Bir akıl verecek var mı?

gitmesem bile kadını yoklamak adına sanki bi sorun yokmuşta öylesine gidecekmişim gibi.benim oraya gelmek istememe ne gibi bir tepki verecek onu merak ettm sadece

feci şüpheli durumlar bunlar. ben huylandım şahsen

Canım bu sebep olmamalı..
Ben de eşimden ayrıyım ev kuramadık.
Ve ev kuramadan boşanmak konusunu çok düşünmüşümdür
Seni çok iyi anlıyorum, durumuna çok üzüldüm.

Al bebeğini git onun gelmesini bekleme.
Bir otelde kalırsınız canım evde başkasıyla yaşıyor diye
niye bu eziyet?
Oteller ne için var?
Bence sen oteli ayırt al bebeğini git otele
Eşine de haber ver adresi ver burdayız seni bekliyoruz.
Heralde yüz yüze konuşcak kadar, çocuğunun yüzüne bir bakacak kadar
hatrı vardır evliliğimizin de..
Umarım gelir ve umarım başka biri yoktur..

eşin kendini ne zannediyor acaba bukadar kolay yani onun için yuvayı yıkmak ve bebeğinden geçmek

o bahsettiğiniz kadında pek tekin gelmedi bana malesef

ayrıca bahsettiğniz ilçe çokta öyle köy gibi değil tmm kırsal kesmi çok ama denize sıfır istedikten sonra herşey yapılacak bir yer

ve sakın o kadına güvenerek oraya geliyorum süpriz yapıcam felan demeyin ani ve çok düşünmeden aldığınız bir karar çok daha pişman

olacağınız birşeylere yol açabilir

Bence önce bir otur sakin kafayla düşün sürekli uzakta olunca bu durumlar oluyor malesef bence hemen olumsuz düşünme sen bi eş olmanın gereklerini yerine getir, biraz kendi haline bırak eşini de. Sonra güzelce konuş sonuçta sen seviyorsun onu. Eğer hala sevmiyorum diyorsa sevmediğini sende yürekten hissediyorsan o zaman bakarsın duruma. Benim tavsiyem fevri davranmamam.

ben mersinliyim siz söylermisinizhangi ilçesinin köyü inaşşalh yardımcı olabilirim?

kadın evli adamı ayartıp karısı ile arasını bozmaya kasacak kadar onursuzluğu ele almışsa, seni ayakta uyutacak şeyleri de yapar merak etme

kadını arayarak eline geçecek bişey yok

senin tel kaydı, face yazışmaları vs gibi şeylere ihtiyacın var
bunları da çaktırmadan halletmen lazım

gitmesem bile kadını yoklamak adına sanki bi sorun yokmuşta öylesine gidecekmişim gibi.benim oraya gelmek istememe ne gibi bir tepki verecek onu merak ettm sadece

bence bu şekilde değilde o kadınla konuşurken eşinle nekadar iyi anlaştığınızı vurgulayın ve ev kurmak için çalışmalara başladığınızı anlatın mesela eşin birdahaki geldiğinde mobilyalar felan alacağınızı dile getirin ve bekleyin bakalım eğer birşeyler varsa aralarında eşinizden size mutlaka bir dönüş olacaktır

bu adam evli olduğunun farkında değil ki, hadi kurmayalım hiç bir şey ve 3. kişi olmadığını düşünelim... öyle bile olsa adam evli olduğunu bir karısı ve çocuğu olduğunu idrak edememiş...gittikçe yabancılaşmış size, bebeğinizi zaten benimseyememiş bile anlattığınıza göre... ben çok ciddi bir sorumsuzluk görüyorum bu tavırlarda nasıl 3 aydır gelmez sizi görmeye... maddi ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz, o noktada işe yarıyor mu bu koca müsveddesi.... (aile hekimi sanırım, 10bin tl maaşı nasıl yiyor merak ettim doğrusu)

Ama eğer başka biri varsa seni aldatıyorsa sakın ama sakın hemen boşanıp
rahatlamalarına izin verme. Senin hayallerinin,bebeğinin günahı neymiş?
Gerizekalı herif evliliği ne sanarak evlenmiş.
Bir de doktor korunmayı bile becerememiş de mi evsiz evliliğe çocuk yapmış
şimdi de sevmiyorum gelmiycem diyor!
Donuna kadar al öyle bir durumda!

o benim bütün şifrelerimi bilir ama ben onun şifresini bilmem,söylemez çünkü beyfendi.ya valla bende hiç istememişim zaten.kendimi o kadar salak gibi hissediyorum ki şu an.nedense her şeyi yazarken farkediyorum.face şifresini kırmam lazım ama nasıl.hiç anlamayacağım işler bunlar.bide bu kadın sürekli alkol alıyomuş.eşim bahsetmişti.depresyonda sanırım falan diye.sabahları hep geç geliyomuş sorun oluyomuş falan.benim eşimde son zamanlarda çok içmeye başladı.yani napıyosun diyorum içiyoz çocuklarla diyo.sanırım çocuklarlada içmiyo.offf düşünürken bile tahammül edemiyrum.

canımcım sana da helal yani bugüne kadar şüphelenmemişsin hiç

ben hackerlık işlerinden anlamıyorum ama yardım al bilen birilerinden facebooku bi kır
gerisi gelir zaten

yeni bir şifre olayı daha. vermeyen adama neden veriyorsunuz şu şifrelerinizi.

maddi olarak sıkıntı yaşamıyoruz parayı bol bol gönderiyo.hatta daha elimdeki para bitmeden gönderiyo hespta hiç eksik olmuyo para.ama önemli olan EŞ ve BABA olması.yılbaşında geldiğinde herşey iyiydi aslında.bebeği öpmekten çıkamadı bile kapıdan ayakkabılarıyla girdi tekrar tekrar öptü bebeğimi.sürekli kamera açtırıyodu bizi görebilmek için saatlerce oturuyodu kameranın karşısında.2 haftadır kamerada açmıyo.yok net çekmiyo yok uykum var yorgunum,çocuklar var ev kalabalık vs.

konuyu tam idrak edemiyorum ki

2 haftadır mı yani sorunlar?

bu anlattıklarınızdan sonra çocuğundan bir anda soğuması çok tuhaf.

yani başkası varsa sizden soğumasını anlarım da coçuğu var ortada...

konuşmaları nasıldı? acaba büyük bir bunalıma girmiş olabilir mi?

O evde erkek arkadaşlarıyla yaşadıklarına emin misiniz.
Yada kadının yanında kalmadığına ?

konuyu tam idrak edemiyorum ki

2 haftadır mı yani sorunlar?

evet 2 haftadır sorun olduğunu hissetmeye başlamıştı.dün gecede açıkça söyledi.utlu değilim dedi.gelmicem o eve dedi.sen bişey mi yaptın derseniz hayır yapmadım.bebeğim sesler çıkarıyodu hoparlör açıktı babası sende konuşsana dedim ne konuşçam be falan gibi ters bi tepki verince çocuğu uyutunca aradım eşimmi,bir derdin bir sorunun mu var dedim,paylaş benimle iyi değilsin gibi dedim.derdim sensin dedi.mutlu değilim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…