Bir akıl verin lütfen

breakingdawn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
17
0
36
İstanbul
Merhaba ben siteye yeni üye oldum.İçimdekileri dökmek istiyorum.Çok doluyum.Öncelikle vakit ayırıp okursanız çok teşekkür ederim.Gelelim konuya.Benim 3.5-4 yıllık bir ilişkim vardı.Saçma sapan sebeplerden ayrıldığımız olurdu belki 10 dan fazla kez ayrılmışızdır.Ama ciddi problemler olmadığı için her defasında barışıp eski halimize dönerdik.Belki de problemleri itmişiz bilemiyorum.Bu seneye kadar böyle git gelli bir ilişki yaşadık.Gelelim 3-4 ay öncesine bu beni aramamaya başlamıştı ben de bu sefer alttan almak istemedim ve ben de aramadım.bu aramamaya devam ediyordu ki dogum günü geldi çattı . ben de doğum günü mesajı atıp telefonumu kapatıp kendime yeni bir hat almak ve bir daha onunla konusmamak istedim.Mesajı gönderdim ve telefonumu kapattım.Daha sonra bununla ilk tanıştığımız zamanlarda bir numaram vardı,o hattı taktım.Bir kaç gün sonra bu onu aradı.Beni arıyormuş heryerde.11880 i bile aradım falan dedi.Sonra otururken bu numaram aklına gelmiş.Neyse bir şekilde ikna oldum ve barıştım.Sonra bu arada ben babamın işleri bozulduğu için 1-2 aylığına Antalyadaki evimize geldik.Tekrar dönecektim 1-2 ay sonra.Sonra 2-3 hafta geçti geçmedi yine aramız bozuldu ve konusmadık.Daha sonra benim doğum günüm geldi.Bu gece 00.05 de mesaj gonderdi.Ben de unutmamıssın yazdım.Sonra bu unutmadım unutmam da .. yazdı.Ben de bir şey yazmadım.Daha sonra 2 gün geçti bundan ses çıkmayınca aramak istedim.Neden aramadığını neden sadece bir mesajla doğum günümü geçirdiğini sordum.Bana ne yapsaydım celenk mi yollasaydım kutladım ya dedi.ben de sinirlendim ve telefonu kapattım.Sonra da bir mesaj gönderdim ;bana istediğin zaman iyi istediğin zaman kötü davranamazsın kimle konustuguna dikkat et dedim.O da bana 3-4 gündür birisiyle cıkıyorum ve sana söylemeye cekiniyorum.Oldu mu? dedi. ben tabi şok oldum.Sonra dedim ki bana bunu adam gibi söyle o zaman ben de yoluma devam edeyim ama şunu bil hani bir kaç hafta önce ben seni senden bile daha iyi tanırım demiştin ya;asıl beni sen benim canımı yaktığın kadar bende senin canını yakacağım zaman tanıyacaksın dedim.Cevap atma tenezülünde bile bulunmadı.Şimdi İstanbul'a döndüm ve Üniversiteye gidip geliyorum.O kadar şaşkınım ki.Hani adam ben öyle gıcık mesaj gönderdim de beni sinir etmek için dedi diyeceğim ama kimse böyle bir şeye cesaret edemez.Peki gerçekten başkasıyla cıkıyorsa neden benim dogum günümde mesaj gönderim 15 gün öncesinde de sevgi ve özlem dolu mesajlar gönderdi o zaman.Bu arada ikimizde 20 yaşındayız.Akıl verin ne olur ne yapmalıyım

Son düzenleme:
arkadaşın vicdan azabı çekti herhalde o yüzden iyi davrandı bağlarıda koparmak istiyordu ama onu kötü hatırlamanı istemiyordu son zamanlardaki bir arayıp bir aramama sebebi bu bence.
gelelim sonuca intikam falan almayı düşünüyorsan hiç düşünme bence onu ne kadar düşündüğünü sanar, hiç umrunda bile olmasın
bak ne güzel üni de okuyorsun derslerine yoğunlaş bence

yok intikam düşünmüyorum tersine bir daha hiç muhattap olmak istemiyorum ama hala hergün aklımda nasıl unutabilirim yani nefret bile etmiyorum aslında artık boşum ona karşı ama sanki hala o varmış gibi hissediyorum bazen o zaman kendime çok kızıyorum.Aslına bakarsanız yazıp rahatlamak istedim.

