mu(bir adet ahım var tutmuyor sanki )

Kızlar ilahi adalete inanıyoruz hepimiz eden bulur diyoruz var mı bu duruma şahit olan? Ah ettiginiz ve gerçekleştiği oldu mu(bir adet ahım var tutmuyor sanki )
Valla benim tuttu Allah'a havale ediyorum dedim sustum , ve çok kötü tuttu ama bu kezde ah ettim diye üzüldüm

Çocuğumla ilgili üzerlerse beni ah ederim vede tutuyor benimle ilgili asla tutmam ,

Beddua tutma olayı değil de bana kalırsa yani benim kendi düşüncem beddua edilen insan pek hayırlı işler yapsa zaten beddua edilmez . Olsa olsa yaptıkları ile yüzleşiyor diye düşünüyorum . Ben pek beddua etmem o yüzden.

Ah etmek bence iyi değil, bizim sokakta oturan bir teyze var iki oğlu vardı biri çok hayırsız içer alkol alır annesinin butun parasını dışarılarda yerdi. Diğeri ise efendi herkes tarafından sevilen bir çocuktu. Herneyse kadın bu hayırsız olana baya ah etti, ne beddualar etti ölmesi için dua etti. Ama ne oldu biliyor musun, diğer çok sevilen çocuğu öldü......
Ben o günden beri kimseye beddua edip ah etmem.

Çok tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…