- Emoji Skoru
- 813
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende üzgünüm, seni insan zannedip cevap vermeyw tenezzül ettiğm için, lütfen kendi denginizle görüşün..Üzgünüm bu yoruma madamgazel adli kullanici maganda eskiya veya sokak argosuyla at kaciran Dili bilmedigi icin cevap veremiyor lütfen insan olup tekrar deneyin
İyi günler diiittt diiitttt![]()
Siddet yanlisi kadinlar var gercekten saka gibiBugün eşim beyefendiyle biraz limoniyiz. Şu anda kendisi uyumakta. Yarın akşam işten döndüğümüzde hâlâ sorunu çözememiş olursak karar verdim ben de tokatliyciğm. Belki resetlenir adam, sizin eşiniz gibi güler falan neşelenir, bilemedim.
BIZ sana ne yardim edebiliriz kiN
eden boyle diyorsunuz gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için yazdım.
Sizde dikkat sorunu var ya da canınızın istediği gibi algılıyorsunuz okuduklarınızı.Siz benim ne yazdığımı iyi okumamıssınız. Kadının kocasına vurması. Bir olayın sonucunda gerçekleşmiş, adam ilk başta el kol yapmış kadında tetiklenip tokat atmış , burda ne kadin ne de kocası haklı . ama kadının bu kadar öfkeli olmasında tamamen kocasının suçu var .
Siz çok iyi okumuşsunuz ama niyeyse kadının adamı ittiğini görmemişsiniz. Ya da gördünüz ama kabullenmek zor geliyor. Birisi sizi ittiğinde siz elinizi kolunuzu kaldırmayıp kendinizi savunma pozisyonuna geçmeyecek ve gelecek darbeyi bekleyeceksiniz, doğru mu anladım? Adam itilme anında boş bulunup denge kuramayıp düşse başını çarpsa yine kadını haklı bulursunuz. Şiddet durumu olmaz diye gardını indirmiş, bir de değil bir kaç tokat yemiş.Siz benim ne yazdığımı iyi okumamıssınız. Kadının kocasına vurması. Bir olayın sonucunda gerçekleşmiş, adam ilk başta el kol yapmış kadında tetiklenip tokat atmış , burda ne kadin ne de kocası haklı . ama kadının bu kadar öfkeli olmasında tamamen kocasının suçu var .
Çünkü artık tükenmiş durumdayım. Beni hiç anlamayan sürekli aşağılayan küçümseyen biri var. Degismiyor. Sadece istiyor ki yemeğimizi yiyelim iki sohbet cekilelim telefona ayrı da yataklarda yatalım. Böyle evlilik olur mu konuşmaya kalksam abartiyorsun diyor. El kol kaldırınca dayanamadım artık ben de.
Lafın tamamı deliye söylenirO zaman bana dedin. Diyorum bitti mi duyguların şu bu hayır diyor gecistiriyor. Bana desin o zaman istemiyorum seni duygum da yok diye.
Siz benim yazdıklarımı iyi okumamıssınız anlaşılan, kadın el kol yaptım demiş evet ama sebebi var adam kimbilir nasıl kışkırttı. Siz sanıyorsunuzki her öfkesine yenilen insann hataladır. Sonrasında şiddetin dozu artmış ben iki tarafta haklı yada haksız demiyorum, ama sız Bildiğiniz erkekten yana olmussunuz. Hicbisey tek taraflı olmaz bununda biraz farkında olunSiz çok iyi okumuşsunuz ama niyeyse kadının adamı ittiğini görmemişsiniz. Ya da gördünüz ama kabullenmek zor geliyor. Birisi sizi ittiğinde siz elinizi kolunuzu kaldırmayıp kendinizi savunma pozisyonuna geçmeyecek ve gelecek darbeyi bekleyeceksiniz, doğru mu anladım? Adam itilme anında boş bulunup denge kuramayıp düşse başını çarpsa yine kadını haklı bulursunuz. Şiddet durumu olmaz diye gardını indirmiş, bir de değil bir kaç tokat yemiş.
