- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
- Konu Sahibi Lahavlevelakuvvetei
-
Ne oldu pekitutmuştu
olmadı kötüler her zaman kazanıyorKızlar ilahi adalete inanıyoruz hepimiz eden bulur diyoruz var mı bu duruma şahit olan? Ah ettiginiz ve gerçekleştiği oldu mu(bir adet ahım var tutmuyor sanki )
ayy evet ah etme dönüp dolaşıp kendimize geliyor... ama eden buluyor hiiç üzülme... İlahi adalet şaşırtıyor sen tam mevzuyu bile unuturken bir alakasız yerden bir haber geliyor aa aaaa diyosun... hafiften pis bi sırıtma gelse de yüzüne toparlıyosun ağzını burnunu sırıtmıyosun bi ohh olsun diyesin gelse de demiyosun tutuyosun dilini...
Evet tam da böyle olsun diyorum olacak mı diyorum belki kötü bir düşünce beklemek doğru değil belki ama o kadar üzüldüm ki....onlar mutsuz olunca ben mutlu mu olurum hayır ama ilahi adalete inanıyorum işte
Evett cnm teşekkür ederim yorum için :)inan inan ..... sen dua et kendin için ve hayatına bak takılma hiç.... herkez haksızlığa uğruyor... hem de öyle böyle değil... illa ki kazık yiyioruz hayatta.... ama kazık atanlara dönüyor o kazık.... kaçarı yok bu işlerin :)
Tabi ki kendime soruyorum ama sen yazdığını iki kere oku bence başına ne geldiyse tek sorumlusu sensin diyemezsin çünkü ne yaşadığımı bilmiyorsunacaba başka bır ah tuttu,bu yaşadığın şeyi sen o yzudenmı yaşadın,dön birde kendıne bunu sor,unutma başına ne geldi ise,tek sorumslusu sensın,başkasına ettiğin ahın peşine düşeceğine,sana edılen ahların muhasebesını yap,ben hep öle yaparım,bu yuzden kımseye kızgın kırgın değilim,ama soruna gelınce çok şükür hakkım yuzde 75 kımsede kalmadı,lakın kımsenın de bende,ee bu kadar gözyaşıma göre var bişey :)takılma,rahat ol
Vallahi aynı benBenimki de tutmaz.
Ama bana her kimse ediyorsa istisnasız tutuyor sanırım
Aman dikkat ahını alma cnm :)Benim kaynanamın ahı tutar çok şahit oldum. Dilinden de beddua düşmez.
Beni de hiç sevmiyor topun ucundayım eyvah
Benim kaynanamın ahı tutar çok şahit oldum. Dilinden de beddua düşmez.
Beni de hiç sevmiyor topun ucundayım eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?