- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
3 kardeşiz. Erkek kardeşim evli. Evleri bizim eve çok yakın. Bir de kız kardeşim var. Kız kardeşimle aram iyi. Erkek kardeşimin numarası bile yok. Bize geldiginde napıyorsun nasılsın bile demez.Biz erkek kardeşimlere pek gitmeyiz oturmaya. 1 senede 1 ya da 2 kez gitmişimdir. Kız ailesiyle çok içli dışlı.Ailesi ablaları onlara uzak oturuyor. Zaten 2 3 aya onların mahallesine taşınacaklar. Biz çok gidip gelmiyoruz. Hem çok istnedigimizi düşünmüyorum. Hem de rahatsız etmek istemiyorum. Zaten gitmek istesek sürekli evde kızın ailesi oluyor. Kardeşim nişanlandı evlendi, herşeyin biz dışındaydık. Yani el gibiydik. Ben de nişanlıyım. Nişanlımla 1 kez falan konuşmuştur kardeşim. Dügün söz kına sonrası yemege gittiler. Ve bizim aileden 1 kişi gitmedi.Evlendiler hadi biz neyse ama babam kardeşime ciddi masraf yaptı. Annemi babamı bile 1kez yemege falan çagırmadı. Hergün ya kendi ailesinde ya ablalarında ya onlar burda. Dogulu olduklarından 6 7 ablası falan var. Bayaa kalabalıklar.Babam hep oglum oglum deyip şımartıyordu.Siz kızsınız el olacaksınız deyip bizi dışlıyordu. Şimdi oglu haftada ua da 2 hafta da bir geliyor. 45 dakika 1 saat oturup gidiyorlar. Babamdan bi 10 yıldır para almıyorum. Çalışmıyorum şuan. Kyk kredimi ödüyorum. Dershaneye falan yazıldım.Babam bir kez nasıl ödüyorsun bir eksigin var mı diye sormadı. Ama kardeşim güzel maaş almasına ragmen kıza sürekli para veriyor.Ben de 4 5 aya evlenecegim ama babamla cıdden bayramdan bayrama görüşücem. Ne arıyacagım ne soracagım. Geçen babam kız kardeşimle bize kızıyor. Yok geline gitmiyorsunuz çagırmıyosunuz. Kız kardeşim geçen cagırdı. Ablasıgile gitmişler. Sokaga çıkma yasagında 4 gün orda kaldıklarını bilirim. Çok istendigimizi düşünmüyorum. Siz olsanız bu kardeşe babaya geline nasıl davranırdınız?