Merhaba arkadaşlar çokdan beri uyeyim ama bugün konu açmak nasip oldu☺ sizinle birsey paylasip akil almak istiyorum. Konu şuki; geçen gün kv idik evli görümcem ile birlikde ben gittiğimde onlar dışardaydı alışveriş için geldiklerinde ise kv bana ve görümceye kahve fincanı almış görümce cıkardı bunları annem aldı bende teşekkür ettim ve sonra gorumce 2 tanede kupa cikardi bunlarida kendi paramla aldım dedi( ben sormadim kim alirsa alsin kv alsa nolacak sanki ama üstüne bastira bastira soledi) kv dede ordaydi bisey demedi. Ama ben yalan soledigini anladim çunku bu tur yalanlar çok soyluyo kendisi. Aksam bardaklardan biri kirildi ve gorumcem esini aradi sonra odadan cikinca annesine ; anne x tesekkur etti yinede sana dedi ben şok.... bu benim icime dert oldu ve bekar gorumceme anlattim.. oda hayir annem almamisdir o esinin gonlunu hos tutmak icin annrm aldi demisdir dediki ikna olmadim... Sonrasinda buyuk gorumcem kendisi gormus gibi anlatmis kv deye kv dede evet yalan soledi sonra aciga cikinca bende evranosun yuzune bakdm yanlis anlarmi diye ama toplum icindeyiz diye kizamadim da demis... sizce benim bu kucuk gorumceye tavrim ne olmali ( bu arada kucuk dedigime bakmayin benden 7 yas buyuk)