bir aile yıkılıyor..

Adını soyadını, oturduğu yeri falan biliyorsanız 118 80'den falan bulmayı deneyebilirsiniz, beni öyle bulmuştu bir arkadaşım. Ama bence bulmayın, çok gereksiz. O kadını korkutup kaçırsanız o dayı yine durmayacak, başkasını bulacak. Yengen gururlu olsun, dayını da o kadını da mahkemeye versin, alabileceği maddi tüm imkanları alsın.

O kadın olmazsa başka kadın olur.Kadını aramak bişey degiştirmeZ.Ahlak yine aynı ahlak olacak yine.Bizim de evli 2 çocuklu amcamın oğlu yine aynı şekilde evli 2 çocuklu bir bayanla görüşüp her türlü konuşmamıza rağmen hemen ayrıldı.Aynı tarihlerde kadın da ayrıldı 1 yıl içinde evlenip 50 yaşında çocukları oldu hemen bir de.Şimdi Mutlu'lar.Olan çocuklara oldu.Sizin dayınızın sonu da bu.Gözü açılmış bir kere.

Niye zorluyorsunuz ki? Adam bosanacagim diyormuş zaten. Kuma olarak yaşayın demiyormus ki. Belki diğer kadını seviyor? Zorla mı evli kalsın istemediği insanla.

HANIMLAR EKSİK YAZDIM BİRAZ UZUN OLDUGU İCİN KISACA YAZMAK İSTEMİŞTİM.. DAYIM BOSANALIM DEDİ EVET AMA DAHA SONRASINDA KADIN EŞİNDEN AYRI YAŞADIGI İCİN BU SEVGİLİ DAYIMDA YENGEMLE AYRI YASAYAYIM O KADINLA BİRLİKTE OLAYIM CANIM İSTEYİNCEDE EVE GELEYİM HESABI YAPTI BOŞANMAKTA İSTEMEDİGİNİ SÖYLÜYOR ARTIK. HEE BEYİMİZ 2 EV OLACAK CANI HANGİNE İSTERSE ONA GİDECEK..

Dayın daha ilk aldattığında yıkılmış o aile ne ailesi ya.
Yengenin muhattap olacağı tek kişi dayın kadınla konuşup ne yapacak?Kocamın yakasından düş beni iki oğlum mu var diyecek,aman ne dokunaklı.
Adam boşanmak istiyor ya daha fazla yengen kendini küçültmesin gitsin açsın davasını.O ikisi illaki bulur hakettiklerini

Çok mu çekingen , pasif biri yengeniz . Yaşı da cok fazla değilmiş . Çocuklar durumu biliyor mu ?
cocuklar farketmiş zaten telefonuyla oynarken. hayır pasif degil ama suan cocuklarının durumu hic iyi degil. 2 erkek.. biri 9 biri 15 yasında tam ergenlik cagı.. deliye döndü ögrenince

Yengen ne konuşmak istiyor kadınla , bilemiyorum yanı Allah kimseye yaşatmasın ama insan yüzünü görmek , sesini duymak istemez . Sanırım yengen kocamı bırak diyecek başka birşey gelmiyor aklıma .

Hiç uğraşmayın bunlarla,direk mahkemeye gidip boşanma davası açsın..
Kadına ulaşıp ne olacak,nasıl bir kadın biliyomusunuz bunu,ağzı bozuk olup yengene hakaret ederse yengen daha kötü olur..

Adini soyadini yasadigi yeri biloyorsaniz 118li hatlardan bulabilirsiniz numarayi

Yengeniz kadınla ne konuşacak ki

kadına ulassanızda bırsey ıfade etmez dayınız asık olmus daha cok kızacak bu sefer.dayının esı bosanmayı mecbur kabul edecek yazık tabı fakat işte birseyyapılamıyor malesef

Gitsin kadına aldatmaya belgeleyin nafaka alın güzelce. Ne tutuyosunuz kudurmuş herifi

yengenin yapacağı şey yaraya tuz basmak olacak,bir kadın eşinin aldattığı bir kadınla ne konuşacak ? lütfen yakamızı bırak mı diyecek;yengenin onuru ve gururu nerede?Açsın ikisinede dava onlar uğraşsınlar aşklarını ispata ya da inkara....

Dayınız çok leş bir insanmış. Allah düşmanımın başına vermesin. Yengenizi kurtarın bence bu adamdan. Kadın daha 40 yaşında hem genç. Bundan sonraki hayatını mutlu huzurlu yaşasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…