- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- 48
- Konu Sahibi Lahavlevelakuvvetei
-
Ah etmişsiniz. Hayatınızı gerçekleşmesini bekleyerek ziyan etmeyin. Bırakın her şey olacağına varsın. Siz mutlu olmayı, ahınız tutmasa da mutlu olmayı, ahınızı alan kişiye artık önem vermeden mutlu olmayı dileyin.Kızlar ilahi adalete inanıyoruz hepimiz eden bulur diyoruz var mı bu duruma şahit olan? Ah ettiginiz ve gerçekleştiği oldu mu(bir adet ahım var tutmuyor sanki )
Evet aynen, Allaha havale etmek ah etmek değil canım. Onu ah yerine koyma. Beddua etmemeye gayret et, ne olursa olsun..Çok tuhaf oldum
Sağol cnm etmekten korktumEvet aynen, Allaha havale etmek ah etmek değil canım. Onu ah yerine koyma. Beddua etmemeye gayret et, ne olursa olsun..
Güzel düşünceAh etmek yerine Allah'a havale etmek daha güzeldir tatlım. Ahın tutacak diye beklerken başkalarının mutsuzluğuyla kendini Mutlu eden kötü bir insanmış gibi hissedersin zamanla. Bende birine ah etmiştim ama sonra farkettimki, aslında ben hayatımdan memnunsam oda benim hakkıma girdiyse, bırakayım o düşünsün, benim vicdanım rahatsa ben niye sürekli düşünüyorum ki. Ben başkalarının mutsuzluğundan mutlu olacak kadar aciz ve ezik birimiyim dedim kendime. O gün Hakkı'mı helal ettim ve şimdi o insan dünyanın en mutlu insanı olsa bile umrumda değil, ben bana yetecek kadar Mutlu olayımda başkası beni baglamaz
iş ciddi sanırım böyle olaylar da ah tutuyor ah etmesen de zaten alllah görüyor ve herkesin layığını veriyor emın ol...Erkek arkadaş değil Eski nisanlim ve ailesine
Umarımiş ciddi sanırım böyle olaylar da ah tutuyor ah etmesen de zaten alllah görüyor ve herkesin layığını veriyor emın ol...
Teşekkür ederim tatlım, benim ah ettigim kişide eski nişanlım ve ailesiydi, şimdi umurlarımda değil ben cok şükür cok mutluyum onlar mutlumu mutsuzmu umrumda değilGüzel düşünce
bana da bir dua eder misin arkadaşım evlilik içinbenim bir kere tuttu da diğerleri tutmadı yahu çünkü içten etmedim kızdım geçti filan:)
ama dualarım kabul oluyor bence başkasına
kaç kişi evlendirdim dermişimşaka bir yana tabi bu hep onların hakettiği çünkü açıkçası kim bana bir iyilik yapmışsa ona dua ediyorum karşılığında da mutlu olduklarını görünce de çok mutlu oluyorum..
Bu bana da oluyorbende birilerini Allah'a havale ettim, hatta arada dayanamıyorum,kendimi kaybedip beddua da ediyorum. Ama sonuç olarak şu an o mutlu, her şeyi yolunda gidiyor, benimse istediğim hiç bir şey olmuyor
Kızlar ilahi adalete inanıyoruz hepimiz eden bulur diyoruz var mı bu duruma şahit olan? Ah ettiginiz ve gerçekleştiği oldu mu(bir adet ahım var tutmuyor sanki )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?