- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
canım 10 yıldan fazla zamandır bir beraberliği olan ve ilk 1 yılında bir ayrılık yaşamış ve tekrar başlamış biri olarak söylüyorum, tekrar şans vermek kötü birşey değil ama çok aşıksan, onsuz yapamayacağını düşünüyorsan, onu gördüğünde kendinden geçiyorsan ve en önemlisi ayrılırken kötü şeyler yaşamadıysan.. ama canım benim yazdıklarına bakıyorum, ne aşktan (ki aşkla ilgili açıklamanı yapmışsın, seni anlıyorum) ne sevgiden ne heyecandan ne umuttan hiç bahsetmemişsin.. yani O'nunla ilgili -di li geçmiş bile olsa güzel hiçbir söz neredeyse çıkmamış.. Güven problemiyle ilgili hiçbirşey yazmıyorum bile..
O yüzden canım, eğer hissettiklerin 'sadece burada yazdığın kadarsa' (yani, değil buraya kendine bile itiraf edemediğin bir sevgin hala varsa ve unutamadığını düşünüyorsan aslında ve bunu dile getiremiyorsan ayrı mesele) hiç başlama derim sana.. kaybedeceğin şey, huzurun olur, sağlığın olur(sinir-stres-üzüntü vs.).
Ama tek söyleyeceğim şey, kalbini dinle! gerçekten şans ver diyorsa , ver gitsin ya! Ama o sıcaklık yoksa (ki sürekli bir soğukluktan bahsediyorsun, daha önce topikte de yazmıştın dikkatimden kaçmadı) hiç bulaşma..
oyy gasoline...
o sesini dinle dedeğin kalp varya durmuş bir köşeye yaslanmış duvara ne yapacağımı seyrediyor,,hiç yardımcı olmuyor bana.
yorumların hepsi mantıklı hepsi düşüdndüğüm şeyler .
ama yapamayacağım galiba:gitme: