- Konu Sahibi breakingdawn
Merhaba ben siteye yeni üye oldum.İçimdekileri dökmek istiyorum.Çok doluyum.Öncelikle vakit ayırıp okursanız çok teşekkür ederim.Gelelim konuya.Benim 3.5-4 yıllık bir ilişkim vardı.Saçma sapan sebeplerden ayrıldığımız olurdu belki 10 dan fazla kez ayrılmışızdır.Ama ciddi problemler olmadığı için her defasında barışıp eski halimize dönerdik.Belki de problemleri itmişiz bilemiyorum.Bu seneye kadar böyle git gelli bir ilişki yaşadık.Gelelim 3-4 ay öncesine bu beni aramamaya başlamıştı ben de bu sefer alttan almak istemedim ve ben de aramadım.bu aramamaya devam ediyordu ki dogum günü geldi çattı . ben de doğum günü mesajı atıp telefonumu kapatıp kendime yeni bir hat almak ve bir daha onunla konusmamak istedim.Mesajı gönderdim ve telefonumu kapattım.Daha sonra bununla ilk tanıştığımız zamanlarda bir numaram vardı,o hattı taktım.Bir kaç gün sonra bu onu aradı.Beni arıyormuş heryerde.11880 i bile aradım falan dedi.Sonra otururken bu numaram aklına gelmiş.Neyse bir şekilde ikna oldum ve barıştım.Sonra bu arada ben babamın işleri bozulduğu için 1-2 aylığına Antalyadaki evimize geldik.Tekrar dönecektim 1-2 ay sonra.Sonra 2-3 hafta geçti geçmedi yine aramız bozuldu ve konusmadık.Daha sonra benim doğum günüm geldi.Bu gece 00.05 de mesaj gonderdi.Ben de unutmamıssın yazdım.Sonra bu unutmadım unutmam da .. yazdı.Ben de bir şey yazmadım.Daha sonra 2 gün geçti bundan ses çıkmayınca aramak istedim.Neden aramadığını neden sadece bir mesajla doğum günümü geçirdiğini sordum.Bana ne yapsaydım celenk mi yollasaydım kutladım ya dedi.ben de sinirlendim ve telefonu kapattım.Sonra da bir mesaj gönderdim ;bana istediğin zaman iyi istediğin zaman kötü davranamazsın kimle konustuguna dikkat et dedim.O da bana 3-4 gündür birisiyle cıkıyorum ve sana söylemeye cekiniyorum.Oldu mu? dedi. ben tabi şok oldum.Sonra dedim ki bana bunu adam gibi söyle o zaman ben de yoluma devam edeyim ama şunu bil hani bir kaç hafta önce ben seni senden bile daha iyi tanırım demiştin ya;asıl beni sen benim canımı yaktığın kadar bende senin canını yakacağım zaman tanıyacaksın dedim.Cevap atma tenezülünde bile bulunmadı.Şimdi İstanbul'a döndüm ve Üniversiteye gidip geliyorum.O kadar şaşkınım ki.Hani adam ben öyle gıcık mesaj gönderdim de beni sinir etmek için dedi diyeceğim ama kimse böyle bir şeye cesaret edemez.Peki gerçekten başkasıyla cıkıyorsa neden benim dogum günümde mesaj gönderim 15 gün öncesinde de sevgi ve özlem dolu mesajlar gönderdi o zaman.Bu arada ikimizde 20 yaşındayız.Akıl verin ne olur ne yapmalıyım
Son düzenleme: