Erkek arkadasımla bir kaç gündür bozuğuz belkide ayrıldık bilmiyorum..
Şöyle ki ilgisinde azalma vardı ama bana söylediği herhangi bir sıkıntı yoktu ama bir şeyler eksikti..
Dayanamadım patladım ilkten nereden çıkarıyosun yok öyle bir şey gel cafeye gidelim falan dedi tabi gitmedim. Ne anlamı kalmıştı ki ben dedikten ve tüm gün bittikten sonra..
Herneyse sonra bu konuşmanın 2 saat sonrasına bana mesaj attı dedklerinde haklısın fakat sebepleri var onun sevmediği şey vardı onu yapmıştım fakat çok büyütülcek mesela değildi, birde gene bir kaç yanlış anladığı şeyleri sıralamış ve bana sakın bahaneler sunma şöyle böyle açıklamalar yapma dedi..
Bende yapmadım ve beni 2 haftadır neden salak yerine koyduğunu söyledim, gene mesajda sıraladığı bir konunun bana normal geldiğini beyan ettim. Oda
İyi yapmaya devam et iyice ittir soğut dedi bende sen zaten itilmiş ve soğuşmusn sni çok iyi anladım dedim oda iyi dedi bir kaç dakika sonra sorumlusu kim dedi
Bende zamanında söyleseydin bunlar çözülürdü beni salak yerine koydun dedim oda 1 senedir söylüyroumm dalgamı geçiyosun dedi yok. Dedm daha da konuşmadık.
Yani benden soğuduğunu söyled bir nevi, bence.. şimdi napmalıyım
Ee tabi bisi yapmicaksin.. mesaj atmak yada aramak gibi bi aptallık yapma.. o sana yazarsa yada ararsada hemen acma ,bece hiç açma zaten çünkü adam bahane aramış ve konular sıralamış maşallah hazırda tutmuş.. sektir et gitsin boşver
Ee tabi bisi yapmicaksin.. mesaj atmak yada aramak gibi bi aptallık yapma.. o sana yazarsa yada ararsada hemen acma ,bece hiç açma zaten çünkü adam bahane aramış ve konular sıralamış maşallah hazırda tutmuş.. sektir et gitsin boşver
Daha önceden gözüne batmayan şeyler şimdi batmaya başladıysa o ilişkiden umudunu kes derim (iki taraf içinde geçerli bu ). Soğumuş demek ki sizde yazmazsınız bir daha olur biter.