Evin içinde yaşıyorum kınamayın aptallık yapıp kabul ettim ve şuan ayrı eve çıkma gibi durumumuz yok. Geçen gün kaynanam bir ortamda. İşte biri vardı ayrı eve çıkmak istiyodu çıktı yine huysuzluk yaptı dedi. Ben de rvin içine girmeden ne olduğu belli değil dedim o her söylediğinde ben de tekrar ettim. İki tarafı da dinlemeden insan yorum yapmaması lazım dedim. Ben mi abartıyorum. Hep ayrı ev konuları açılınca istemsizce geriliyorum. Hatta o zman kardeşi bizim evimiz ayrı bizim huzurumuz var tarzı bişi söyledi. Bugün de yemek yiyoduk eltim vardı eltimin annesi yok bu arada konu açıldu kayannam bazı gelinlerin annesi akıl veriyo kızını dolduruşa getiriyo dedi ben de sinirlendim annemin üstğne alındım çünkü zmanında sorun yaşadık sonra ben de biraz da sinirli bir şekilde ne kzız tarafı karışması lazım ne erkek tarafı karışması lazım dedim. Kaynanam da konuyu uzattı da uzattı ben de fikrimi söyledim. Kaynanam sen kendi üzerindeb anlatıyosun o gün de öylr yaptın dedi(yukarıda anlattığım mevzuyu söylüyo bana) ben de o gün herkes fikrini söyledi ben de düşüncemi söyledim ne var bunda dedim. Hanımlar bana akıl verin ben bu kadından bıktım en başta kobuştuğumuz için ayrı ev gibi bi durumumuzda yok eminim akşam da gdiicek eşime anlatıcak bu durumu. Ben ne yapmalıyım sizce