Ne guzel siz yalniz basarabilmissiniz ama her hamilelik ve her insan ayni olmuyor, tipki 5 parmagimizin farkli boyutlarda olmasi gibi. Ben de yapayalnizim esimden baska kimsem yok, ailem yurtdisinda yasiyor. Belki covid yine pik yapacak avrupa turkiyeye kapilari kapatacak ve annem dogumuma bile helemeyecek. Esim de her an yanimda olamayacak malum iş güç, ben bunlari kaldirabilecek gucteyim ama herkes benim gibi, sizin gibi olmayabilir. Cogu arkadasim 6ay olunca cik gel buraya, dogumunu burada ailenin yaninda yap covud pik yaparsa yalniz kalirsin cok zorlanirsin dese de, ben esime bunu yapamam. Son 3 ayimda ne ben onsuz kalabilirim ne de o bensiz. Ve belki erken dogum, farkli bi komplikasyon gelisecek ve de cocugunun dogum surecine yetisemeyecek. Bu kadar detay vermemdeki amac herkesin ayni bakmadigi. Arkadaslarima kalsa yalniz asla olunmaz anne sart, es zaten cok bisey yapamaz gozuyle bakiyolar. Bense e zaten 4 ay kadar dogum iznim olacak, esim de ilk hafta izinli olsa bi sekilde basa cikabiliriz diye dusunuyorum guclu kaliyorum. Ama demek ki bu konu sahibi de gorumce ve es ailesinden dislanmaktan yorulmus, hamileliginde verdigi duygusallikla bunu vurhuluyor. Bence esi normal bi es olsa boyle bi plan yapildi, yalniz kalman sorun olacaksa gitmem dese, konu sahibi kesinlikle git canim bisey olmaz derdi..