Bir akil verin bana nolur

Öyle bir diyorsunuz? Bu bizim kacinci doktorumuz bilmiyorum inanin ama hep ayni sonuc cikiyor herkes endokrinoloji bir görsün diyor

Boylarin masallah diyelim.. Benim derdim minyon yada uzun olusum degil endokrinoloji ve o igneler.. sanirim bu 10. doktorumuz falan ve sonuc degismiyor en son adam keseceksin gece beslenmesini kesintisiz uyuyacak dedi

Bu biberonla su isini az önce denedim bir güzel icti sonra döndü 3-4 firt emdi uyudu, dudak tiryakisi benimki resmen

15 ay sütten kesmek için çok erken, sadece boy açısından düşünmeyin. Anne sütü alma imkanı varken devam etsin. Dünya sağlık örgütü "minumum'" 24 ay anne sütü olarak güncelledi araştırmaları.

Boylarin masallah diyelim.. Benim derdim minyon yada uzun olusum degil endokrinoloji ve o igneler.. sanirim bu 10. doktorumuz falan ve sonuc degismiyor en son adam keseceksin gece beslenmesini kesintisiz uyuyacak dedi
bu kadar çok doktor bunu diyorsa var bir durum..hangi şehirdesiniz

Evet ben de istemiyorum hiç zaten.. oral dönemdeler 2 yasina kadar hiç ister miyim yavrum üzülsün ama iste memesiz uyku isini cözemiyorum icli içli agliyor

Gece emzirmesini kesin gündüzü bırakmak zorunda değilsiniz uyumadan önce uyanınca gün içinde yine emer. Bebekler alışkanlıktan kalkıyor gece. 15 aylık bebeğin gece beslenme ihtiyacı yok zaten. Nasıl her uyandığında emzirerek alıştırdıysak (bende öyle yaptım maalesef) şimdi de her uyandığında meme vermeyerek alıştıracaksınız. Ağlayacak bu çok normal ama kararlı olmanız lazım onun için yapıyorsunuz bunu.

Emzirmeyi tamamen bıraktırmazsanız gece emmesini bırakması çok zor oluyor. Gece uyanınca su verin, alışık olduğu birisi varsa yanınıZDA kalabilecek güvendiğiniz biri, bikaç gece sizle kalsın uyanınca anne şuan uyuyor gibi şeyler söylesin yine su versin. Gece emzirmesi zaten en geç 1 yaşında bırakılmalı, diş çürüğü, reflü gibi şeylere de sebep oluyor

Deniyorum 2 gecedir pek becerebildigim söylenemez ama.. tesekkür ederim desteginiz için

Uyku egitimi versem acaba gece emmeyi birakmaz mi ki? Emerek uyuyor ya o yüzden emmek istiyor hep uyku arasinda

Uyku egitimi versem acaba gece emmeyi birakmaz mi ki? Emerek uyuyor ya o yüzden emmek istiyor hep uyku arasinda
Belki de linçlenebilirim Fakat ben uyku eğitimine kesinlikle inanmıyorum çünkü en ufak bir şey de çocukların uykusu bozulabiliyor uyku eğitimi denen şey çocuğa sadece kendi kendine uyumayı öğretiyor olabilir bu da çocuklar için bence çok iyi bir şey değil onların bize ihtiyacı var büyüyünce zaten kendi kendine uyuyacaklar sallayarak emerek uyumak onların Hakkı ama bir zaman sonra gece emmesini bırakmazları lazım O yüzden siz ona emmeden başka emzik ninni sallama gibi şeylerle uykuya alıştırmaya çalışın gece kalktığında da meme yerine su verin.
Benim bebeğim 9 aylık olana kadar gece sürekli uyanıyordu emziriyordum geri uyuyordu bu uyanmalar sürekli devam etti Doktor kontrolünde gece emdiğini söylediğimde gece emzirmesini bırakmazsan çocuğun deliksiz uyumaz dedi Ve o günden sonra gece emzirmesini bıraktım uyandığı zaman su verdim ve sürekli su içip geri uyumaya başladı bu şekilde Uykusu kesintisiz olmaya başladı ve şu an geceleri nadiren uyanıyor

Deneyecegim bunu tesekkür ederim

Ben o aylarda gece emzirmesini bırakmıştım 22 aylıkken de tamamen etmeyi bıraktı.
Güle güle meme kitabı var oradaki adımları izlemiştim,gece meme uyuyor,dinlenip süt toplayacak sabah yine emceksin demiştik. Bir kaç gün ağlamıştı gece uyanınca,kucağımda gezdirip meme uyuyor sabah güneş çıkınca emeceksin deyip kucağımda uyutmuştum. Sabah da uyanınca hemen güneşi gösterip meme uyandı hadi gel em demiştim.

Yaaa ne tatliymis valla her yöntemi deneyecegim artik hangisi olursa çok tesekkür ederim bu da aklimin bir kösesinde bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…