bir akıl lütfen, işin içinden çıkamıyorum

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.712
9.197
158
kızlar merhaba, uzun zaman sonra geldim. önceki konularımdan hatırlayanlar olacaktır, bilmeyenler için özet geçeyim; psikopat bir anakuzundan boşanma aşamasındayım. malumunuz anlaşmalıya asla yanaşmadığı gibi binbir dalavere ile iftira atıp, nafakadan tazminattan, altınlardan yırtma derdinde.
buraya Dürüstlük mü salaklık mı? şöyle bir konu açmıştım. sonunda da bende kalan ufak tefek altınları dilekçeye yazdırdım. dilekçemde hiç yalan olmaması, hakim karşısında dürüst olmak amacıyla. şu an bu düşüncem karşı taraf tarafından kullanılıyor. altınları benim alıp gittiğimi iddia edip, ailesinin elimden almadığını söylüyor. nasıl ispat ederim hiçbir fikrim yok. ve bu yalana hakim inanırsa ben altınları da alamadan onların istediği gibi boşanmak zorunda mı kalacağım?
tecrübeli olanlar, bilgisi olanlar lütfen. sıkıntıdan çıldırmak üzereyim.

Abla gelinlik fotoların da altın varsa onları gösterebilirsin teyzem hakime düğündeki fotolarını altın üstündeydi kanıt olarak onları göstermişti

kuzum gösterdim hepsini, onlarda sıkıntı yok. karşı taraf iki parça altını yanımda götürdüğümü söyledim diye hepsini götürmüş olabilir, biz almadık diyor. yani yalan söylüyorlar.

O psikopat anakuzusundan bir adette bende var. Ben takilan butun altinlarimin icinden zorla aldiklarini dilekcemde avukatima yazdirdim. Dugun video ve resimlerimde uzerimdeler zaten. Ama sahit olsa hakimin karari acisindan daha iyi olurmus. Ben, benim dunyamin en kotu insani ile bosanmaya calisiyorum, elimden geleni yapiyorum.
Allah kolayliklar versin size de.

Merhaba iddiayı ortaya atan taraf bunu ispatlamakla yükümlü diye biliyorum. Hepsini alıp gittiğinizi ispatlamak durumundalar. Ayrıca avukatınız dişli bir avukatsa haklarından gelir merak etmeyin.hakimler erkek tarafının iftira ve çirkefliklerine alışıktır bence. Adam gibi ayrılabilen erkek sayısı o kadar az ki.

Hayır onlara inanmaz hakimler bu konuda her nolursa olsun sızden yana kararlar verıyolar etrafımda boyle durumlar çok duydum alıyorlar çatır çatır mağduriyetınızı kağıda doğru yazmaya bakın. kaleminize kuvvet

Ben hayatımda bu kadar kötü kalpli, yalancı ve iftiracı insanlar tanımadım. Nasıl bunlara düştüm, Rabbim biliyorum var bi bildiğin diye diye ağlıyorum. Her gözyaşımın hesabını alsın.
Allah yardımcınız olsun sizin de.

Evlenmek asla önemli değilmiş, evlenirken ben boşanırsam nasıl biriyle boşanırım diye bakmak lazımmış onu anladım. Korkunç yalanlar iftiralar atan biriyle aynı evde yaşamışım meğer.
Umarım hakim anlar.

Tanıklar dinlenmedi, benim ailem biliyor onlara verdiğimi, ailem söylese geçerli olur mu acaba?

Dilekçeme doğruyu yazdım, dürüst davrandım diye hakkımı kaybetme düşüncesi beni o kadar çok üzüyor ki. Bir kelime yalan yazmadım, karşı dilekçeyi okusanız şok olursunuz. Elimden düştü okuyamadım titremekten.
Allahım hakim insan sarrafı olsun, bir bakışta anlasın bu iftiraları yalanları diye diye kahroluyorum.

O zaman konu sahibi de almadığını ispatlamalı. Çok karısı bu işler ya

Ayni hisleri bende o es kisisi ve ailesi icin tasiyorum. Hayatimin hic 1 doneminde boylesine kotu, yalanci, duzenbaz, ahlaksiz insanlarla karsilasmamistim. O sahisla nasil evlilik yaptim halen kendime inanamiyorum. Bu gozyaslarimiz da elbette ki onlardan teker teker cikacaktir, Allah'in adaleti asla sasmaz.
Amin tesekkur ediyorum. Esenlikler..

Allah yardımcın olsun canım ne altınmış valla ben ailemde bukadar paragözlük görmediğim için benim kvdemin düşkünlüğünüde anlayamıyorum bizimde düğünde takılan çeyrekleri falan onlar alacaklar bilezikler 4 tane taktılar onlar benim olacak bu tarz pazarlıklar bana iğrenç geliyor kimin ihtiyacı varsa ona yardımcı olunur zaten ilginç gerçekten. Avukatın iyidir umarım tanıkların dinlenir umarım biran önce kurtulursun

şahit lazım hocam. Arkadaşlarından, ailenden, onun ailesinden altınların onlarda olduğuna dair şahit.

Tabii aileniz mahkemeye bildirdiğiniz tanık listesinde varsa onlarda bu yönde bir beyanda bulunurlar dinlenirken. Zaten hakim sorar bu soruyu tanıklarınıza muhtemelen.
Var, karşı tarafın da var muhtemelen ve onlar da bizim aksimizi söyleyecekler, yani yalan.
Hakimin insiyatifine kalacak sanırım.

Görmedik işte, şimdi bunlarla savaşırken de ne yapacağımı bilemez haldeyim. Her kelimeleri yalan iftira, tek dertleri altınları vermemek, nafaka bilmem ne vermemek. Hadi bunları geçtim Allah muhtaç etmesin, utanmadan bir de bana tazminat açıp benden istiyorlar.
Rabbim bir an evvel alnımın akıyla kurtarsın beni ve benim gibi şeytanların arasına düşmüş insanları. Amin.

şahit lazım hocam. Arkadaşlarından, ailenden, onun ailesinden altınların onlarda olduğuna dair şahit.
Onun ailesinden herkes biliyor aslında, asla benden yana olmazlar. Keşke vicdana gelseler de çat diye mahkeme ortasında doğruyu söyleseler.
Benim şahitlerimden de ailem biliyor işte. Onlar anlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…