Sizin gibi şiddet eğilimliler genelde hep suçu hatayı karşıda ararlar. Kendilerinin yaptığı şiddet olmaz, kendileri fiziksel sözlü girişirler ama suç karşıdakinindir, karşıdaki kışkırtmıştır.W qq
Ben tokat atandan değil tokat atılandan, dövenden değil dövülenden yanayım. Cinsiyeti fark etmiyor, insan olarak bakıyorum herkese. Karısını döven öldüren tipler de aynı sizin kafada; erkekliğime laf etti aldattığından şüphelendim, sen nasıl erkeksin diye kışkırttı beni diyorlar ve iyi hal indirim istiyorlar. Aynen kimbilir nasıl kışkırttı. Keşke adam gidip kulağını muayene ettirip darp raporu alsaydı. Erkekler dövemez vuramaz kıramaz ama kadınlar yapabilir çünkü onlar kışkırtılmıştır.Siz benim yazdıklarımı iyi okumamıssınız anlaşılan, kadın el kol yaptım demiş evet ama sebebi var adam kimbilir nasıl kışkırttı. Siz sanıyorsunuzki her öfkesine yenilen insann hataladır. Sonrasında şiddetin dozu artmış ben iki tarafta haklı yada haksız demiyorum, ama sız Bildiğiniz erkekten yana olmussunuz. Hicbisey tek taraflı olmaz bununda biraz farkında olun
Bir de bir hafta on gündür yıkanmayan banyo yapmayan adamla,Konuyu dışarıdan bütün sayfaları okudum herkes zaten her şeyi yazdı tekrar yazmaya gerek yok ama şunun cevabını bulamadım sırnaşıyosun adam hayır diyo tekrar sırnaşıyosun hayır diyo adam ok dese sevişcek misin hiç kırılmıyor musun kadınlık gururun yok mu şu kadar şeyden sonra bile hala gülüşerek bakışarak konuşuyorsunuz bu adam yarın seni öpse miden alcak mı ya hani adam sevişmiyo diye el kol tokat şu bu e bundan sonra sevişse ok sunuz yani ?
Ayyy kuscammm neeeeBir de bir hafta on gündür yıkanmayan banyo yapmayan adamla,
Adam banyo yapmaya üşendiği için sevişmiyor kadınla, kadın öpse iş oraya gider diye kesiyor önünü şimdi yıkanmayayım diye.Ayyy kuscammm neeee
Kız ciddi misin hdjdhdhhdf bu ne saçma hal aldı konu hdhdhdhAdam banyo yapmaya üşendiği için sevişmiyor kadınla, kadın öpse iş oraya gider diye kesiyor önünü şimdi yıkanmayayım diye.
Sanırsın odun yarıp kazanda su kaynatacak , yada dereye gidecek yıkanmak için.
Cevabı bulmak için eski konulara bakın. İki tarafın da unutulamayan eski sevgili mevzuları var. Eşimle tanışınca unuttum bitti gitti diyip eski sevgili didik didik kontrol ediliyor. Adam fark edince özür dileniyor. Eski sevgiliyle 5 senelik bir ayrıl bir barış ilişki, terk edilme hastanelik olmak tekrar barışıp tekrar ayrılmak... Yani olmaması gereken bir evlilik bu kadar olduruluyor işte. Mantık evliliğinde aşk tutku şehvet oluşmaz mı oluşur ama oluşmama ihtimali de var. Olmayınca da böyle sevgi dilenip saldırgan olunuyor.Konuyu dışarıdan bütün sayfaları okudum herkes zaten her şeyi yazdı tekrar yazmaya gerek yok ama şunun cevabını bulamadım sırnaşıyosun adam hayır diyo tekrar sırnaşıyosun hayır diyo adam ok dese sevişcek misin hiç kırılmıyor musun kadınlık gururun yok mu şu kadar şeyden sonra bile hala gülüşerek bakışarak konuşuyorsunuz bu adam yarın seni öpse miden alcak mı ya hani adam sevişmiyo diye el kol tokat şu bu e bundan sonra sevişse ok sunuz yani ?
Onları cevaplarda gördüm canım kim yazdı hatırlamıyorum da biri şey demiş hani sen adama kalbimin yarısı sen yarısı eski sevgilim diyosun bu adam da buna rağmen senle evleniyo e zaten ortada büyük bi aşk yok tutku yok e cidden yok neyin kafasını yaşıyo anlamadımCevabı bulmak için eski konulara bakın. İki tarafın da unutulamayan eski sevgili mevzuları var. Eşimle tanışınca unuttum bitti gitti diyip eski sevgili didik didik kontrol ediliyor. Adam fark edince özür dileniyor. Eski sevgiliyle 5 senelik bir ayrıl bir barış ilişki, terk edilme hastanelik olmak tekrar barışıp tekrar ayrılmak... Yani olmaması gereken bir evlilik bu kadar olduruluyor işte. Mantık evliliğinde aşk tutku şehvet oluşmaz mı oluşur ama oluşmama ihtimali de var. Olmayınca da böyle sevgi dilenip saldırgan olunuyor.
Öfke kontrolü ne yazık ki bu gibi çiftlerde laçkalaşır. Dürtüsel davrandıkları için şiddet, ilişkide iletişim biçiminin bir parçası haline gelir. Öfkeyi törpüleyebildiklerinde bütün sorunlar önemli ölçüde düzeliyor aslında. Umarım başarırlar.Siddet yanlisi kadinlar var gercekten saka gibi
Hele birisi tam rahmetli İlber Ortaylı nin bahsettigi tip Cahil yani ne yazmis
Bana el kol yapana bende dalarim karsilik veririm
Aman ne güzel bir evlilik demi düsünsene bunlar kesin sabah kafa göz dalip Aksam sevisip yatip sabah günes vurunca totoya kaldiklari yerden siddete devam Eden toksit çiftler
Yazik ki öyle ortam da büyüyen cocuga
Neyse Bacim böyle iste