unut gitsin
adam belli etmiş kendini
benim de senin gibiydi ilişkim bir üskün bir barışık erteledik her şeyi görmezden geldik
ve bitti
şimdi üniv fotolarına bakıyorum ben üniv yıllarımda her şeyden uzak kaldım o istemedi bir yere gitmemi sen gez tozzzz güzelim
ben de 20 yaşında olabilsem keşke bir adama bağlanmak için çok erken ben bağlandım da ne oldu karşına kimler çıkacak daha iyileri gençliğinin tadını çıkarrr
bu arada ben de yaşlanmışım bir an öyle hissettim kimlik 26 ruh 50 60

evet o da herşeyime karışırdı haklısınız gezip tozmak unutmak en iyisi bir kaç kişi var beğenen çıkıp dolaşmak isteyen ama henüz hiç hazır hissedemiyorum bilmiyorum bu durum ne zaman geçecek.Bu arada ne yaşlısı 26 daha ohoooo :)

ahh canım 6 yılını bir adama adayıp her şeyden ödün verirsen yaşlanıyorsun
bakıyorum da üniv. arkadaşlarım gezip tozarken ben oturuyordum çalışmaya başladım para kazandım harcayamadım iş ev iş ev ve şimdi onlar evleniyorlar birer birer yaşadıklarım yaanıma kar kaldı peeehhh kim için en güzel günlerimi feda ettim
bir de istanbuldasın di mi ohhh keyfime diyecek yok e tabi sen sınırını bilirsin

Evet ben de çok çektim sınıfımdaki erkekler bile sorun oluyordu veya camdan askılı body ile bakmak falan.Ben böyle şeylere o kadar ters olmama ragmen katlandım.Ben onu bir kere terk etmiştim dayanamayıp o gece ağlayıp af dilemişti.Sonra aramızda ne geçerse geçsin ben buna kıyamadım.Açıkçası ayrılırsak bana ne olur diye degil de ona ne olur diye düşündüm hep.Ama değmezmiş.

canım benim aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
üniv. hoca grup çalışması dedi ve karma olacaksınız
bana gerekirse kalırsın dedi dersim ya dedim arkadaşlarım yalvar yakar ikna etti
bir gün masamıza bir erkek arkadaş oturdu o okulda yokken neredeyse dayak yiyecektim bak ben göz yumdum ama sen izin verme adam olmaz diyenlere inat daha bir sarıldım onu düşündüm ama o beni düşünmedi canım
allaha şükür elim yüzüm düzgün iyi bir işim var ama üniv. bittikten sonra yıllar geçti bu saatten sonra yarı yolda bırakılmaz diye ama bak yolda bırakılan ben oldum
sen bunları düşünme bak ne olur ben de dinleseydim söz keşke sen dinle uzak tut hayatından
face açma oraya gitme bunu yapma bununla görüşme sana yemin ediyorum ayrıldık yalnız kaldım arkadaşım yok çünkü ama o rahat arkadaşları bir sürü benim kimsem yok ben öyle bir bağlanmışım ki yok saymışım herkesi

kendim yazmışım gibi okudum gerçekten bu kadar olur..

o zaman sonunda benim gibi olacak bunu bil göze alıyorsan devam et
6 yıl sonunda nişana bir ay kala terk edileceksin evlilik aşamasına gelip yarı yolda bırakılacaksın bir de suçlu olacaksın hayatımı kısıtladın diye çekmeye değmezmiş
yol yakınken dön benim gibi kafanı duvarlara vurma
verdikçe kaybediyorsun kendimden ödün verdim ne kazandım hiççççççççç
yol ver gitsin ohhh hayatına bak sonra gerçek aşkı bulacaksın

Sağolun teşekkür ederim.Aslında başımıza gelenler belki de öyle olması gerektiği için öyle oluyordur.Zamanın ne getireceği belli olmaz tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…