feci şüpheli durumlar bunlar. ben huylandım şahsenyok 3 kişi kalıyorlar kimlerle kaldığını iyi biliyorum ama o kadın tam olarak öyle söylemedi aslında eşimle konuşmuşta laf arasında buna benzer bişilerin geçtiğinden bahsetti.ama çok eminim bunları iyi niyetle söylemedi.bende eşime sordum o kadın bizim özelimizi nasıl bu kadar biliyor diye oda sana çok kızgındım mutlu değilim falan dedim dedi.kadın evli falan değil.aslında bana sık sık eşimle aramın nasıl olduğunu falan soruyodu.hatta benim hamile olduğumu biliyodu,bebeğim doğduktan sonra bir kez bile hayırlı olsun demedi.bebek doğsuktan sonrada konuşmuştuk halbuki.şimdi aklıma geldikçe jeton düşüyor sanırım parçaları birleştirince yani.
çünkü ilçeye bağlı bir köyde görev yapıyor ve orda diğer personelle beraber bir ev tuttular yalnız kalmadığı içinde ben yanına gidemiyorum o gelip gidiyordu.ben hamileliğimi ağır geçirdiğim için annem baktı hamilelik boyunca.dolayısıyla orda bir düzen kurmadık.
gitmesem bile kadını yoklamak adına sanki bi sorun yokmuşta öylesine gidecekmişim gibi.benim oraya gelmek istememe ne gibi bir tepki verecek onu merak ettm sadece
kadın evli adamı ayartıp karısı ile arasını bozmaya kasacak kadar onursuzluğu ele almışsa, seni ayakta uyutacak şeyleri de yapar merak etme
kadını arayarak eline geçecek bişey yok
senin tel kaydı, face yazışmaları vs gibi şeylere ihtiyacın var
bunları da çaktırmadan halletmen lazım
o benim bütün şifrelerimi bilir ama ben onun şifresini bilmem,söylemez çünkü beyfendi.ya valla bende hiç istememişim zaten.kendimi o kadar salak gibi hissediyorum ki şu an.nedense her şeyi yazarken farkediyorum.face şifresini kırmam lazım ama nasıl.hiç anlamayacağım işler bunlar.bide bu kadın sürekli alkol alıyomuş.eşim bahsetmişti.depresyonda sanırım falan diye.sabahları hep geç geliyomuş sorun oluyomuş falan.benim eşimde son zamanlarda çok içmeye başladı.yani napıyosun diyorum içiyoz çocuklarla diyo.sanırım çocuklarlada içmiyo.offf düşünürken bile tahammül edemiyrum.
yeni bir şifre olayı daha. vermeyen adama neden veriyorsunuz şu şifrelerinizi.o benim bütün şifrelerimi bilir ama ben onun şifresini bilmem,söylemez çünkü beyfendi.ya valla bende hiç istememişim zaten.kendimi o kadar salak gibi hissediyorum ki şu an.nedense her şeyi yazarken farkediyorum.face şifresini kırmam lazım ama nasıl.hiç anlamayacağım işler bunlar.bide bu kadın sürekli alkol alıyomuş.eşim bahsetmişti.depresyonda sanırım falan diye.sabahları hep geç geliyomuş sorun oluyomuş falan.benim eşimde son zamanlarda çok içmeye başladı.yani napıyosun diyorum içiyoz çocuklarla diyo.sanırım çocuklarlada içmiyo.offf düşünürken bile tahammül edemiyrum.
maddi olarak sıkıntı yaşamıyoruz parayı bol bol gönderiyo.hatta daha elimdeki para bitmeden gönderiyo hespta hiç eksik olmuyo para.ama önemli olan EŞ ve BABA olması.yılbaşında geldiğinde herşey iyiydi aslında.bebeği öpmekten çıkamadı bile kapıdan ayakkabılarıyla girdi tekrar tekrar öptü bebeğimi.sürekli kamera açtırıyodu bizi görebilmek için saatlerce oturuyodu kameranın karşısında.2 haftadır kamerada açmıyo.yok net çekmiyo yok uykum var yorgunum,çocuklar var ev kalabalık vs.
maddi olarak sıkıntı yaşamıyoruz parayı bol bol gönderiyo.hatta daha elimdeki para bitmeden gönderiyo hespta hiç eksik olmuyo para.ama önemli olan EŞ ve BABA olması.yılbaşında geldiğinde herşey iyiydi aslında.bebeği öpmekten çıkamadı bile kapıdan ayakkabılarıyla girdi tekrar tekrar öptü bebeğimi.sürekli kamera açtırıyodu bizi görebilmek için saatlerce oturuyodu kameranın karşısında.2 haftadır kamerada açmıyo.yok net çekmiyo yok uykum var yorgunum,çocuklar var ev kalabalık vs.
neresi olduğunu söylemek istemiyorsunuz galiba
konuyu tam idrak edemiyorum ki
2 haftadır mı yani sorunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?