bir aile yıkılıyor..

karamelizeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
239
89
28
31
hanımlar konu benimle alakalı olmasa da beni de baglıyor..
direk konuya geciyorum.. dayım yıllar öncede aynı naneleri yemiş ve affedilmiş bi insan hadi gençlik..hadi para bol gibi bahanelerle affetti yengem. simdi dayım bir bayanla görüşüyor bu bayanda evli cocugu var ve esiyle ayrı yasıyormus.. tutturdu ben bosanıcam diye! dayımın 2 oglu var yazık günah be.. o karına yazık senin her kahrını cekti!!! simdi sorum olacak bu bayanın facebook adresini adını soyadını biliyoruz ve telefon no bulmamız gerekiyor.. nereden bulabiliriz? böyle bir uygulama var mı telefona falan indirebilecegimiz

ne yapacaksınız kadının telefonunu?

bence önce dayınıza tembihleyin uçkuruna sahip çıksın.

ayrıca yengeniz ikinci defa aldatılmayı nasıl sineye çekip de kocasının boşanmasına engel olmaya çalışıyor aklım almadı.

bence kadının telefonunu araştırmaktan vazgeçin,dayıya bir şey yapın çünkü yuvasını yıkan o.

canım suan ailesinden kimseyle görüşmüyor elinde avucunda ne varsa kaybetti zaten salaklıgına doymadı.. yengemde cocuklarım var diye affetti hep.. oda boşanmak istiyor aslında ama önce bir kadınla konusmak istyor

kadınla konuşmak sadece yengeni daha çok yaralar.ben olsam maddi-manevi tazminat davası açar hatta elimde delil varsa kadına bile dava açar ve o adamdan kurtulurdum.

kadınla konuşmak sadece yengeni daha çok yaralar.ben olsam maddi-manevi tazminat davası açar hatta elimde delil varsa kadına bile dava açar ve o adamdan kurtulurdum.
suan o kadr kötü durumda ki herkes yıkıldı ne yapacagımızı bilmiyoruz. yengeminde kafası karısık saglıklı kararlar veremiyor suan

dayın gerçekten yengeni artık sevmiyor olabilir mi, bir değil iki değil çünkü...

suan o kadr kötü durumda ki herkes yıkıldı ne yapacagımızı bilmiyoruz. yengeminde kafası karısık saglıklı kararlar veremiyor suan

şu var adam daha önce de aldatmış yani zaten beklenebilecek bir durum olmuş.

bence yıkılmasına gerek yok bu sefer tek yapacağı şey bir avukata baş vurup akıllı davranmak.

Kadınla ne konuşacak, gitsin acsın davasını, kadına da tazminat acınca mahkemede görüşürler zaten

Yengen kadınla konuşmak istiyor da, kadının onla konuşacağı ne malum? Ben olsam konuşmam valla

Kadını rahatsız etmeyin. Adam boşanacağım diyor nasıl gururuna yedirebiliyor ki böyle bir şeyi? Yani bilemedim

Boşanmak istiyorsa yengen açsın davasını hem eşine hem kadına tazminat davası açabilir,ayrıca nafaka istesin kendisi ve çocukları için.

çocukları var diye bir insan sevmediği biri ile yaşayamaz çocuklarına karşı hak ve görevlerini yerine getiriyorsa ayrılsın hem yengenize de yazık değil mi şayet aldatan bir eş ile devam etmek onur kırıcı aşağalayıcı bir durum

Niçin böyle bir dayıyla o yuvayı (!) hala ayakta tutmaya zorluyorsunuz ((
asıl bu çabanızdan dolayı yazık yengenize...
aldatan bir kocayla aynı evi hayatı paylaşmaya zorunlu olmak......
Allahım sen yardım et

dayın yoldan çıkmış, kadına ne diyeceksin ki? yengen affetmeseydi zamanında. birden çok kere aldatılıp sonrasında adamın evinindireği olmasını mı bekliyodu?

Bence ulaşmak yersiz ve gereksiz. Dayınız kararını vermiş belli bir yaştan sonra da daha düşkün daha sevdalı davranıyorlar. Kadını ararsanız daha ters tepkiler doğurabilir durum. Bence boşanması en hayırlısı gibi.

İsin ikinci defa aldatilma boyutunu da gectim belli ki adam artik esini sevmiyor neden zorla tutuyorsunuz? Salin ipini gitsin.

Aile yıkılıyor demişsiniz ama böyle aile olmaz ki. Zorla nikahlı duran insanlardan bahsediyorsunuz. Bu kadar ısrar neden? Arada sevgi saygı hiçbirşey kalmamış, nikah kalsa ne olacak. Dava açmak en mantıklı şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…