- Konu Sahibi breakingdawn
-
unut gitsin
adam belli etmiş kendini
benim de senin gibiydi ilişkim bir üskün bir barışık erteledik her şeyi görmezden geldik
ve bitti
şimdi üniv fotolarına bakıyorum ben üniv yıllarımda her şeyden uzak kaldım o istemedi bir yere gitmemi sen gez tozzzz güzelim
ben de 20 yaşında olabilsem keşke bir adama bağlanmak için çok erken ben bağlandım da ne oldu karşına kimler çıkacak daha iyileri gençliğinin tadını çıkarrr
bu arada ben de yaşlanmışım bir an öyle hissettim kimlik 26 ruh 50 60
ahh canım 6 yılını bir adama adayıp her şeyden ödün verirsen yaşlanıyorsun
bakıyorum da üniv. arkadaşlarım gezip tozarken ben oturuyordum çalışmaya başladım para kazandım harcayamadım iş ev iş ev ve şimdi onlar evleniyorlar birer birer yaşadıklarım yaanıma kar kaldı peeehhh kim için en güzel günlerimi feda ettim
bir de istanbuldasın di mi ohhh keyfime diyecek yok e tabi sen sınırını bilirsin
kendim yazmışım gibi okudum gerçekten bu kadar olur..canım benim aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
üniv. hoca grup çalışması dedi ve karma olacaksınız
bana gerekirse kalırsın dedi dersim ya dedim arkadaşlarım yalvar yakar ikna etti
bir gün masamıza bir erkek arkadaş oturdu o okulda yokken neredeyse dayak yiyecektim bak ben göz yumdum ama sen izin verme adam olmaz diyenlere inat daha bir sarıldım onu düşündüm ama o beni düşünmedi canım
allaha şükür elim yüzüm düzgün iyi bir işim var ama üniv. bittikten sonra yıllar geçti bu saatten sonra yarı yolda bırakılmaz diye ama bak yolda bırakılan ben oldum
sen bunları düşünme bak ne olur ben de dinleseydim söz keşke sen dinle uzak tut hayatından
face açma oraya gitme bunu yapma bununla görüşme sana yemin ediyorum ayrıldık yalnız kaldım arkadaşım yok çünkü ama o rahat arkadaşları bir sürü benim kimsem yok ben öyle bir bağlanmışım ki yok saymışım herkesi
o zaman sonunda benim gibi olacak bunu bil göze alıyorsan devam et
6 yıl sonunda nişana bir ay kala terk edileceksin evlilik aşamasına gelip yarı yolda bırakılacaksın bir de suçlu olacaksın hayatımı kısıtladın diye çekmeye değmezmiş
yol yakınken dön benim gibi kafanı duvarlara vurma
verdikçe kaybediyorsun kendimden ödün verdim ne kazandım hiççççççççç
yol ver gitsin ohhh hayatına bak sonra gerçek aşkı bulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?